dacia supernova 2002 4300 euro merita banii?, e o investitie buna?
![]() ![]() ![]() |
dacia supernova 2002 4300 euro merita banii?, e o investitie buna?
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
e fff mult. msi mult de treimiijumate n-as da pe dansa... poate chiar treimii.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
servo? banuiesc ca nu servodirectie,iar servofrana au toate.Pretul e cam corect eu vreau cam 4000-4100 pe a mea (2002,nu o dau chiar acum) cu ceva dotari in plus fata de cea de sus.
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
servodirectie, servofrana, 2 alarme? nu stiu de ce dar asa are, de AC am mai zis, mi se pare dar nu stiu sigur ca are si gemuri fata electrice. O iau de la un cunoscut asa ca masina nu are probleme :ascunse"
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
Doru |
![]()
|
Pai daca are servodirectie (ceea ce nu cred) ar trebui sa verifici daca e trecuta si omologata modificarea in cartea de identitate a masinii,altfel vei avea prb la RAR.
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
ma indoiesc de directia asistata...si pretul e mare... cam 3500-3600 e pretl de piata. Adevarul e ca, daca o iei de la un cunoscut, si stii multe despre persoana si masina, platesti si dotarile suplimentare, e ok.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
mauru007 |
![]()
|
Nu prea ma pricep la masini, credeam ca dacia sn avea servodirectie inclusa daca luai varianta cu maxim de dotari. Prietenul asta al meu a cumparat masina cu 3700 euro de la cineva care pleca din tara, a pus pe ea alte jante(le-am vazut arata bine)plus un sistem audio sony detul de bun. i-a facut si revizia si a mai schimbat ce era de schimbat, masina arata bine. Cat de fiabila este o super nova sa zicem bine intretinuta? oricum nu vreau sa o tin mai mult de 2 ani
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
cryo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
din cate stiu eu, doar Solenza au servo, nu si SuperNova. Ma insel?
Edit: la intrebarea cat e de fiabila, parerea mea e ca pentru o dacie, e fiabila... Nu am probleme cu a mea, singurele bube sunt cele derivate din lipsa de confort (mai scartaie, mai trancane cate ceva, cam zgomotoasa). Dar in rest, merge bine. E agila (e masina sport pe langa Logan), are suspensiile tari spre deosebire de Solenza (eu chiar prefer asta, simt mai bine gropile dar masina sta mult mai bine in curbe). Masina are 50.000km, si in afara de tobe schimbate (mdeh, Conex) si o incuietoare de la portiera, "reparata" de un "meserias", nu am avut treaba cu ea. Inainte a fost a tatalui meu, si nici el nu a avut probleme. Sunt multumit de ea, atat cat poti fi multumit de o Dacie. Pretul mi se pare putin cam mare totusi. Dar e o masina care-si face treaba, daca s-a avut grija de ea. This post has been edited by cryo: 28 Sep 2005, 14:36 |
--------------------
Honda
Accord
2.0i LS 2005
|
|
mauru007 |
![]()
|
am gasit mai multe anunturi vanzare cu super nove(an fabricatie dupa 2002) si mentioneaza ca au servodirectie poate au bagat-o la ultimele modele
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
4300 e mult; nu merita, la prima vedere, acu` cine stie ce o mai fi avand pe ea de tine omul la pret (exagerat dupa parerea mea) Eu am vandut dsn din iunie 2002, am vandut-o in septembrie 2003 cu 4400 avand 20k la bord; omul ma pomeneste si azi, era ireprosabila.
Dsn nu a avut niciodata directie asistata. SIGUR! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(mauru007 @ 28 Sep 2005, 15:44) am gasit mai multe anunturi vanzare cu super nove(an fabricatie dupa 2002) si mentioneaza ca au servodirectie poate au bagat-o la ultimele modele Servo-buton de avarie nu era? Cred ca ai inteles ce am vrut sa zic cu asta Doar SLZ Scala are directie asistata. In rest is basme de prostit necunoscatorii. (asta daca nu au adaptat, dar m-as mira sa reuseasca, si sa merite) |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
RIon |
![]() ![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
QUOTE(mauru007 @ 28 Sep 2005, 15:44) am gasit mai multe anunturi vanzare cu super nove(an fabricatie dupa 2002) si mentioneaza ca au servodirectie poate au bagat-o la ultimele modele vorba aia: nici ei nu stie ![]() poate vor sa induca in eroare lumea...adica sigur! de aceea avem www.daciaclub.ro - pentru a initia pe cei doritori - GRATIS! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Doru |
![]()
|
Parerea mea ca pretul nu e exagerat,poate un pic mai mic ar fi trebuit.Uitati-va inclusiv la bursa sa vedeti preturi. Iar aici un link cu un search pe autovit la care pretul minim a fost 3700,an minim 2002,cu AC.Cea de 3850 sigur a fost lovita pt ca nu are proiectoare.
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
dar NU pe dsn!
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
La banii astia ei un Audi 80 pe motorina....... si nici nu se compara
![]() |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
depinde cum arata masina ,iar la bani asta cam scumpa .
servo directie ??? pe dns a mea nu are asa ceva si tot din 2002 e . ac da . vezi servo frana poate .nu ai cumva o poza cu ea sa o postezi aci ?? sa o vedem si noi . |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
mauru007 |
![]()
|
daca o sa iau masina o sa pun si poze (vineri).e adevarat ca e destul de scumpa dar nu cu mult si macar o iau de la cineva cunoscut. Noaptea e un sfetnic bun
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
Doru |
![]()
|
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
|
|
luci_cta |
![]()
|
. Group: Members Posts: 44 Joined: 15 September 05 From: Constanta ![]() |
Daca cunosti istoria masinii si nu ai indoieli, ia-o! Da eu as da doar 4000!
|
--------------------
Dacia/Honda
Sandero/CR-V Hibrid
2016/2020
- CT-18-xxx/CT-21-XXX
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ma mic un pic pretul!oricum am vazut dsn -una langa sectia 9,3500 euroi si arata dezastruos!da 4000 ar fi parfum!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea : Nu merita 4300 no way! La banii astia iei un Cielo corean si te duce fara probleme inca 3-4 ani. Confortul e net superior la Cielo care totusi e mai masina.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
si eu sunt de parere ca masina merita, insa cam la 4000, max. 4100. daca omu' de la care o ia e de incredere se merita. cunosc oameni care au luat din tirg cu 3700 si au luat o teapa imensa, au bagat inca vreo 500 euro pe alte reparatii. pt. cine nu are decit acesti bani, e o masina fiabila (repet, numai daca se cumpara de la om cunoscut si se stie ca masina nu a avut probleme).
m75 p.s. mauro007 incearca sa mai negociezi cu omul, ca oricum nu ia pe ea mai mult de 4000 in tirg. This post has been edited by mihail75: 29 Sep 2005, 22:12 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
daca arata bine la caroserie si nu are nici un inceput de rugina pe undeva io zic sa o iei mai ales ca stii pe ce dai banii . Degeaba se ambaleaza lumea pe aici ca nu ar da nici trei mii pt ca daca te uiti la bursa nu prea gasesti sub 4000. Iar daca o sa prospectezi piatza o sa vezi ce preturi is si pentru ce masini. E ciudata faza cu servo directia desi am auzit de optiunea asta din fabrica pt dsn pentru ca masina asta nu prea are nevoie de asa ceva (zic eu). Daca are si boxe sony gandeste-te ca deja acolo is cm 250 de ieuroi . io unu ash lua-o fara sa clipesc desi nu prea mai sunt fan dacia. In speranta ca nu o sa se simta nimeni dator sa ma contrazica si sa mi se respecte dreptu` la opinie iti doresc sa o stapanesti sanatos
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
eventual daca nu lasa mai joc negociaza si tu la un rezervor plin
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
4300 e putin cam mult dar e bine.Io pe a mea am dat 4000(Sn campus din 2003) dar nu am AC.Tu in schimb mai ai si boxe.Daca arata bine eu zic sa o iei mai ales ca daca se darama ceva la ea ai la cine sa te duci.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mauru007 |
![]()
|
Nu am mai luat-o pina la urma. Mi se pare prea scumpa pentru ce ofera si m-am reorientat pe un cielo din 95 dotari full, instalatie GPL tot de la un cunoscut si vrea doar 3500 euro. E prea mult?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
E o masina care are de acum 10 ani trecuti, probabil km f multi (GPL, sau poate e din fabrica).
Eu al fi luat sn-ul. Dar e doar parerea mea ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Aproape atat era de noua . Vai cum e si viata asta . Iei o masina o folosesti 50.000 de km si apoi o vinzi aproape la pretul initial . Asa da afacere pentru cel care vinde .
This post has been edited by big2003: 9 Oct 2005, 01:34 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
mauru007 |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:42 |