Reparam kiuloase si casete directie, Functie de buget
![]() ![]() ![]() |
Reparam kiuloase si casete directie, Functie de buget
nvp_playboy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 06 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1410
1410
- nt 03 wuv Putin traiesc viata, majoritatea doar exista !
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Astea cu oferte de servicii, mai pe la categoria bursa...
Aici-sea intra la categoria reclame si se lasa cu warnuri si alte aplicatii de sanctiuni... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nvp_playboy |
![]()
|
Eu incercam sa-i ajut pe cei cu G.P.L., nu am nevoie de reclama...scuze
|
--------------------
dacia 1410
1410
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
De unde esti?Cat costa de schimbat doua supape?CU tot cu demontat / montat chiuloasa?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
nvp_playboy |
![]()
|
Eu sunt din roman.....neamt......daca-mi trimiti kiuloasa.....ti-o fac boboc pentru 500 000 manopera.....schimbam simeringuri.....scaune supapa....jocuri...etc.
|
--------------------
dacia 1410
1410
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Poti schimba si ghidurile?Am tip vechi si as vrea sa-mi montez simeringuri.Cam cat ar costa?
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Stai asa sa vad daca pricep.Eu vin intr-o zi la tine.Iti dau 500.000.Si tu ce imi faci in banii astia?Ii dai jos supapele, refaci scaunele, schimbi semeringurile?Spune-mi exact te rog, pt ca joi s-ar putea sa ne intalnim.Daca vin cu masina la tine, poti sa imi faci chiuloasa pe loc?Cat dureaza?
This post has been edited by adumitrachy: 6 Mar 2006, 23:05 |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
nvp_playboy |
![]()
|
Nu ai priceput....eu sunt incarcat pan peste cap...nu am timp sa ti-o dau jos sau sa ti-o montez...asta face oricine stie sa tina o cheie in mana...(pentru 100 000 gasesti pe cineva sa o monteze..)
Mi-o aduci scoasa (sau o trimiti),(preferabil cu tot cu axul culbutorilor) eu o examinez....si-ti spun...(trebuie doua 2 supape noi, trebuie simeringuri noi, trebuie alezata.....te costa x lei piesele+500 000 manopera). Tu i-mi dai acceptul si a doua zi o ai facuta. In general la kiloase de dacie....gasesc uzate si se schimba 2...3 supape.....simeringurile si se reface scaunul.... defecte mai mari..fisuri etc nu se mai merita reparate.....deja la 5 6 supape piscate....mai bine cautzi alta la second. |
--------------------
dacia 1410
1410
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As vrea sa inteleg si eu mai bine:
lumea zice kiulasa, kiloasa la chiulasa? Sau nu am inteles eu bine? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
nvp_playboy Editeaza-ti mesajele in asa fel incit sa nu mai apara limbaj mirc, sau "..." nejustificate. De ce? Citeste regulamentul. Iar cu preturile, discutati pe privat. Pina una-alta se inchide. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 14:11 |