DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Politica si delicatete, moralitate, intimitate, si alte uitate

algor
post 10 Nov 2005, 16:43
Post #61

Membru

Group: Members
From: iassy

Astai clar...toti cei de la putere au interese personale mult mai puternice decit intersele clare ale statului. Si uite asa am ajuns sa admiram vile din ce in ce mai huschite, facute din bani publici. Ca tot e calda... cazul din vrancea, a lui Oprisan! Credeti ca toata averea facuta de el...e facuta cinstit? Politica este mijlocul cel mai usor de a face bani, dar foarte greu intri in ea!!

--------------------
LOGAN PREFERANCE - Tico SL
Sa traiti - bine!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vv
post 10 Nov 2005, 17:18
Post #62

dilbert.com

From: Bucuresti

Lovendal, nu stiu destule despre Titulescu. 'common sense'-ul imi spune insa ca avea si el parti mai putin.. placute. Ca nu s-a gasit nici un ziarist sa le publice, asta e altceva. Eu unul nu ader la zicala "hotul neprins e om cinstit", cred ca hotul e tot hot indiferent daca e prins sau nu. Asa ca faptul ca s-a descoperit ca Gigi din UK facea sex in grup nu-l face cu nimic mai vinovat decat pe Titulescu, care probabil ca se masturba inca de la 14 ani

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
alex275
post 10 Nov 2005, 18:43
Post #63

Membru autentic

Group: Banned

QUOTE(LOVENDAL @ 10 Nov 2005, 15:42)
Vv...nu ai intalnit nici un asemenea politician ? Hai ca-ti spun eu unul si chiar din Romania: Nicolae Titulescu. Este un model demn de urmat de cei din ziua de azi.
*

Pai cum era sa-l intalneasca bietul VV pe marele nostru Titulescu? blink.gif
Tu cam ce varsta ii dai lui VV? smile.gif tongue.gif

p.s. Vad ca exemplul cu masturbarea revine in actualitate. E un argument forte pentru moralitatea unui politician! Totusi, Titulescu n-a inceput cam tarzior? radmasa.gif

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
LOVENDAL
post 10 Nov 2005, 21:52
Post #64

Membru autentic

QUOTE(vv @ 10 Nov 2005, 18:18)
Eu unul nu ader la zicala "hotul neprins e om cinstit", cred ca hotul e tot hot indiferent daca e prins sau nu.
*

Greu e sa mai pricepi politica asta smile.gif Dar iti spun VV ca exact asa e in politica: "hotul neprins e negustor cinstit". Adica, sunt sigur ca o serie de personalitati politice care au ramas in istorie ca exemple pozitive au facut si lucruri degradante la viata lor. Dar atat timp cat nu au fost descoperiti...Asa e politica de fapt. Un joc de imagine. Conteaza nu cum esti, ci ceea ce percepe publicul cum esti. Politica e inversul religiei: acolo conteaza mult cum esti in realitate, nu cum te percep altii.

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
marksman
post 11 Nov 2005, 09:00
Post #65

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(LOVENDAL @ 10 Nov 2005, 17:36)
Deci, hai sa fim seriosi. Pana nu vine cineva cu probe care sa arate care sunt oamenii lui Bush din FoxNews si cum influenteaza ei publicul american etc..ceea ce ai afirmat tu acolo e o simpla parere personala. Asa pot sa vin si eu sa spun ca CIA este condusa in umbra de catre Putin. Dar cine ma crede? smile.gif
*

Ieri n-am mai apucat sa-ti raspund. Uita-te la Fahrenheit 911 si o sa auzi numele si functia celor din FoxNews precum si ce legatura e intre ei si Bush. Nu cred ca Michael Moore a avansat in film "o simpla parere personala", ca sa te citez pe tine. Spre deosebire de presa de la noi, "dincolo" se documenteaza bine inainte de a scrie/spune ceva.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
LOVENDAL
post 11 Nov 2005, 09:53
Post #66

Membru autentic

QUOTE(Illusi0n @ 11 Nov 2005, 10:00)
Ieri n-am mai apucat sa-ti raspund. Uita-te la Fahrenheit 911 si o sa auzi numele si functia celor din FoxNews precum si ce legatura e intre ei si Bush. Nu cred ca Michael Moore a avansat in film "o simpla parere personala", ca sa te citez pe tine. Spre deosebire de presa de la noi, "dincolo" se documenteaza bine inainte de a scrie/spune ceva.
*

Asa am si eu niste documentare de genul acesta care le-am gasit pe retea. Unul dintre ei spune ca George Bush ar fi marioneta unei organizatii oculte denumita CFR (nu Caile Ferate Romane!...ci Council on Foreign Relations) sub umbrela careia se gasesc mari finantisti si bancheri, al carei unic scop ar fi crearea unui guvern mondial pe care sa-l conduca ei si abolirea tuturor guvernelor nationale. Acest CFR ar fi de fapt forma americana a organizatiei "Illuminati"...cea mai oculta organizatie din istoria omenirii care ar fi produs toate revolutiile si razboaiele importante de la 1789 incoace ! Ce zici..sa cred ce spune respectivul documentar?smile.gif Am sa mai vad smile.gif

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
ashu
post 11 Nov 2005, 20:32
Post #67

Membru erectil

Hai ca am primit ceva haios azi pe meil. Uitati si voi hal de a face presa in Romania. Ti se ridica parul pe cap, sincer. "Orgie sexuala", "dezmat total", "concurenta la filmele pentru adulti", inainte sa vezi pozele chiar ca-ti inchipui ca o sa vezi ceva gen scenele din filmul "Caligula". Si cand colo ete fleosc, niste stripperi obositi dand din fund in chiloti. As vrea sa-l cunosc pe idiotul ala de ziarist, sa-i spun parerea mea deschis despre exagerarile astea cretine. smile.gif
In plus, eu nu vad nimic in neregula. A fost petrecerea unei tipe desfasurata dupa orele de program. Mama mare lucru ca au dansat unii cu chilotii prin cenzurat. Ce sa spun, mare subiect de presa. Ce dezvaluire, wow! Pe bune, mi-e sila cand citesc chestii d-astea.

Casa_Pensii_Arges__1_mic.jpg ( Size: 162.72k ) Number of downloads: 54
Casa_Pensii_Arges_2_mic.jpg ( Size: 140.24k ) Number of downloads: 60

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
vv
post 12 Nov 2005, 16:44
Post #68

dilbert.com

ashule, e clar, moralitatea ta a avut mult de suferit tongue.gif

Acuma serios vorbind, daca facea petrecerea la ea acasa, n-aveam nimic de comentat. Da' nu e tocmai ok sa o faca intr-o institutie publica (nici macar dupa program). Nici noi nu avem voie sa facem asa ceva la servici, si e o firma privata care da destule libertati angajatilor.
Ca sa fac o paralela - ti se pare ok daca ea organiza "Discocasa de pensii" dupa ora 19, in sediul casei de pensii - doar asa, ca avea si ea chef sa faca pe DJ-ul? Nu poti sa te apuci sa dai petreceri intr-o firma/institutie publica, fara aprobarea oficiala a conducerii. Si atentie - aici nu vorbim de un suc si o bomboana cu ocazia zilei ei de nastere, da?

This post has been edited by vv: 12 Nov 2005, 16:50

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
madalina
post 12 Nov 2005, 21:08
Post #69

Membru autentic

QUOTE(see @ 10 Nov 2005, 16:43)
ici. Ca tot e calda... cazul din vrancea, a lui Oprisan! Credeti ca toata averea facuta de el...e facuta cinstit? Politica este mijlocul cel mai usor de a face bani, dar foarte greu intri in ea!!
*

A obtinut ceva Oprisan in mod cinstit!?! Cred ca voi nu cunoasteti istoria personajului si a micii sale proprietati, jud Vrancea!

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Lolek
post 13 Nov 2005, 18:27
Post #70

Ignorog

QUOTE(madalina @ 12 Nov 2005, 21:08)
A obtinut ceva Oprisan in mod cinstit!?! Cred ca voi nu cunoasteti istoria personajului si a micii sale proprietati, jud Vrancea!
*

se zice feuda, in momentul in care orice mic intreprinzator de pe acolo e obligat sa participe cu fonduri la rahaturile alea de festivaluri folclorice "ca altfel vedeti voi", in momentul in care seamana a infrastructura din aia, cu boier si arendasi, urmand ca palmasii sa nu bage mare fara taxele si impozitele normale sa fie platite (adica, paula pensie, adio CAS si asa mai departe). si da, inca e asa acolo, 80% din chestii se fac la negru si la "mica intelegere".

This post has been edited by Lolek: 13 Nov 2005, 18:28

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
alex275
post 14 Nov 2005, 12:26
Post #71

Membru autentic

Group: Banned

QUOTE(see @ 10 Nov 2005, 16:43)
Astai clar...toti cei de la putere au interese personale mult mai puternice decit intersele clare ale statului.
*

Pai sa vedem, facem top10 cu cei mai cinstiti 10 politicieni din Romania? tongue.gif

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
algor
post 8 Dec 2005, 14:38
Post #72

Membru

From: iassy

http://www.jurnalul.ro/articol_42036/innoi...rlamentari.html

Au trecut grevele, si baietii se intorc la ale lor. Pentru invatamant nu au gasit 1 mil de euro, in schimb pentr masini au gasit 4. Mai au astia moralitate? 251.gif

--------------------
LOGAN PREFERANCE - Tico SL
Sa traiti - bine!
+
costi
post 8 Dec 2005, 14:54
Post #73

Membru autentic

ce sa aiba ?

--------------------
DSN/SLZ
+
bogdan3l
post 8 Dec 2005, 15:01
Post #74

Membru autentic

Or avea ei , dar nu stiu ce e aia si la ce foloseste !

P.S: algor, pentru profesori erau necesare 1000 mil E .

This post has been edited by bogdan3l: 8 Dec 2005, 15:02

--------------------
Renault Megane 2007
+
daniM
post 12 May 2008, 22:09
Post #75

Membru autentic

From: Gugulania

Bucurestenilor,mai alegeti-va si voi un primar cat de cat,pana acum numai clovni si hoti,au facut din capitala aia o groapa de gunoi,va fierb motoarele prin intersectii,chiar nu puteti alunga gastile alea de comunisti,ca sint in mijlocul vostru?

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Markos
post 12 May 2008, 22:37
Post #76

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(madalina @ 9 Nov 2005, 22:34)
unchiul copilului, fratele cumparatorului gastelor - angajatul meu - fractura craniana deschisa, coma 8 zile, operatii peste operatii.

toti trei 8 zile coma?? sad.gif

this is mass murder! mad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 06:34
Forum Renault