Mancare la birou - exista ceva ieftin si bun?, firme de comenzi on-line sau telefonic
![]() ![]() ![]() |
Mancare la birou - exista ceva ieftin si bun?, firme de comenzi on-line sau telefonic
BlaueCorsa |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
www.lamatache.ro - shaorma buna, rotiserie, chestii de pui. Comanda minima vreo 300.000 parca.
Jerry's pizza extravaganzza - cea mai buna pizza, scumpa. Mike's - varza totala, i-am trimis inapoi cu comanda ultima data ca m-au dus cu vorba vreo 2 ore (i-am sunat din sfert in sfert de ora si de fiecare data spuneau ca baiatul e jos la receptie si ca urca intr-un minut). wu xing - ok, un pic cam scumpi. cuptorul cu lemne - pizza foarte buna, cu blat subtire, in stil italian + lasagne si alte chestii - buni da un pic cam scumpi. City grill - langa televiziune - scumpi dar mancare ok. Nu cred ca livreaza prea departe. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
sabrina_me08 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 12 June 12 ![]() |
eu va recomand --- o firma de pizza care a disparut de aici--- , au si alte mancaruri inafara de pizza, noi comandam zilnic de la birou si ne fac si reduceri ca suntem clienti fideli
This post has been edited by klaus: 12 Jun 2012, 14:19 |
--------------------
dacia
solenza
2000
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si deaia ti-ai facut cont ca sa le faci reclama?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Esti perspicace.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:58 |