Dacia 1310 -Green Frog, 1984
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1310 -Green Frog, 1984
Victor3001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 4 February 15 From: Medias, Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1975/ 1976
- -
|
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
de-a lungul timpului am mai vazut dacii strambe la sosea da' asta le intrece rau pe toate,totusi e dupa 2000,e pe injectie,asa veche nu-i .....la camioane e alt scenariu,la rabe se rupea surubul centru bulon si intr-adevar stateau strambe......
Revenind la "oile noastre" ,DUC DACIA LA REMAT,m-am hotarat......o sa incerc s-o vand ,am maxim doua saptamani la dispozitie....dac-o vrea careva sa ma sune sau sa-mi lase un mesaj.... This post has been edited by sobolan: 27 Mar 2017, 21:10 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Cu Dacia pe injectie ce vei face ? O vei mai pastra macar pe aceea ?
![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
Pe aia cu injectie o s-o mai tin ,am treaba cu ea la greu
![]() ![]() Am ajuns la concluzia ca masina e sluga omului si nu invers....daca ajungi sluga masinii e de rau,pierzi timp,bani ,tocesti nervi si n-ajungi nicaieri decat dac-o tii la un muzeu pe undeva conditii in care trebuie sa fie IMPECABILA ,la vanzare nu mai recuperezi mai nimic..... Chiar nu-i mai inteleg pe-astia care investesc si modifica/imbunatatesc logan-uri,e baiatul ala din TM ,cristi,respect total ,e mester dar sa ne intelegem.....din kkt nu faci bici si sa mai ai si pretentia sa pocneasca..... ![]() As da dacia verde si de pomana ,jur,ma pish pe ei de bani dar timpul pierdut pe sub ea si nervii mei fac mai mult decat banii,asta sa fie clar,am o bicicleta pe-acasa care cred ca face cel putin o mie de euro....ce sa mai zic,nu cred ca 6000 ron e o suma mare,masina asta nu e cazan si are o tona de piese noi pe ea......m-as bucura s-ajunga la un pasionat si s-o tina in garaj .....eu nici conditii nu am,o tin in curte cu prelata sau prin hala la remat....nu mai am loc,megane-ul e pe la tara......vreau sa vand tot,iau una noua si-s multumit,ma potolesc cel putin pe moment,am injectata deci raman daciot ![]() Incerc s-o vand cu motorul de 1300 cu tot nemontat(deci doua motoare),la pachet,dau si o cutie in 4 la nevoie tot in banii astia adica ofer "suport" in limitele mele doar ca s-o vad la cineva care o s-o ingrijeasca....incerc asa ca s-o salvez,da nu o dau la topit,ies mai castigat la remat,ma scad de 8000ron...... This post has been edited by sobolan: 28 Mar 2017, 01:19 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Dacia aia stramba cred ca a avut desprins din planseu (accident sau lovitura puternica in roata) un suport al puntii, si s-a sudat ( Dorel
![]() This post has been edited by BLUE R 19: 28 Mar 2017, 09:47 |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
sobolan |
![]()
|
nu cred,e fugita toata,nu doar puntea,uite-te atent la poza aia....si ca dacia aia am mai vazut.....e caroserie autoportanta,n-ar fi greu de dereglat
![]() This post has been edited by sobolan: 28 Mar 2017, 02:07 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
razvan1985 |
![]()
|
![]() membru...unic Group: Members Posts: 2.046 Joined: 18 May 11 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(sobolan @ 28 Mar 2017, 01:09) Pe aia cu injectie o s-o mai tin ,am treaba cu ea la greu ![]() ![]() Am ajuns la concluzia ca masina e sluga omului si nu invers....daca ajungi sluga masinii e de rau,pierzi timp,bani ,tocesti nervi si n-ajungi nicaieri decat dac-o tii la un muzeu pe undeva conditii in care trebuie sa fie IMPECABILA ,la vanzare nu mai recuperezi mai nimic..... Chiar nu-i mai inteleg pe-astia care investesc si modifica/imbunatatesc logan-uri,e baiatul ala din TM ,cristi,respect total ,e mester dar sa ne intelegem.....din kkt nu faci bici si sa mai ai si pretentia sa pocneasca..... ![]() As da dacia verde si de pomana ,jur,ma pish pe ei de bani dar timpul pierdut pe sub ea si nervii mei fac mai mult decat banii,asta sa fie clar,am o bicicleta pe-acasa care cred ca face cel putin o mie de euro....ce sa mai zic,nu cred ca 6000 ron e o suma mare,masina asta nu e cazan si are o tona de piese noi pe ea......m-as bucura s-ajunga la un pasionat si s-o tina in garaj .....eu nici conditii nu am,o tin in curte cu prelata sau prin hala la remat....nu mai am loc,megane-ul e pe la tara......vreau sa vand tot,iau una noua si-s multumit,ma potolesc cel putin pe moment,am injectata deci raman daciot ![]() Incerc s-o vand cu motorul de 1300 cu tot nemontat(deci doua motoare),la pachet,dau si o cutie in 4 la nevoie tot in banii astia adica ofer "suport" in limitele mele doar ca s-o vad la cineva care o s-o ingrijeasca....incerc asa ca s-o salvez,da nu o dau la topit,ies mai castigat la remat,ma scad de 8000ron...... ![]() in momentul de fata,am alte prioritati,dar jur ca daca as fi putut,as fi luat-o fara sa stau pe ganduri !... |
--------------------
Dacia/Delta
1410/1310/L/MLS
1996/1988
- B 91 RZN/B 191 RZN decat una proasta,mai bine mai multe bune...(masina)
|
|
sobolan |
![]()
|
repet : renunt la niste bani ca sa n-o dau la remat pentru 8000ron in minus la o masina noua si ca s-ajunga pe mana unui pasionat care s-o mai tina,oarecum e o mica parte de istorie....nu m-am lovit la cap.....nu ma ating de ea,jur,nu scot/inlocuiesc nimic de pe ea,o dau cu sufletul impacat oricand doar sa stiu ca o mai vad in poze macar....am impresia ca batranul de unde am luat-o nu mai este,l-am cautat sa-i arat masina dar nu mai dau de el
![]() @Razvan ,eu mai pot astepta daca e ceva la sigur ,pentru tine bag si niste piese bune in portbagaj pentru ca ai fost domn cu mine si te vad un om corect....... Inca ceva: cineva d-aci mi-a oferit un voucher pe ea,e a doua persoana care se ofera sa-mi "faca un bine" si dupa ce explic ce cred eu aceeasi persoana imi spune ca e clar si ca "amenint clasic" ca o duc la remat......da' eu tot nu inteleg ce amenintare e masina asta ???sau cum pot eu sa amenint pe cineva cu masina mea ????? ![]() Ce cred eu :Deci s-ar da ea cumva ,doritori ar fi dar daca se poate la un pret derizoriu sau pe un voucher obtinut moca.....toti vrem bun si ieftin ,asa este,cu masina asta n-o sa fie asa.....jur si pun si pariu ![]() Dragi facatori de bine va anunt ca si eu pot sa iau un tichet pe ea ducand-o acolo fara usi/motor/planetare etc......deci pe langa tichet mai pot lua si niste bani pe piese,am posibilitatea sa fac ce cred eu.......dupa un an de stat pe sub ea si bagat bani si tocit nervi am dreptul sa fac asta ![]() HAI S-O CLARIFICAM : e lucrul meu,fac ce vreau eu cu ea,e logic,nimeni nu e obligat la nimic...... Poate ora asta tarzie imi baga ceata la creier dar parca acum ma simt "vinovat" ca incerc sa-mi vand propria masina....... This post has been edited by sobolan: 29 Mar 2017, 10:10 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Alex1300BV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 20 November 08 ![]() |
nu te mai tot supara, si pastreaz-o, ca-i misto!
|
--------------------
Dacia
1410
1991 1397 cmc TLX Break
- xxxxxxxx
|
|
sobolan |
![]()
|
cum sa nu ma supar man cand vad cum "ataca" unii "problema"...... dar,in fine,n-are rost sa ma consum .....mersi de apreciere !!!
![]() Azi am curatat filtrul de benzina,halal benzina de la peco ![]() si inca ceva : aveam eu un carburator caruia nu-i placea mersul la ralanti decat cu jiclerul de ralanti usor desfilatat sau cu saiba pusa.....deja il pusesem sa-l arunc dar fara sa vreau m-a pus curiozitatea sa-i dau jos cartusul de deasupra surubului de aer,l-am scos cu un holsurub apoi am astupat gaura la cartus cu cositor ca era din alama si a prins.....apoi am pus la fiert in apa cu pur tot corpul,a stat cam 30 de minute......l-am suflat bine la compresor,l-am asamblat si merge CEAS....... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by sobolan: 29 Mar 2017, 23:55 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
sobolan |
![]()
|
Ieri am luat o cutie de ARGINPOL de la Policolor....vis frate....ca un fel de bronz bun ,o vopsea care tine pana la 150C .....am vopsit la pistol jantele de pe spate,bineinteles dupa ce le-am dat jos lacul original si au ramas cu grundul lor pe ele(asta e ok,grundul ala e bun si previne oxidarea-aluminiul face un oxid alb a dracului de nenorocit)......au iesit ele,acum am alta problema : cele de pe fata care aratau binisor acum arata ca doua rebuturi fata de cele din spate.....deci mi-am facut de lucru,trebuie sa le fac si pe cele din fata si le-as face si pe celelalte din tabla care acum is negre.....
BTW: pe ele scrie ca-s din AL 100% ,de aia-s asa de usoare ![]() This post has been edited by sobolan: 2 Apr 2017, 20:51 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
De unde alimentezi?
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
sobolan |
![]()
|
.....de regula pun de la MOL si n-or fost probleme cu nici o masina dar in ultima vreme cand mergeam cu ea zi de zi am pus cam de peste tot ,pe unde prindeam benzinarie puneam,nu pot sti clar care mi-a dat teapa
![]() ![]() Cretinii pardon inginerii de la Dacia s-au gandit ca logan-ul merge fara filtru de benzina si l-au lasat asa....fara.....inafara de o plasa mica in sorbul pompei n-are nimic pana la injectoare......ma mir cum de n-are nimic.....La renault e si sita in pompa,e si filtru sub punte,e si sita la intrarea in rampa injectoarelor......adica afara benzina e mai ok dar totusi se pun filtre si site,in romania benzina e de kkt si loganul poate merge doar cu o sita amarata......ordinari ! In alta ordine de idei m-apuc sa pun la punct dacia asta cu tot ce cred eu ca ar mai trebui(mici rahaturi),o pun la 4 ace si vad eu ce si cum,poate fac rost de vreun garaj,desi prelata a scos-o si a ferit-o de multe intemperii consider ca nu e metoda ideala...vara asta vreau s-ajung la Milano si cred ca plec cu ea o fuga......de vandut vad ca se-nghesuie lumea de n-ai aer ,o mai las un pic la vanzare desi am ajuns sa ma simt scarbit la propriu de treaba asta si nu de actiunea mea in general ci mai mult de feed-back-uri ![]() ![]() ![]() Cred ca m-apuc si de logan,o sa caut sa cumpar un kit rally ca s-o transform un pic la suspensii/mecanica,poate un rollcage,etc....n-o s-o mai fie in slujba familiei ,o fac jucaria suprema ![]() This post has been edited by sobolan: 2 Apr 2017, 23:26 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Pai aia la MOL ar trebui sa aiba benzina buna, din ce zic altii. Eu alimentez de multa vreme de la Lukoil, de care, culmea, fug toti, insa 25-ul meu nu sughita cu benzina de la ei
![]() Am alimentat odata la un Rompetrol de pe langa Craiova si atunci a fost singura data cand am simtit o diferenta intre benzine, parca tragea altfel motorul. Eu tind sa cred ca a avut ceva aditivi, ca a si consumat-o cam repede, ori a fost talpa mea mai grea ![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
sobolan |
![]()
|
la Mol e ok,asa este......
Azi mi-am gasit si eu un mic timp .....am terminat cu jantele... Rezumat : -roluit -echilibrat -cumparat piulitele corespunzatoare -curatate/slefuite -vopsite la pistol cu Arginpol Concluza mea personala e ca sad mult mai ok pe masina asta decat cele OEM ,is mai late,au offset-ul mai mic,dau un aer usor sportiv dar modelul le face sa se adapteze,asa cred eu.....daca le luam pe alea CMS Cupido imi luam o mare teapa,is si mai grele,arata ca dracu pe masina asta dar is mai rezistente(asa cred eu) .... Acum vin de la ea,i-am tras o cheie,merge parfum,nici motorul de la Logan nu toarce asa frumos,jur,motorul asta s-a nimerit bun si a fost facut bine .....spun s-a nimerit pentru ca am desfacut cateva motoare de dacie dar cam la toate am dat de bube(filete stricate,arbori cu suprafata de contact la axial "intrerupta"/defecta ,nealinieri de capace palier ,abateri/ovalitati/uzuri la fusurile axei,am vazut cu ochii mei bloc de 1300 care la cilindrul 2 scapa apa in ulei,pana nu s-au pus doua inele de hartie la baza cilindrului in loc de unul nu s-a rezolvat-bloc deformat=gunoi/rebut) .... Cu asa CTC de fabrica consider ca mi-a pus mana in cap Dumnezeu cu motorul asta ,chiar si cu ala mic,a fost boboc si ala,chiar virgin.... De aia s-a dus dracului tot in tara asta,lipsa de interes,de investitii,dintr-o tara care era productiva odata am ajuns piata de desfacere a gunoaielor venite din alte tari.......aci la noi toti vin,se pisha si apoi pleaca.... ![]() Azi am vazut intamplator la un amic in atelier si am incercat sa imi dau seama ce dracu' se intampla cu un motor de U650,ceva nu era ok la linie,la ultimul capac palier nu cade ok cuzinetul de la bloc in bloc,orice cuzinet puneam noi in el degeaba,parca era mai lung cuzinetul cu cateva zecimi bune/vizibil .....serajul .....pe dracu',s-ar compensa diferenta de lungime la capac(posibil) dar nu era cazul la noi ......cuzinetii erau ok,romlag nu da gres....stiu exact cum se fac/alineaza capacele la un bloc "brut" dar nu-mi explic ce e acolo,practic nu se mai "inchidea" capacul palierului pefect la bloc cu semicuzinetii pusi......s-a rezolvat frumos dupa doua ore si pus-scos arborele in bloc de ne-au cazut oo-le,linia e ok ,motorul o sa fie stas........ce spuneam mai sus,cartea nu explica asa ceva,cartea e doar o umila referinta,era ea buna cartea daca nu trageau buleli astia din fabrica ![]() Concluzia :oricine face motoare dar nu oricine le poate face sa functioneze timp indelungat si fara efecte secundare.....a face un motor e o arta (nu ma refer la mine,eu-s mic,sunt altii mai mari de la care invat si eu ). This post has been edited by sobolan: 3 Apr 2017, 23:02 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Personal, ma bucur ca ai hotarat sa o tii !
![]() Era pacat, la cati bani ai investit si cata munca ai depus la ea ! ![]() Frumoasa baba ! ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
sobolan |
![]()
|
Mersi
![]() Cred ca vand rotile ei oem si capacele,anvelopele-s noi,au 3000km,TIGAR,155/80 ......daca e cineva doritor sa-mi zica,nu mai am loc de depozitare ,ma incurc de ele...... This post has been edited by sobolan: 4 Apr 2017, 08:31 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
DACIOTUL_97 |
![]()
|
![]() Ne plac femeile,dar iubim masinile ! Group: Members Posts: 1.649 Joined: 8 July 13 From: Bd-ul Dacia ![]() |
Capacele le dai separat ?
|
--------------------
Dacia
1310/Logan/
MLS 1986/MLS 1985/1.6 16v Prestige 2008 "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange,ca sa ai dreptul,sa nu fi de acord cu mine"
#Pasionat de fiare vechi# Ex.Dacia 1310-CN3 & 1310-ph1 |
|
sobolan |
![]()
|
nu prea,daca ia cineva tot setul adica capace+antifurt/cheie+jante+anvelope e ok si facem pretul impreuna,daca nu le tin ,le gasesc eu un loc,vad eu.....
am si un set de presuri ILBO 1983 ,in stare buna,doar fata......astept oferte ! ![]() This post has been edited by sobolan: 5 Apr 2017, 20:41 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
sorin105 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 937 Joined: 7 October 11 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(sobolan @ 4 Apr 2017, 22:43) nu prea,daca ia cineva tot setul adica capace+antifurt/cheie+jante+anvelope e ok si facem pretul impreuna,daca nu le tin ,le gasesc eu un loc,vad eu..... am si un set de presuri ILBO 1983 ,in stare buna,doar fata......astept oferte ! ![]() O bere ![]() Eu zic sa le păstrezi! Ca nu se stie cand vei avea nevoie de ele. |
--------------------
dacia 1100/1300
dacia 1410 sport(under constructione)
71/84
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
sobolan |
![]()
|
dac-am vandut loganul si papucul e in lucru cu pragurile si o aripa ma mai folosesc si eu de ea,mai bag si eu o lada de bere,doua cola,trei fanta etc....
![]() ![]() ![]() This post has been edited by sobolan: 9 Apr 2017, 14:03 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Alex1300BV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 20 November 08 ![]() |
Ai chiar mai multe lazi in portbagaj, parca...
|
--------------------
Dacia
1410
1991 1397 cmc TLX Break
- xxxxxxxx
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
QUOTE(sobolan @ 9 Apr 2017, 13:46) papucul e in lucru cu pragurile si o aripa ma mai folosesc si eu de ea,mai bag si eu o lada de bere,doua motorul trage super,numa' gaz de 95 ii bag in el,asa de-a naibii ![]() ![]() ![]() |
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Ai vandut loganul pana la urma? Banuiesc ca nu aici pe forum. Zi-mi si mie formula magica, pe mine nu m-a intrebat nimeni de el de 3 saptamani, desi am scazut pretul...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(pistritu @ 9 Apr 2017, 17:57) 1304- - - 1600i ![]() QUOTE(Alex1300BV @ 9 Apr 2017, 17:04) doua si alte acareturi,e dacie totusi,nu incape asa mult in ea... QUOTE(Victorine @ 9 Apr 2017, 18:07) Zi-mi si mie formula magica, pe mine nu m-a intrebat nimeni de el de 3 saptamani, desi am scazut pretul... pe OLX l-am dat....cu 2100E ,o suma corecta tinand cont de piata......formula magica ? nu stiu.....tu scazi prea mult pretul,o fi si asta o chestie care da de banuit.....habar n-am,eu am scazut pretul la dacie,eram de acord cu orice inspectie tehnica si verificare dar tot nimic.....ce sa zic...... Intre timp m-am intors la vechile obiceiuri.... This post has been edited by sobolan: 9 Apr 2017, 20:13 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Ai grija, sa nu mai mergi cu usile deschise
![]() Eu scad pentru ca vreau sa o dau pana incepe rabla si isi ia sora-mea o Skoda Rapid, astfel ca eu o sa iau Prestige-ul lor cu 4 ani mai tanar si doar 90.000km. Deci imi trebuie bani, ca si lor le trebuie pentru noua achizitie. Aia e... totusi, mai jos de 1800 nu vreau sa o dau. |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
sobolan |
![]()
|
usa aia e de belea,trebuie "trantita" mai tare,nevasta-mea se da jos si deabia o impinge,m-am obisnuit cu ea asa,cand o iau pe drumuri rele clantane si trebuie sa fac un efort s-o deschid din mers si s-o trag mai energic.....deh,bmw ,o masina ok,fosta mea masina,ma mai folosesc de ea pana imi iau zilele astea una noua......cica daciile is rele
![]() Referitor la logan....m-au sunat n bisnitari cu vrajeli in cap,cu mangleli ofilite,cu texte de tichilesti....mama ce m-am injurat cu unu' .....is niste ordinari care cauta sa profite de pe urma altora ,sunt cazuri in care dai masina ca sa rezolvi o problema rapida,ai un necaz,atunci apar si ei cu vrajeala clasica " iti dau pe loc ....euro " .....pisham-as pe ei !!! Am ajuns la concluzia ca un anunt de vanzare al unei masini trebuie sa fie cat mai scurt,obiectiv si fara multe explicatii.....cand incerci sa fii sincer si sa explici de ce-ai schimbat aripa oamenii cred ca ai avut un mare accident cu ea si fug,o laie,in realitate am schimbat segmentul ala din cauza ruginii,deci n-am smenuit nimic,am pus si poze,n-am "facut-o de vanzare" ,n-am astupat gaurile cu kit,am facut o treaba ca la carte.....da' ai cu cine ? ![]() ![]() Daca as vrea sa-mi iau logan iar ti-as da 1800E pe ea,am vazut ca preturile merg pana la 2400E la ce ai tu,asa poti cere si 2700 dar o dai greu sau n-o dai....eu am dat-o cu 2100E si gata,oricum,cine a luat-o o sa fie multumit de ea.....eu zic sa insisti pe 2200E negociabil,parerea mea.... Aici n-ai sanse s-o vinzi,aici lumea vorbeste mult sau vrea de pomana...... Eu as vinde si Dacia si m-as apuca de una pe injectie dar aiurea,pomana n-o dau,am rabdare,nu ma grabesc,nu-mi cere de mancare,ma folosesc de ea cat oi mai putea....am o promisiune de la cineva interesat cu adevarat dar mai astept,graba nu e buna..... This post has been edited by sobolan: 9 Apr 2017, 21:55 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
de evitat olx-ul. Te suna toti cu "Care e ultimul pret?"
Mai bine pui anunt in geam si lasi masina prin oras,iar in weekend mergi la targ cu masina. This post has been edited by pistritu: 10 Apr 2017, 11:27 |
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 09:37 |