DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Incendiul de la Club Colectiv, (topic split de la Concerte si Evenimente)

tony-s
post 4 Nov 2015, 22:03
Post #181

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

Probabil foarte putini - cu siguranta nu se pune problema de bani foarte probabil cazul asta e disperat iar medicii au considerat ca un tratament in israel i-ar oferi ceva sanse in plus de supravietuire...oricum mi se pare penibil ca toata mass-media a uitat ranitii si conteaza doar manipularile de 3 lei.

This post has been edited by tony-s: 4 Nov 2015, 22:06

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
radian
post 4 Nov 2015, 22:09
Post #182

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

Group: Members
From: petrosani

Guvernul si-a dat demisia, Piedone si-a dat demisia. Sunt zeci de mii de oameni in strada. Ce vor?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
corbex
post 4 Nov 2015, 22:10
Post #183

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Conturi pe feisbuc.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
miki
post 4 Nov 2015, 22:12
Post #184

#Hırsızlargibigeceniniçine

From: Bucuresti

le e frica sa mai intre in cluburi....
Si pentru ca n-au soomn din cauza bioritmulul, deformat de atita clubareala, o ard aiurea prin oras

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
tony-s
post 4 Nov 2015, 22:18
Post #185

Membru autentic

manipularile pot fi multiple ...guvernul moldovei a cazut, apoi cel ai romaniei...germania intareste relatiile cu rusia,klaus asculta orbeste de germania ...evident ca nu e nimeni nebun sa creada ca rusii au aprins focul in colectiv insa situatia a fost ideala pt. a manipula, a darama guvernul si de a crea instabilitate la fel ca-n moldova....remember manifestatiile din moldova.

Repet prostovanii de feisbuc sunt cel mai usor de manipulat.

This post has been edited by tony-s: 4 Nov 2015, 22:22

--------------------
+
Markos
post 4 Nov 2015, 22:19
Post #186

fost programator

From: Scursurești Vale

am belit-o.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
miki
post 4 Nov 2015, 22:20
Post #187

daca n-ai altceva mai bun de facut....

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
tony-s
post 4 Nov 2015, 22:21
Post #188

Membru autentic

eu nu prea cred in coincidente...acum cateva saptamani manifestatii in moldova,pica guvernul si urmeaza instabilitate...exact acelasi scenariu e in romania....evident mai departe lucrurile nu trebuie neaparat sa evolueze identic - moldova e intr-o criza profunda economica pe cand ponta a lasat cea mai buna situatie economica de dupa revolutie, daca nu cumva chiar din istorie - cum am mai spus nu prea cred legendele din perioada interbelica iar povestile vanatoresti de pe vremea lui ceasca sunt de adormit copii..se traia foarte bine atunci cu jumatate de pachet de unt,jumatate de kg de zahar si faina pe luna.

This post has been edited by tony-s: 4 Nov 2015, 22:40

--------------------
+
bion
post 4 Nov 2015, 22:33
Post #189

Membru autentic

From: TM

QUOTE(radian @ 4 Nov 2015, 23:09)
Guvernul si-a dat demisia, Piedone si-a dat demisia. Sunt zeci de mii de oameni in strada. Ce vor?
*

M-am gandit sa zic sa nu zic . Am aflat intamplator asta seara niste chestii care m-au intristat si deprimat. Miscarea nu pare asa de spontana si este in curs de acaparare inca de ieri.Presa este masina de propaganda voita sau inconstienta. Lipsa reactiei TVR a fost voita, la ordin.Netul a fost infiltart rapid. Ieri la B fu divan de taina al PNL cu anumite personaje stiute si nestiute care s-au amestecat ulterior in multime. Au fost folosite galerii de la fotbal si tot activul de partid. Asta seara in centrul Timisorii era plin de activistii PNL.Mare agitatie si in rândul anumitor "organe". Am pus o intrebare care imi crea mie fiori.Ba doar n-ati pus focul la B si CT. Mi-a intors spatele si a plecat. Ar fi ceva de groaza o marsavie criminala pentru a acapara puterea.Zilele urmatoare vor cofirma sau infirma nebunia asta.
Daca se vor face rapid alegeri, daca miscarile continua aparent macinand in gol, daca ambasadele vor inclina balanta catre anumite formatiuni existente ...
E ceasul a 13 -lea. Organizare rapida a celor curati in forme partinice , campanii de presa agresive folosind bruma de presa cu adevarat libera. Ce m-a bucurat afost reactia fiicei mele care ca majoritatea generatiei ei refuza instinctiv politicul care nu ii reprezenta.Acum a ajuns la nivelul pct. 8, jos toata clasa politica actuala plin de personaje abjecte. Sper sa reuseasca cei cinstiti Sunt mai educati mai informati ca generatia mea in `89. Nu ar trebui sa cada in capcana.Vad ca si la alianta ai curata fete cunoscute. sad.gif
PS Sper ca si JK sa plateasac cat mai repede pentru ca a inselat o tara si incerca si acum sa se catere pe cadavre.
Ce cenzurat ma`sii tara asta e blestemata?
Mai tony si acu ii mai aperi.
mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

This post has been edited by bion: 4 Nov 2015, 22:37

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
george_scala_2004
post 4 Nov 2015, 22:35
Post #190

Membru autentic

QUOTE(tony-s @ 4 Nov 2015, 22:18)
manipularile pot fi multiple ...guvernul moldovei a cazut, apoi cel ai romaniei...germania intareste relatiile cu rusia,klaus asculta orbeste de germania ...evident ca nu e nimeni nebun sa creada ca rusii au aprins focul in colectiv insa situatia a fost ideala pt. a manipula, a darama guvernul si de a crea instabilitate la fel ca-n moldova....remember manifestatiile din moldova.

Repet prostovanii de feisbuc sunt cel mai usor de manipulat.
*

asa-i tonele... ai perfecta dreptate...numai ca manipulatorii sint in alta parte...

mai deschide ochii aia...

--------------------
... ... ...
+
tony-s
post 4 Nov 2015, 22:37
Post #191

Membru autentic

E naiv cineva care crede ca totul e spontan si tinerii frumosi vor crea partide noi de incoruptibili...am vazut prea multe in romania ca sa mai cred in santa klaus.

--------------------
+
Manuel
post 4 Nov 2015, 23:23
Post #192

Membru autentic

From: VASLUI

QUOTE(radian @ 4 Nov 2015, 23:09)
*

Să-și ia țara înapoi. huh.gif Bun, l-au dat jos pe Ponta că a plagiat și-i decât copilot, excelent! Nu-l simpatizam în mod deosebit, însă rezultatele guvernării au fost satisfăcătoare, iar asta o recunosc și unii băsiști care încă mai au o urmă de bună-credință și onestitate. Problema e, cine îi ia locul? Turbez când aud că 25 de ani am votat cu picioarele, de parcă am fi avut alternative și n-ar fi fost cu toții din același aluat.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
cdadan
post 4 Nov 2015, 23:49
Post #193

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(radian @ 4 Nov 2015, 22:09)
*

Demisia preafericitului?

Acu' de regula protestele astea nu-s doar de-o seara. Au nevoie de cateva seri de incalzire si alte cateva de racire. Baietii si-au dat demisia prea repede pentru gustul maselor. Trebuiau sa se lase mai greu. Acum protestatarii sunt un pic in offside si trebuie sa se replieze. Si cum pidone, ponta si cu operea s-au dat la fund, se cauta alti dusmani ai poporului.
Eu nu zic ca oamenii sunt sau nu manipulati, ca n-au dreptate samd. Ei au iesit in strada cu un scop: sa protesteze. E o perioada cam moarta pentru alte activitati. Daca venea Real M. sa joace cu Chiajna pe arena nationala, daca era concert Robbie W. in fata parlamentului, daca acum incepea scoala, daca erau sarbatori, lumea avea alte prioritati.
Alegeri anticipate? O gluma. Am prins prea multe alegeri la viata mea sa mai cred in basme. Ai fi pe liste aceeasi si tot ei ar iesi, cam in aceleasi proportii. Si protestatarii i-ar vota. Cine i-au ales pe Halaicu, Lis, Baxe sau Oprescu? Chiar de mai multe ori la rand? Si pe Baxe de-ar fi pe liste tot s-ar gasi sa-l voteze. Si-un Oprescu daca n-ar fi la mititica, ar fi iesit din nou. Am exemplu viu cu nepotu' Boc, actual panelist. Sa dea dracu' de nu iese asta inca un mandat. sleep.gif

This post has been edited by cdadan: 4 Nov 2015, 23:50

--------------------
pegas de dame 1986
+
paul_p
post 4 Nov 2015, 23:55
Post #194

Membru autentic

From: psd=evil

QUOTE(Manuel @ 4 Nov 2015, 23:23)
Să-și ia țara înapoi. huh.gif Bun, l-au dat jos pe Ponta că a plagiat și-i decât copilot, excelent!

Nu astea au fost cele mai mari probleme ale lui Ponta, desi au completat in mod nefericit profilul unui individ arogant, incapabil si rau intentionat.

Nu-l simpatizam în mod deosebit, însă rezultatele guvernării au fost satisfăcătoare,

Te referi la rezultatele guvernarii Ponta de parca te-ai referi la ceva pozitiv. A omorat tot ce mai putea fi omorat din Romania. Zero investitii, zero realizari reale, zero viitor.

Problema e, cine îi ia locul?

Asta a fost si justificarea celor ce l-au votat pe Iliescu in 1990. Pe cine sa votam, ca nu se pricep, doar Iliescu are experienta. Si a avut suficienta experienta sa ne tina pe loc 26 de ani. Am ajuns sa credem ca Brucan a fost un optimist cu cei 20 de ani ai lui sad.gif

Turbez când aud că 25 de ani am votat cu picioarele, de parcă am fi avut alternative și n-ar fi fost cu toții din același aluat.
*

Nu am avut alternative pentru ca lipsa de alternative nu a fost o intamplare, ci o miscare concertata a celor aflati la putere.
Care au procedat astfel pentru a duce in derizoriu totul, pentru a le provoca scarba celor ce ar putea fi bine intentionati. Totul ca sa ramana doar ei si ai lor singura noastra optiune...

This post has been edited by paul_p: 5 Nov 2015, 00:01

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Manuel
post 5 Nov 2015, 00:08
Post #195

Membru autentic

From: VASLUI

OK, dar tot nu ai răspuns la întrebare. Oricum, abia după ce am postat am realizat pe ce topic sunt. E trist că se politizează această tragedie și e și mai trist că se trag foloase și se manipulează mase profitându-se de emoția colectivă.
Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruți și să le dea putere celorlalți aflați în suferință!

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Markos
post 5 Nov 2015, 00:16
Post #196

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(cdadan @ 4 Nov 2015, 23:49)
Demisia preafericitului?
*

Asta e o tâmpenie. Mare.

Eu mă bucur că a găsit tineretul principalul vinovat pentru relele din țărișoara noastră - PFA Daniel. Dacă-l dau și jos (deși nu prea văd cum, poate c-o rangă-n cap, ferească Dumnezeu), țara se resetează și vom sufla în ceafa nemților.

Vor să nu mai fie finanțată BOR de stat și să plătească impozite ca toată lumea? Ok, ține de legi, deci de parlament, deci - daaaa, surprise! - tot de puliticieni. Complicat rău, nu?

This post has been edited by Markos: 5 Nov 2015, 00:19

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
paul_p
post 5 Nov 2015, 00:21
Post #197

Membru autentic

From: psd=evil

Daca as avea raspuns la intrebarea cine sa le ia locul, ar insemna ca traim intr-o tara normala.
Stim cu totii ca nu exista o optiune serioasa si cu adevarat buna. Insa lipsa unei optiuni perfecte nu trebuie sa ne faca sa spunem lasa-i pe astia, ca tot nu avem altii foarte buni.
Din pacate nu putem spera la o schimbare rapida, ci doar din aproape in aproape. Sunt mult prea multe carențe in societate, in legislatie si in mentalitati. Cred ca trebuie sa luptam pas cu pas pentru ca sa intram in normalitate. Va mai dura probabil multi ani...

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
bucatzel
post 5 Nov 2015, 00:32
Post #198

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(paul_p @ 5 Nov 2015, 01:21)
cine sa le ia locul
*

Pai intr-o prima faza, orice-o candida independenti. da' d-aia pe bune, fara partid in spate, si-n consecinta, fara protectie daca pun talpa pe bec. Atat. Imposibil sa fie mai batuti in cap decat toate franele in drum care nu puteau sa se scarpine in nas fara indicatii de la partid.
Intrebarea-i doar daca se gasesc suficienti.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
vi_escu
post 5 Nov 2015, 01:05
Post #199

Membru somnambul

From: republica procurorilor

par a fi vagi semne de trezire la realitate p'aici?

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
bucatzel
post 5 Nov 2015, 01:13
Post #200

Membru plictisit

From: Timisoara

Sa nu se inteleaga gresit, n-am io sperante sa se si intample ce-am scris mai sus, da' e singurul raspuns decent la intrebarea in cauza.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Garett
post 5 Nov 2015, 07:18
Post #201

Membru autentic

From: Galati

"Metroul e cu noi!", aaah, ma rog, cu ei, cu cine or fi!
WTF, astia-s aia care n-au functionat la Robbie dar merg acum pro bono? Something is fishy!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
cdadan
post 5 Nov 2015, 07:53
Post #202

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

Pai vrei sa riste "jos metroul"? Sau "demisia"? unsure.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
aphophis
post 5 Nov 2015, 08:41
Post #203

Membru autentic

QUOTE(Garett @ 5 Nov 2015, 07:18)
"Metroul e cu noi!", aaah, ma rog, cu ei, cu cine or fi!
WTF, astia-s aia care n-au functionat la Robbie dar merg acum pro bono? Something is fishy!
*

garette esti bine bah? Nu te simti pustiit ca ati ramas fara tatuc? Sa ne asteptam iarasi ca de la un anumit punct incolo sa incepi sa te sui pe stalp in fiecare dimineata?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Garett
post 5 Nov 2015, 08:58
Post #204

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(cdadan @ 5 Nov 2015, 08:53)
Pai vrei sa riste "jos metroul"? Sau "demisia"? unsure.gif
*

Nah, pur si simplu ma întreb cine plateste cele două ore de functionare! La concert nu s-a putut, ca deh, costă!
La "rivolutie", subit, "banii nu mai contează"!
Nu de alta, da's suficient de "bătrân" încât să mai fi văzut "revoluții confiscate" de diversi papusari, iar când se vehiculează numele lui maior drept posibil premier deja se cam aprind beculete...
Rabbit/"vanitty" (ad literam! radmasa.gif ), ai prins glas?
Iar te-au sutuit aia pe SP? biggrin.gif

This post has been edited by Garett: 5 Nov 2015, 09:03

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Ake
post 5 Nov 2015, 19:47
Post #205

Morderator

Pe Digi Sport 1 tocmai vazui in direct o mare explozie in direct la Brasov (Stad Tineretului)
Si un incendiu mare

Se aud alarmele ambulantelor la cam 2-3 minute dupa Bum. Pare a fi un apartament de bloc la ultimul etaj

This post has been edited by Ake: 5 Nov 2015, 19:50

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
george_scala_2004
post 5 Nov 2015, 19:52
Post #206

Membru autentic

QUOTE(george_scala_2004 @ 4 Nov 2015, 11:02)
Asta ai inteles? Gresit...Si eu am ascultat si ascult rock cu placere...dar doar rock...nu metal, nu sludge...stiai ca muzica asta care se asculta acolo a avut efecte dezastruoase asupra unor animale pe care s-au facut experimente? Ce te face sa crezi ca asupra oamenilor ar fi avut altfel de efecte? Mai mult, circula unele zvonuri cum ca prin cluburi s-ar mai consuma si oarece ierburi si prafuri, sa nu mai zic de bauturi...
http://stiri.tvr.ro/cluburi-mascate-in-bar...acum_67075.html

Dar hai sa incetam si sa lasam victimele sa se odihneasca in pace!
*

QUOTE(radian @ 4 Nov 2015, 11:19)
Mai, tu ai promovat pe forum teoria ca acel spectacol ar fi fost o ceremonie satanista.

Cine, ce preferinte muzicale are, e o chestiune strict personala. Ca nu-ti place un stil sau altul de muzica, de asemenea e o chestiune personala.
*

QUOTE(ady77 @ 4 Nov 2015, 11:42)
Si daca ar fi fost satanisti, ceea ce nu intelege Georgica e ca un crestin trebuie sa urasca pacatul, nu pacatosul.
*

QUOTE(bucatzel @ 4 Nov 2015, 11:44)
O editat deja ala baban. Da' ia un extraveral, da un view posts, si o sa vezi cum ii da pe tema asta si p-aci, si pe topicul cu biserica. Bine, el crede ca-i subtil.
*

ULTMUL RAPORT SRI DESPRE SATANISMUL DIN ROMANIA DATEAZA DIN 2001 - Raport SRI "FENOMENUL SATANIST: EVOLUȚIE ȘI SITUAȚIE ACTUALĂ". SRI nu ne-a mai spus niciodata de-atunci ce s-a mai intamplat si cum a evoluat Satanismul in Romania

Raportul a fost sters demult, de pe site-ul SRI. Sa-ntelegem ca de atunci SRI-ul nu se mai ocupa de monitorizarea satanismului din Romania? Posibil, altfel nu ar mai fi fost posibile concertele atitor formatii unele expulzate din alte tari...

This post has been edited by george_scala_2004: 5 Nov 2015, 19:58

--------------------
... ... ...
+
bion
post 5 Nov 2015, 19:54
Post #207

Membru autentic

Avand in vedere situatia poanta e inutila si neavenita si se sterge.

This post has been edited by bion: 5 Nov 2015, 20:33

--------------------
+
corbex
post 5 Nov 2015, 19:55
Post #208

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Sata ismul exista doar in mintea creața a patriarhului, sa sperie babele moștifile.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
bion
post 5 Nov 2015, 20:04
Post #209

Membru autentic

O bluza de pijama pentru Gigi wub.gif _design.png ( Size: 40.61k ) Number of downloads: 194

--------------------
+
Ake
post 5 Nov 2015, 20:06
Post #210

Morderator

QUOTE(Ake @ 5 Nov 2015, 19:47)
Pe Digi Sport 1  tocmai vazui in direct o mare explozie in direct la Brasov (Stad Tineretului)
Si un incendiu mare

Se aud alarmele ambulantelor la cam 2-3 minute dupa Bum. Pare a fi un apartament de bloc la ultimul etaj
*

Cica e vorba de fabrica Vel Pitar. 3 raniti la prima info

Pe harta sunt cam 400 de metri intre stadion si cladirea care a luat foc, judecand dupa imaginile in direct din timpul meciului, inseamna ca a fost o superexplozie.

PS
Cica incendiul a fost izolat, au trecut mai putin de 20 de min de la explozie

This post has been edited by Ake: 5 Nov 2015, 20:10

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
19 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th June 2025 - 14:17
Forum Renault