DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> nu indica benzina

mihaitza_sn
post 19 Aug 2015, 10:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutare !! de curand am achizitionat o solenza an 2003 model comfort . masina merge impecabil, singura problema este ca nu imi indica benzina ! cand pun contactul se ridica doar putin acul dar asta ca aun soc ca primeste curent. a fost schimbata si pompa de benzina cu tot cu plutitor insa fara rezultat . ce ar putea fi mellow.gif ? multumesc anticipat

--------------------
dacia supernova confort 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Iulikk
post 19 Aug 2015, 11:02
Post #2

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Google it, my friend. S-a discutat si rasdiscutat aceasta problema. Este problema de la ceasurile din bord.

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
mflorind
post 19 Aug 2015, 17:47
Post #3

Membru incepator

E un piciorus alunei piese din tabloul de bord care nu mai face contact si trebuie lipit.

--------------------
DACIA SOLENZA 2004-CLIMA
+
ramsen
post 4 Oct 2015, 10:13
Post #4

My Solenza

From: Pitesti - ARGES

QUOTE(mihaitza_sn @ 19 Aug 2015, 10:29)
salutare !! de curand am achizitionat o solenza an 2003 model comfort . masina merge impecabil, singura problema este ca nu imi indica benzina ! cand pun contactul se ridica doar putin acul dar asta ca aun soc ca primeste curent. a fost schimbata si pompa de benzina cu tot cu plutitor insa fara rezultat . ce ar putea fi mellow.gif  ? multumesc anticipat
*

Problema la tabloul de bord solenza original cu sau fara turometru dar cu nivel benzina si apa este renumita sa nu indice bine nivelul de benzina.Nivel benzina NU indica ? adica se ridica putin acul si acolo sta oricata benzina ai in rezervor??? Simplu de rezolvat...se desface ceasul de bord se duce la cineva sau dvoastra de va pricepeti, care stie sa il dezmembreze si se pricepe in asa ceva,dupa care in dreptul vitezometrului stanga sus are un mic procesor care acesta se vor incalzi lipiturile pentru ca ele cu timpul devin reci,cum spun meseriasi.Si eu am patit la fel la ceasul meu de bord solenza clima care nu imi urca mai sus de 10 L adica prima linie de jos groasa.L am dus la un meserias mi l a desfacut si dupa ce a relipit la procesor mergea de iti era mai mare dragul si asa l am modificat la lumini si vandut...SUCCES

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 00:58
Forum Renault