Nicusor Dan independent la Capitala, avem o sansa sa scapam de politruci
![]() ![]() ![]() |
Nicusor Dan independent la Capitala, avem o sansa sa scapam de politruci
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Orice am face vaz ca tot la basea si la oparescu ajungem... Cred ca e prea devreme pentru primari independenti
![]() |
--------------------
**
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Iepure, nu binevoiesc sa iți explic pentru ca ești insuficient de capabil pentru a înțelege.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
El e anti credință.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Anti prostie mai exact
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Cel mai independent din Univers era saracu Oparescu... El si cu saracul cinstit Iliescu
![]() Dupa ce te ghidezi ? Dupa numarul de aparitii la TVurile de partid? ![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Nea limba catifelata, ai deschis topic cu bulisor dan sa ne zici de oprescu, conform grilei de partid? Măcar zii și tu cine era postacul ala cu bemveuu, pana la urma?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Lupte intre postaci?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nicusor Dan si mai cum?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Își ia Elena Udrea condamnarea zilele astea, ordinu de la partid e sa creeze ceva fum cu Oprescu.
20 Oct 2015, 12:25: QUOTE(luck33ro @ 16 Oct 2015, 17:17) Io de aici am înțeles ca tu și cu postacii sunteți curioși. A dracului gramatica. Iz a bici. This post has been edited by neumann: 20 Oct 2015, 11:25 |
--------------------
...
..
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
luck33ro |
![]()
|
Hai ca se activa si virginu, bonus mi s-a sters postarea metaforica. Semne bune pentru Nicusoru
![]() Fratica acu sta incordat... Eu mi-am facut datoria si am raportat iesirile in decor ![]() This post has been edited by luck33ro: 20 Oct 2015, 13:14 |
--------------------
**
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 20 Oct 2015, 14:06) Hai ca se activa si virginu, bonus mi s-a sters postarea metaforica. Semne bune pentru Nicusoru ![]() Fratica acu sta incordat... Eu mi-am facut datoria si am raportat iesirile in decor ![]() Cu postaci idioți și agramați, sigur sunt semne bune. Vezi cu soul ala, am înțeles ca ne imprataseai mercurialul la postat și erai nemulțumit de ceilalți din gasca ailaltă, am bănuit ca ai ceva experiență, o limba catifelata ca a ta necesita ani de șlefuire, și oricum PDL sau PSD tot școala FSN și Ilici sunt. Chiar, unde o fi vijelie, ca el lucra în cuplu cu afofis).. Daca-l vezi, spune-i ca nu te regreta nimeni pe aici. În rest, multa mooie la toți politicienii și postacii lor. |
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
Elena Udrea a declarat ca Nicu Sordan e ghei. Și tu i-ai făcut topic de urale. Dormi bine noaptea? Ti-ajunge renta ziliera de postac pentru o vacanta la nămol la Eforie Sud?
|
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
Udrea e prosta ca ii face reclama moka, da tu stii pe cine mai servesti acum?
![]() QUOTE Nicusor Dan merita sa fie sustinut, este un independent si un candidat anti-sistem. Nicusor Dan stie ce are de facut. NECULAI CONSTANTIN MUNTEANU - JURNALIST ![]() This post has been edited by luck33ro: 21 Oct 2015, 09:57 |
--------------------
**
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Asa da
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mergem in audienta?
|
--------------------
**
|
|
cristic1982 |
![]()
|
M-as baga de mai multe ori
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:37 |