Politica si delicatete, moralitate, intimitate, si alte uitate
![]() ![]() ![]() |
Politica si delicatete, moralitate, intimitate, si alte uitate
algor |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Lovendal, nu stiu destule despre Titulescu. 'common sense'-ul imi spune insa ca avea si el parti mai putin.. placute. Ca nu s-a gasit nici un ziarist sa le publice, asta e altceva. Eu unul nu ader la zicala "hotul neprins e om cinstit", cred ca hotul e tot hot indiferent daca e prins sau nu. Asa ca faptul ca s-a descoperit ca Gigi din UK facea sex in grup nu-l face cu nimic mai vinovat decat pe Titulescu, care probabil ca se masturba inca de la 14 ani
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 10 Nov 2005, 15:42) Vv...nu ai intalnit nici un asemenea politician ? Hai ca-ti spun eu unul si chiar din Romania: Nicolae Titulescu. Este un model demn de urmat de cei din ziua de azi. Pai cum era sa-l intalneasca bietul VV pe marele nostru Titulescu? ![]() Tu cam ce varsta ii dai lui VV? ![]() ![]() p.s. Vad ca exemplul cu masturbarea revine in actualitate. E un argument forte pentru moralitatea unui politician! Totusi, Titulescu n-a inceput cam tarzior? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
QUOTE(vv @ 10 Nov 2005, 18:18) Eu unul nu ader la zicala "hotul neprins e om cinstit", cred ca hotul e tot hot indiferent daca e prins sau nu. Greu e sa mai pricepi politica asta ![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 10 Nov 2005, 17:36) Deci, hai sa fim seriosi. Pana nu vine cineva cu probe care sa arate care sunt oamenii lui Bush din FoxNews si cum influenteaza ei publicul american etc..ceea ce ai afirmat tu acolo e o simpla parere personala. Asa pot sa vin si eu sa spun ca CIA este condusa in umbra de catre Putin. Dar cine ma crede? ![]() Ieri n-am mai apucat sa-ti raspund. Uita-te la Fahrenheit 911 si o sa auzi numele si functia celor din FoxNews precum si ce legatura e intre ei si Bush. Nu cred ca Michael Moore a avansat in film "o simpla parere personala", ca sa te citez pe tine. Spre deosebire de presa de la noi, "dincolo" se documenteaza bine inainte de a scrie/spune ceva. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 11 Nov 2005, 10:00) Ieri n-am mai apucat sa-ti raspund. Uita-te la Fahrenheit 911 si o sa auzi numele si functia celor din FoxNews precum si ce legatura e intre ei si Bush. Nu cred ca Michael Moore a avansat in film "o simpla parere personala", ca sa te citez pe tine. Spre deosebire de presa de la noi, "dincolo" se documenteaza bine inainte de a scrie/spune ceva. Asa am si eu niste documentare de genul acesta care le-am gasit pe retea. Unul dintre ei spune ca George Bush ar fi marioneta unei organizatii oculte denumita CFR (nu Caile Ferate Romane!...ci Council on Foreign Relations) sub umbrela careia se gasesc mari finantisti si bancheri, al carei unic scop ar fi crearea unui guvern mondial pe care sa-l conduca ei si abolirea tuturor guvernelor nationale. Acest CFR ar fi de fapt forma americana a organizatiei "Illuminati"...cea mai oculta organizatie din istoria omenirii care ar fi produs toate revolutiile si razboaiele importante de la 1789 incoace ! Ce zici..sa cred ce spune respectivul documentar? ![]() ![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca am primit ceva haios azi pe meil. Uitati si voi hal de a face presa in Romania. Ti se ridica parul pe cap, sincer. "Orgie sexuala", "dezmat total", "concurenta la filmele pentru adulti", inainte sa vezi pozele chiar ca-ti inchipui ca o sa vezi ceva gen scenele din filmul "Caligula". Si cand colo ete fleosc, niste stripperi obositi dand din fund in chiloti. As vrea sa-l cunosc pe idiotul ala de ziarist, sa-i spun parerea mea deschis despre exagerarile astea cretine.
![]() In plus, eu nu vad nimic in neregula. A fost petrecerea unei tipe desfasurata dupa orele de program. Mama mare lucru ca au dansat unii cu chilotii prin cenzurat. Ce sa spun, mare subiect de presa. Ce dezvaluire, wow! Pe bune, mi-e sila cand citesc chestii d-astea. Casa_Pensii_Arges__1_mic.jpg ( Size: 162.72k ) Number of downloads: 54 Casa_Pensii_Arges_2_mic.jpg ( Size: 140.24k ) Number of downloads: 60 |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ashule, e clar, moralitatea ta a avut mult de suferit
![]() Acuma serios vorbind, daca facea petrecerea la ea acasa, n-aveam nimic de comentat. Da' nu e tocmai ok sa o faca intr-o institutie publica (nici macar dupa program). Nici noi nu avem voie sa facem asa ceva la servici, si e o firma privata care da destule libertati angajatilor. Ca sa fac o paralela - ti se pare ok daca ea organiza "Discocasa de pensii" dupa ora 19, in sediul casei de pensii - doar asa, ca avea si ea chef sa faca pe DJ-ul? Nu poti sa te apuci sa dai petreceri intr-o firma/institutie publica, fara aprobarea oficiala a conducerii. Si atentie - aici nu vorbim de un suc si o bomboana cu ocazia zilei ei de nastere, da? This post has been edited by vv: 12 Nov 2005, 16:50 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(see @ 10 Nov 2005, 16:43) ici. Ca tot e calda... cazul din vrancea, a lui Oprisan! Credeti ca toata averea facuta de el...e facuta cinstit? Politica este mijlocul cel mai usor de a face bani, dar foarte greu intri in ea!! A obtinut ceva Oprisan in mod cinstit!?! Cred ca voi nu cunoasteti istoria personajului si a micii sale proprietati, jud Vrancea! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(madalina @ 12 Nov 2005, 21:08) A obtinut ceva Oprisan in mod cinstit!?! Cred ca voi nu cunoasteti istoria personajului si a micii sale proprietati, jud Vrancea! se zice feuda, in momentul in care orice mic intreprinzator de pe acolo e obligat sa participe cu fonduri la rahaturile alea de festivaluri folclorice "ca altfel vedeti voi", in momentul in care seamana a infrastructura din aia, cu boier si arendasi, urmand ca palmasii sa nu bage mare fara taxele si impozitele normale sa fie platite (adica, paula pensie, adio CAS si asa mai departe). si da, inca e asa acolo, 80% din chestii se fac la negru si la "mica intelegere". This post has been edited by Lolek: 13 Nov 2005, 18:28 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
http://www.jurnalul.ro/articol_42036/innoi...rlamentari.html
Au trecut grevele, si baietii se intorc la ale lor. Pentru invatamant nu au gasit 1 mil de euro, in schimb pentr masini au gasit 4. Mai au astia moralitate? ![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce sa aiba ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Or avea ei , dar nu stiu ce e aia si la ce foloseste !
P.S: algor, pentru profesori erau necesare 1000 mil E . This post has been edited by bogdan3l: 8 Dec 2005, 15:02 |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Bucurestenilor,mai alegeti-va si voi un primar cat de cat,pana acum numai clovni si hoti,au facut din capitala aia o groapa de gunoi,va fierb motoarele prin intersectii,chiar nu puteti alunga gastile alea de comunisti,ca sint in mijlocul vostru?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(madalina @ 9 Nov 2005, 22:34) unchiul copilului, fratele cumparatorului gastelor - angajatul meu - fractura craniana deschisa, coma 8 zile, operatii peste operatii. toti trei 8 zile coma?? ![]() this is mass murder! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 06:34 |