Incendiul de la Club Colectiv, (topic split de la Concerte si Evenimente)
![]() ![]() ![]() |
Incendiul de la Club Colectiv, (topic split de la Concerte si Evenimente)
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Guvernul si-a dat demisia, Piedone si-a dat demisia. Sunt zeci de mii de oameni in strada. Ce vor?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Conturi pe feisbuc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
le e frica sa mai intre in cluburi....
Si pentru ca n-au soomn din cauza bioritmulul, deformat de atita clubareala, o ard aiurea prin oras |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
manipularile pot fi multiple ...guvernul moldovei a cazut, apoi cel ai romaniei...germania intareste relatiile cu rusia,klaus asculta orbeste de germania ...evident ca nu e nimeni nebun sa creada ca rusii au aprins focul in colectiv insa situatia a fost ideala pt. a manipula, a darama guvernul si de a crea instabilitate la fel ca-n moldova....remember manifestatiile din moldova.
Repet prostovanii de feisbuc sunt cel mai usor de manipulat. This post has been edited by tony-s: 4 Nov 2015, 22:22 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
am belit-o.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
daca n-ai altceva mai bun de facut....
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
tony-s |
![]()
|
eu nu prea cred in coincidente...acum cateva saptamani manifestatii in moldova,pica guvernul si urmeaza instabilitate...exact acelasi scenariu e in romania....evident mai departe lucrurile nu trebuie neaparat sa evolueze identic - moldova e intr-o criza profunda economica pe cand ponta a lasat cea mai buna situatie economica de dupa revolutie, daca nu cumva chiar din istorie - cum am mai spus nu prea cred legendele din perioada interbelica iar povestile vanatoresti de pe vremea lui ceasca sunt de adormit copii..se traia foarte bine atunci cu jumatate de pachet de unt,jumatate de kg de zahar si faina pe luna.
This post has been edited by tony-s: 4 Nov 2015, 22:40 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(radian @ 4 Nov 2015, 23:09) M-am gandit sa zic sa nu zic . Am aflat intamplator asta seara niste chestii care m-au intristat si deprimat. Miscarea nu pare asa de spontana si este in curs de acaparare inca de ieri.Presa este masina de propaganda voita sau inconstienta. Lipsa reactiei TVR a fost voita, la ordin.Netul a fost infiltart rapid. Ieri la B fu divan de taina al PNL cu anumite personaje stiute si nestiute care s-au amestecat ulterior in multime. Au fost folosite galerii de la fotbal si tot activul de partid. Asta seara in centrul Timisorii era plin de activistii PNL.Mare agitatie si in rândul anumitor "organe". Am pus o intrebare care imi crea mie fiori.Ba doar n-ati pus focul la B si CT. Mi-a intors spatele si a plecat. Ar fi ceva de groaza o marsavie criminala pentru a acapara puterea.Zilele urmatoare vor cofirma sau infirma nebunia asta. Daca se vor face rapid alegeri, daca miscarile continua aparent macinand in gol, daca ambasadele vor inclina balanta catre anumite formatiuni existente ... E ceasul a 13 -lea. Organizare rapida a celor curati in forme partinice , campanii de presa agresive folosind bruma de presa cu adevarat libera. Ce m-a bucurat afost reactia fiicei mele care ca majoritatea generatiei ei refuza instinctiv politicul care nu ii reprezenta.Acum a ajuns la nivelul pct. 8, jos toata clasa politica actuala plin de personaje abjecte. Sper sa reuseasca cei cinstiti Sunt mai educati mai informati ca generatia mea in `89. Nu ar trebui sa cada in capcana.Vad ca si la alianta ai curata fete cunoscute. ![]() PS Sper ca si JK sa plateasac cat mai repede pentru ca a inselat o tara si incerca si acum sa se catere pe cadavre. Ce cenzurat ma`sii tara asta e blestemata? Mai tony si acu ii mai aperi. ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bion: 4 Nov 2015, 22:37 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 4 Nov 2015, 22:18) manipularile pot fi multiple ...guvernul moldovei a cazut, apoi cel ai romaniei...germania intareste relatiile cu rusia,klaus asculta orbeste de germania ...evident ca nu e nimeni nebun sa creada ca rusii au aprins focul in colectiv insa situatia a fost ideala pt. a manipula, a darama guvernul si de a crea instabilitate la fel ca-n moldova....remember manifestatiile din moldova. Repet prostovanii de feisbuc sunt cel mai usor de manipulat. asa-i tonele... ai perfecta dreptate...numai ca manipulatorii sint in alta parte... mai deschide ochii aia... |
--------------------
...
...
...
|
|
tony-s |
![]()
|
E naiv cineva care crede ca totul e spontan si tinerii frumosi vor crea partide noi de incoruptibili...am vazut prea multe in romania ca sa mai cred in santa klaus.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(radian @ 4 Nov 2015, 23:09) Să-și ia țara înapoi. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 4 Nov 2015, 22:09) Demisia preafericitului? Acu' de regula protestele astea nu-s doar de-o seara. Au nevoie de cateva seri de incalzire si alte cateva de racire. Baietii si-au dat demisia prea repede pentru gustul maselor. Trebuiau sa se lase mai greu. Acum protestatarii sunt un pic in offside si trebuie sa se replieze. Si cum pidone, ponta si cu operea s-au dat la fund, se cauta alti dusmani ai poporului. Eu nu zic ca oamenii sunt sau nu manipulati, ca n-au dreptate samd. Ei au iesit in strada cu un scop: sa protesteze. E o perioada cam moarta pentru alte activitati. Daca venea Real M. sa joace cu Chiajna pe arena nationala, daca era concert Robbie W. in fata parlamentului, daca acum incepea scoala, daca erau sarbatori, lumea avea alte prioritati. Alegeri anticipate? O gluma. Am prins prea multe alegeri la viata mea sa mai cred in basme. Ai fi pe liste aceeasi si tot ei ar iesi, cam in aceleasi proportii. Si protestatarii i-ar vota. Cine i-au ales pe Halaicu, Lis, Baxe sau Oprescu? Chiar de mai multe ori la rand? Si pe Baxe de-ar fi pe liste tot s-ar gasi sa-l voteze. Si-un Oprescu daca n-ar fi la mititica, ar fi iesit din nou. Am exemplu viu cu nepotu' Boc, actual panelist. Sa dea dracu' de nu iese asta inca un mandat. ![]() This post has been edited by cdadan: 4 Nov 2015, 23:50 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Manuel @ 4 Nov 2015, 23:23) Să-și ia țara înapoi. ![]() Nu astea au fost cele mai mari probleme ale lui Ponta, desi au completat in mod nefericit profilul unui individ arogant, incapabil si rau intentionat. QUOTE(Manuel @ 4 Nov 2015, 23:23) Nu-l simpatizam în mod deosebit, însă rezultatele guvernării au fost satisfăcătoare, Te referi la rezultatele guvernarii Ponta de parca te-ai referi la ceva pozitiv. A omorat tot ce mai putea fi omorat din Romania. Zero investitii, zero realizari reale, zero viitor. QUOTE(Manuel @ 4 Nov 2015, 23:23) Problema e, cine îi ia locul? Asta a fost si justificarea celor ce l-au votat pe Iliescu in 1990. Pe cine sa votam, ca nu se pricep, doar Iliescu are experienta. Si a avut suficienta experienta sa ne tina pe loc 26 de ani. Am ajuns sa credem ca Brucan a fost un optimist cu cei 20 de ani ai lui ![]() QUOTE(Manuel @ 4 Nov 2015, 23:23) Turbez când aud că 25 de ani am votat cu picioarele, de parcă am fi avut alternative și n-ar fi fost cu toții din același aluat. Nu am avut alternative pentru ca lipsa de alternative nu a fost o intamplare, ci o miscare concertata a celor aflati la putere. Care au procedat astfel pentru a duce in derizoriu totul, pentru a le provoca scarba celor ce ar putea fi bine intentionati. Totul ca sa ramana doar ei si ai lor singura noastra optiune... This post has been edited by paul_p: 5 Nov 2015, 00:01 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
OK, dar tot nu ai răspuns la întrebare. Oricum, abia după ce am postat am realizat pe ce topic sunt. E trist că se politizează această tragedie și e și mai trist că se trag foloase și se manipulează mase profitându-se de emoția colectivă.
Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruți și să le dea putere celorlalți aflați în suferință! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cdadan @ 4 Nov 2015, 23:49) Asta e o tâmpenie. Mare. Eu mă bucur că a găsit tineretul principalul vinovat pentru relele din țărișoara noastră - PFA Daniel. Dacă-l dau și jos (deși nu prea văd cum, poate c-o rangă-n cap, ferească Dumnezeu), țara se resetează și vom sufla în ceafa nemților. Vor să nu mai fie finanțată BOR de stat și să plătească impozite ca toată lumea? Ok, ține de legi, deci de parlament, deci - daaaa, surprise! - tot de puliticieni. Complicat rău, nu? This post has been edited by Markos: 5 Nov 2015, 00:19 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Daca as avea raspuns la intrebarea cine sa le ia locul, ar insemna ca traim intr-o tara normala.
Stim cu totii ca nu exista o optiune serioasa si cu adevarat buna. Insa lipsa unei optiuni perfecte nu trebuie sa ne faca sa spunem lasa-i pe astia, ca tot nu avem altii foarte buni. Din pacate nu putem spera la o schimbare rapida, ci doar din aproape in aproape. Sunt mult prea multe carențe in societate, in legislatie si in mentalitati. Cred ca trebuie sa luptam pas cu pas pentru ca sa intram in normalitate. Va mai dura probabil multi ani... |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(paul_p @ 5 Nov 2015, 01:21) Pai intr-o prima faza, orice-o candida independenti. da' d-aia pe bune, fara partid in spate, si-n consecinta, fara protectie daca pun talpa pe bec. Atat. Imposibil sa fie mai batuti in cap decat toate franele in drum care nu puteau sa se scarpine in nas fara indicatii de la partid. Intrebarea-i doar daca se gasesc suficienti. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
par a fi vagi semne de trezire la realitate p'aici?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sa nu se inteleaga gresit, n-am io sperante sa se si intample ce-am scris mai sus, da' e singurul raspuns decent la intrebarea in cauza.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"Metroul e cu noi!", aaah, ma rog, cu ei, cu cine or fi!
WTF, astia-s aia care n-au functionat la Robbie dar merg acum pro bono? Something is fishy! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai vrei sa riste "jos metroul"? Sau "demisia"?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 5 Nov 2015, 07:18) "Metroul e cu noi!", aaah, ma rog, cu ei, cu cine or fi! WTF, astia-s aia care n-au functionat la Robbie dar merg acum pro bono? Something is fishy! garette esti bine bah? Nu te simti pustiit ca ati ramas fara tatuc? Sa ne asteptam iarasi ca de la un anumit punct incolo sa incepi sa te sui pe stalp in fiecare dimineata? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 5 Nov 2015, 08:53) Nah, pur si simplu ma întreb cine plateste cele două ore de functionare! La concert nu s-a putut, ca deh, costă! La "rivolutie", subit, "banii nu mai contează"! Nu de alta, da's suficient de "bătrân" încât să mai fi văzut "revoluții confiscate" de diversi papusari, iar când se vehiculează numele lui maior drept posibil premier deja se cam aprind beculete... Rabbit/"vanitty" (ad literam! ![]() Iar te-au sutuit aia pe SP? ![]() This post has been edited by Garett: 5 Nov 2015, 09:03 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe Digi Sport 1 tocmai vazui in direct o mare explozie in direct la Brasov (Stad Tineretului)
Si un incendiu mare Se aud alarmele ambulantelor la cam 2-3 minute dupa Bum. Pare a fi un apartament de bloc la ultimul etaj This post has been edited by Ake: 5 Nov 2015, 19:50 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 4 Nov 2015, 11:02) Asta ai inteles? Gresit...Si eu am ascultat si ascult rock cu placere...dar doar rock...nu metal, nu sludge...stiai ca muzica asta care se asculta acolo a avut efecte dezastruoase asupra unor animale pe care s-au facut experimente? Ce te face sa crezi ca asupra oamenilor ar fi avut altfel de efecte? Mai mult, circula unele zvonuri cum ca prin cluburi s-ar mai consuma si oarece ierburi si prafuri, sa nu mai zic de bauturi... http://stiri.tvr.ro/cluburi-mascate-in-bar...acum_67075.html Dar hai sa incetam si sa lasam victimele sa se odihneasca in pace! QUOTE(radian @ 4 Nov 2015, 11:19) Mai, tu ai promovat pe forum teoria ca acel spectacol ar fi fost o ceremonie satanista. Cine, ce preferinte muzicale are, e o chestiune strict personala. Ca nu-ti place un stil sau altul de muzica, de asemenea e o chestiune personala. QUOTE(ady77 @ 4 Nov 2015, 11:42) Si daca ar fi fost satanisti, ceea ce nu intelege Georgica e ca un crestin trebuie sa urasca pacatul, nu pacatosul. QUOTE(bucatzel @ 4 Nov 2015, 11:44) O editat deja ala baban. Da' ia un extraveral, da un view posts, si o sa vezi cum ii da pe tema asta si p-aci, si pe topicul cu biserica. Bine, el crede ca-i subtil. ULTMUL RAPORT SRI DESPRE SATANISMUL DIN ROMANIA DATEAZA DIN 2001 - Raport SRI "FENOMENUL SATANIST: EVOLUȚIE ȘI SITUAȚIE ACTUALĂ". SRI nu ne-a mai spus niciodata de-atunci ce s-a mai intamplat si cum a evoluat Satanismul in Romania Raportul a fost sters demult, de pe site-ul SRI. Sa-ntelegem ca de atunci SRI-ul nu se mai ocupa de monitorizarea satanismului din Romania? Posibil, altfel nu ar mai fi fost posibile concertele atitor formatii unele expulzate din alte tari... This post has been edited by george_scala_2004: 5 Nov 2015, 19:58 |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Avand in vedere situatia poanta e inutila si neavenita si se sterge.
This post has been edited by bion: 5 Nov 2015, 20:33 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sata ismul exista doar in mintea creața a patriarhului, sa sperie babele moștifile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 5 Nov 2015, 19:47) Pe Digi Sport 1 tocmai vazui in direct o mare explozie in direct la Brasov (Stad Tineretului) Si un incendiu mare Se aud alarmele ambulantelor la cam 2-3 minute dupa Bum. Pare a fi un apartament de bloc la ultimul etaj Cica e vorba de fabrica Vel Pitar. 3 raniti la prima info Pe harta sunt cam 400 de metri intre stadion si cladirea care a luat foc, judecand dupa imaginile in direct din timpul meciului, inseamna ca a fost o superexplozie. PS Cica incendiul a fost izolat, au trecut mai putin de 20 de min de la explozie This post has been edited by Ake: 5 Nov 2015, 20:10 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:17 |