Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
cristic1982 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi pdl n-au fost buni?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 5 May 2017, 10:27) Cum se face ca toti oligofrenii care pana anul trecut il injurau pe base, acum ii i-au ochiul maro la lins, ca apara interesul hotilor. Decat ca io nu ma duc dupa fenta tefelistilor. Nu ma intereseaza baxe in mod deosebit, da, l-am injurat cand a creat sistemul, da, ii acord un oarecare credit pentru faptul ca dezvaluie monstrul pe care el l-a creat. Probleme? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Din 2017-s doar 4 luni.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Si 4 luni nu-s mai mult de jumate? Te mai incurci acum in cifre..
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 5 May 2017, 10:27) Noiman - daca iti place psd-ul atat de ce ai plecat din tara, in plus tocmai spre m(UE) cum iti place sa spui? ![]() Vezi ca topicu' de bancuri e mai sus. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
De ce, nu pupa marota aia cu toata diaspora a votat cu Johanis si Cioloj/PDL? Aia cu miliarde de voturi pe secunda la Paris?
Pai nu pupa ca au furat aia ca in codru, mai ales la prezidentiale, unde am mai prezentat cifrele, record absolut de prezenta la vot, de circa 3.5 ori mai mult decat in orice alt scrutin trecut, incluzand alegerile de anu trecut. Aia a fost dimensiunea furtului. |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Legatura cu Piata Universitatii si rahaturile coalitei de guvernare actuale fiind?
Troll care esti tu troll... ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
E "decat" postac. Unul ieftin in plus.
Deci basescu e digerabil acum pentru pixdisti. Cand datoria o cere, astia ling ce qr cere stapanul dragnea. Chiar asa greu va e sa va gasiti de munca altceva in afara de prostitutie? |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE PS: un amic cauta cu disperare sa cumpere un steag american in Bucuresti, de-ala cum a vazut la televizor, si nu gaseste. Poate ma ajuta cineva cu vreo informatie? Daca se poate sa ma ajutati, e oarecum urgent This post has been edited by neumann: 5 May 2017, 15:58 |
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cum muncesti dragu de tine ca o furnicutza.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
neumann |
![]()
|
lol, really lol.
din 1 ianuarie 1990 pana pe 31 decembrie 2016 sunt exact 27 ani. Deci daca numeri si 4 luni din 2017, sunt de fapt 27 ani si 4 luni. iu meid mai dei! ![]() This post has been edited by neumann: 5 May 2017, 13:05 |
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
27 bă Ghită, bă!
27! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
Deci psd in toate formele lui a stat la guvernare mai mult decat restul. De aia o ducem atat de bine incat postacul noiman a emigrat, nu ca ar fi vreo pierdere pentru tara.
Acum ca base e de partea psd (gratierea, lupta contra dna), a inceput sa fie digerabil pentru psd-isti si unii chiar ii iarta pacatele si ii fac rimming. Ba baieti ( ma refer la pixdisti) cum e sa fiti basisti? Nu mai zic de simpatizantii aia cu moralitate si cultura ridicata (cu pregatire tehnica bineinteles) care au 2 standarde de acceptabilitate: cand apara interesul partidului nu mai conteaza ce a facut. Cam ca femeile cu barba in sutana. (marca soferului de basculanta) This post has been edited by cristic1982: 5 May 2017, 15:41 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
neumann |
![]()
|
Pe bune daca ai vreun fir logic in postare. Exact tefeleu, lozinci si cuvinte pe care cred si un AI le potrivea mai bine.
|
--------------------
...
..
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Lasa, ca PSD&co. e foarte coerent, logic si lozinci-free in toate comunicarile facute, inclusiv cele prin postaci.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
mi se rupe de comunicarea PSD-ului. Treaba lor. La fel cum mi se rupe si de comunicarea lu Johanis. Prin semne, ca de vorbit nu vorbeste mult, da vorbeste rar in schimb.
|
--------------------
...
..
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Concluzia e ca toate formatiunile politice au deficiente de a-si transmite mesajele spre electorat. Ura!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
Am zis doar ca nu-mi pasa de comunicarea respectiva. Eu ma bazez mai mult pe indicatori economici, si nivel de trai al populatiei, nu pe minciunile spuse, aka "comunicare".
|
--------------------
...
..
|
|
marksman |
![]()
|
Protectia sociala nu inseamna sa-l belesti pe ala care munceste mai mult pentru ca ala care o freaca pe ajutor social si agricultura de subzistenta sa aiba mai multi bani de bautura.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
Nu, inseamna sa belesti spitalele si scolile prin taierea cu 25% a salariilor, ca sa faci unele private pe bani multi si cu doctori varza, dar care corespund profilului corporatist. Pana una alta, PDL-ul cel mai bun exponent al "sistemului", metamorfozat acum in PNL, a taiat salariile medicilor si profesorilor, iar PSD-ul le dubleaza. Zic iarasi, ca mi se rupe de comunicarea partidelor, sa nu se inteleaga gresit..
|
--------------------
...
..
|
|
marksman |
![]()
|
Rationezi corect, dar pe ipoteze gresite. P[D|N]L-ul nu-i de stanga, se axeaza mai putin pe protectie sociala.
Discutabil ce masuri au luat, am membrii de familie direct afectati de aia 25%, nu uita insa ca tot guv. Boc a bagat o lege care prevedea 50% in plus la salarii la profesori (si medici, parca, da' nu-s sigur) insa n-a aplicat-o nici macar USL-ul, ca nu erau bani. PSD-ul vad ca face bani din pix; asa poate face oricine. Maririle salariale nu au nicio baza financiara solida. Asta nu se vede imediat, dar o sa se vada, dupa care mai vine inca un guv. Boc ca sa taie ceva, ca masurile n-au avut o baza reala. Si ciclul o sa se repete la infinit, ca asa clasa politica avem, care nu-i in stare sa transmita un mesaj catre electorat, apoi sa mai faca si ceva concret. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE oc a bagat o lege care prevedea 50% in plus la salarii la profesori (si medici, parca, da' nu-s sigur) insa n-a aplicat-o nici macar USL-ul, Aici esti in eroare. A dat-o guvernul Boc 1 si nu a aplcat-o guvernul.. Boc 2. A mai trecu ceva timp pana sa vina PSD-ul la guvernare prin Ponta, care a marit imediat salariile cu cat fusesera taiate, si a micsorat TVA-ul, ca probabil de atata au fost bani la momentul respectiv. |
--------------------
...
..
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru conformitate :taierea reala a fost de aproape 40% si datu inapoi 25%.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
sa-i zica lu niumanu cineva ca PDL era aripa rupta din soarele PSD deci tot ei is responsabili si pentru aia
![]() |
--------------------
**
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Lasa-l, ca-i ocupat cu cifrele (cel putin asa zice):
QUOTE(neumann @ 5 May 2017, 17:04) Eu ma bazez mai mult pe indicatori economici, si nivel de trai al populatiei |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
Duminică vor fi numai 33 grade
""În condițiile în care, la cinci luni de la debutul celor mai ample mișcări de strada din România, corupția la nivel înalt este în continuare departe de a fi eradicată, societatea civilă se mobilizează și va participa la marșul <<Împreună salvăm țara de corupți!>>", anunta organizatorii. Marșul va avea loc duminică, 2 iulie 2017, începând cu ora 19.00 si va avea traseul Piața Victoriei – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Parlament – Curtea Constituțională a României." This post has been edited by nasty: 29 Jun 2017, 15:53 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:15 |