Nimic nu mai merge la SLZ, si totusi unele functii merg aiurea
![]() ![]() ![]() |
Nimic nu mai merge la SLZ, si totusi unele functii merg aiurea
aditacelhazliu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 21 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
nvmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce descrii tu sunt simptomele unui contact imperfect de obicei "la masa". S-ar putea sa fie chiar cel de sub farul stang al masinii, cel din dreapta cum privesti din fata. Ia o cheie de 10, cauta-l si stange. Daca nu e de acolo incearca alte contacte la masa, iar daca nu gasesti nimic cheama asistenta. Succes!
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cu atit mai mult cu cit claxonul se gaseste in zona aia; sa nu fi atins ceva....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
aditacelhazliu |
![]()
|
Salut!! deoarece demarorul mergea am exclus posibilitatea lipsei minusului pe caroserie. Dar motorul nu are legatura electrica cu caroseria decat printr-un fir care pleaca cu minusul de la motot la caroserie. Acel fir, la surubul de la caroserie nu facea contact. O problema banala pe care nu am stiut sa o rezolv teoretic si nici practic. Am ajuns in service, pt. ca am plecat inainte sa citesc mesajul tau. Ai avut dreptate! Multumesc!!
QUOTE(nvmirel @ 7 Nov 2005, 08:01) Ce descrii tu sunt simptomele unui contact imperfect de obicei "la masa". S-ar putea sa fie chiar cel de sub farul stang al masinii, cel din dreapta cum privesti din fata. Ia o cheie de 10, cauta-l si stange. Daca nu e de acolo incearca alte contacte la masa, iar daca nu gasesti nimic cheama asistenta. Succes! |
-------------------- |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Un scurt si o siguranta sarita!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
S-a rezolvat? Ce era? Ca am devenit foarte curios.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Demarorul are masa din alta parte decat injectoarele, senzorul de turatie etc...
De ex, de unde crezi tu ca au injectoarele masa? Stau cumva pe caroserie? nu-i asa ca nu prea? Mai verifica masele... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aditacelhazliu |
![]()
|
|
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ops, iarasi m-am trezit vorbind fara sa citesc cu atentie
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 06:52 |