Excursie la Cheia, in 28 mai
![]() ![]() ![]() |
Excursie la Cheia, in 28 mai
romulus |
![]()
|
||
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|||
carlisian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 February 05 From: BRASOV, pe un deal ![]() |
Am fost de Pasti. E cam nasol, dar am vazut si utilaje de reparat parcate.
|
--------------------
Renault
Symbol
2011
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Gropi mari? Nu se distruge masina pana la Cheia, nu? Mai este camping acolo? Loc de cort... ceva in genul asta...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Hmmm... Ce coincidenta! Niste prieteni de-ai mei tocmai propusesera o iesire la Cheia intr-un week-end! Daca stie cineva mai multe amanunte despre locuri de cazare, preturi, conditii as fi si eu interesat! Merci!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Seba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
Am trecut prin Cheia in august anul trecut, ne-am cazat o noapte la o cabana care avea si corturi in curte (350000 camera). Drumul nasol, gropi nu mari dar cam peste tot si am ajuns in zona si noaptea.
|
--------------------
-
-
-
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
am fost anul trecut in august pe acolo.drumul era destul de nasol:adica gropi adanci si uneori destul de greu de ocolit dar pe o scara de la 1 la 10 i-as da un 5.la cheia sunt casute de inchiriat (400k pe noape cu 2 sau 4 locuri nu mai tin minte)si este si o cabana dar nu stiu nimic de preturi.e posibil sa fi fost reparat intre timp drumul din ce am inteles de la un prieten care e din valeni,dar nu stiu daca tot sau doar in judetul prahova.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Am fost pe acolo acum vre-o luna. Drumul lasa de dorit, dar se poate circula pe el fara probleme. Nu stiu dupa ploile astea daca nu o fi patit ceva.
Partea dinspre Ploiesti e mult mai buna. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Am fost la Cheia week-end-ul trecut intr-o excursie cu colegii de la job. Drumul de la Ploiesti la Cheia excelent. Mai ales portiunea de la Valeni la Cheia.
Exista si camping pentru corturi dar este destul de racoare noaptea asa ca nu stiu cum devine treaba cu cortul. Totusi am vazut vreo 3 corturi acolo. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
romulus |
![]()
|
Imi asum responsabilitatea si accept eventuale sanctiuni. Intrebare: pana la urma ne mai intalnim la Cheia pe 28-29, sau nu?
This post has been edited by romulus: 24 May 2005, 06:11 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
romulus |
![]()
|
Din partea mea, se poate inchide/sterge topicul. Eu m-am lamurit. Multumesc celor care mi-au raspuns aici sau pe PM
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.616 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai stie cineva cum este drumul Ploiesti-Valeni-Cheia ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
plin de carute
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.616 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am aflat intre timp. Este foarte bun.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 10:12 |