motor solenza, mirare
![]() ![]() ![]() |
motor solenza, mirare
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
e vreu amic de-al lui q_kata
![]() ![]() de asta nu vede ce e de ras ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Iata ce am descoperit astazi,cand am facut revizia de 20000 si am intrat in rampa sa verific toate suruburile de sub masina:pe electomotor(mai bine zis pe starter),pe langa rombul Renault,scria destul de mic "MITSUBISHI JAPON".Poate acest lucru l-a indus in eroare pe prietenul nostru.Dar de la un ELECRMOTOR si pana la MOTOR este cale destul de lunga,mai ales ca pe partea din spate a blocului motor este un romb destul de mare.
Ca fapt divers,un prieten a trebuit sa schimbe rotorul la un Opel Astra 2003,rotor care era de...ISUZU. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
opelul astra fiind probabil echipat cu un 1.7 turbo disel, nu?
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Exact. 1.7 DTI
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva ce cuplu maxim dezvolta si la ce turatie motorul de 1.4 de pe solenza? ca in cartile ei nu am vazut asa ceva si eram curios. daca stie cineva poate posteaza aici ca sa nu deschid un topic aiurea.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Care motor? De Reno sau de Mitsu? Trebuie sa apara g_kata, poate stie el de la unchi-su. (Saracu' om n-a mai intrat pe forum de 3 zile).
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Pai uite ce scrie pe site-ul Dacia:Cuplu max.112Nm
Regim cuplu max.3000 rot/min. Datele sunt pt. Logan,dar presupun ca motorul de 1.4 este acelasi(sau poate la Golan n-au mai pus motor de Mitsubishi ![]() Datele de la alezaj/cursa vad ca nu sunt aceleasi cu cele din carte. In carte:75,8/77 Pe site:79,5/70. Care sunt cele exacte? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am gasit Solenza cu motor de Mazda RX8 si cu 8 trepte (4 inainte, una sta ca proasta, si 3 inapoi) si am mai gasit una cu motor de 2.5 de la alfa si are si TURBO pe ea ("actipild" d-ala de la mesteciuc)
Care ziceti so ia-u? Cacica una face in 4 secunde suta si ia 270 si aialalalalta face tot in 5 da' prinde 280... pulsu la tensiunea ventilatorului din habitaclu luata de la radiator cu stetoscopu' prins pe teava de la esapamentul pompei de vitezometru, stiti voi, ala de il gasesti in borbagaj cum intri pe stanga... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE Cacica una face in 4 secunde suta si ia 270 si aialalalalta face tot in 5 da' prinde 280... pulsu la tensiunea ventilatorului din habitaclu luata de la radiator cu stetoscopu' prins pe teava de la esapamentul pompei de vitezometru, stiti voi, ala de il gasesti in borbagaj cum intri pe stanga... Laser frate! M-ai convins! ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
cli(S)ma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 February 05 ![]() |
Eu inca sunt de parere ca mosh'su omului o fi carat la dezmembrari niscai "mitsibushu" cu masina omului nedumerit, si cum nu a mai avut cine sa-l ajute sa dea jos din portbagaj motorul, o fi ramas acolo. Si ca o scuza, i-o fi zis proaspatului sofer ca are pe solenza motor de mitsibushu. Ca acuma stau si ma gandesc ca in ultima vreme, la scoala de soferi, nu se mai chinuie instructorii sa le mai explice invataceilor onde se poate admira motorul masinii.
P.S. Dom'le, unde poate fi gasit unchesul matale, ca sa nu cumva sa ma impinga pacatul sa trec pe la service in necunostinta de cauza. ![]() |
-------------------- |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 15 Nov 2005, 19:50) Iata ce am descoperit astazi,cand am facut revizia de 20000 si am intrat in rampa sa verific toate suruburile de sub masina:pe electomotor(mai bine zis pe starter),pe langa rombul Renault,scria destul de mic "MITSUBISHI JAPON".Poate acest lucru l-a indus in eroare pe prietenul nostru.Dar de la un ELECRMOTOR si pana la MOTOR este cale destul de lunga,mai ales ca pe partea din spate a blocului motor este un romb destul de mare. Ca fapt divers,un prieten a trebuit sa schimbe rotorul la un Opel Astra 2003,rotor care era de...ISUZU. intr-adevar, daca te uiti pe lista furnizorilor de subansamble pentru dacia logan se observa ca pentru electromotor sunt 3 furnizori, printre care este si MITSUBISHI ELECTRIC (ar mai fi BOSCH si inca o firma) |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
mef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Toyota
Avensis
2007/1.8 VVT-I
- none
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu la revizia de 40k am descoperit ca mai un motor sub ala original de reno. Ala intra in functiune dupa 2500tur/min deci se poate spune ca am turbo si merge in dual channel.
![]() E luat de pe un A8 si are 13 cilindri in dublu X. ![]() Stie cineva cum pot sa scot limitarea de viteza ca nu pot sa ii dau mai mult de 280Km/h? |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 16 Nov 2005, 20:45) pe lista furnizorilor de subansamble pentru dacia logan se observa ca pentru electromotor sunt 3 furnizori, printre care este si MITSUBISHI ELECTRIC problem solved. Recomandam initiatorului topicului un consult la ORL pentru o audiograma, poate pe viitor nu mai aude mmmotor in loc de ELECTROmotor. topic closed |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:51 |