Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
galule, am destule schimburi de amabilitati cu altor coforumisti cat sa continui seria exponentiala a zilelor de ban. Da' daca dupa neuman te impiedica si pe tine cenzura, se dezechilibreaza prea tare discutiile politice de pe forum. Amu', cum vrei, o sa ne fie greu, dar cred ca o sa ne descurcam...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 13 Jun 2018, 11:57) Da' daca dupa neuman te impiedica si pe tine cenzura, se dezechilibreaza prea tare discutiile politice de pe forum. Nu am treaba cu cenzura, am treaba cu dubla masura in moderare. Daca eu sau neuman am jigni pe cineva facandu-l "imbecil" sigur am fi sanctionati. Altii in schimb beneficiaza de imunitate, foarte curios. Moderare selectiva sau subiectiva ? Nu-mi bat capul cu asta, dar nu mai poza in cavalerul impartial, nu e cazul, pe bune. Ah, sa nu uit, sanctionarea lui neuman e doar o razbunare ieftina, pai s-au scris pe aici tone de injurii si nu s-a intamplat nimic grav cu cei in cauza. Pe de alta parte bine ai facut, te domina grav cu argumente si cu logica. Pacat, a mai scazut valoarea forumului... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 13 Jun 2018, 12:12) Bai victima, stii sa citesti? Care e diferenta intre "imbecil" si "Doar atat pot, atat ii duce capul, pana si bocancii lor militari erau mai isteti". Bucatzel, fa-ti treaba, baneaza-ne frate pe amandoi. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Te sacrifici pentru o cauza nobila. Mori cu dintii-n gatul lui Apevix. 😀
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ca sa merit berea aia axiomatica
![]() |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Jun 2018, 12:19) Bai victima, stii sa citesti? Care e diferenta intre "imbecil" si "Doar atat pot, atat ii duce capul, pana si bocancii lor militari erau mai isteti". Bucatzel, fa-ti treaba, baneaza-ne frate pe amandoi. Ma bazai ca o musca tot timpul. Eu sunt obisnuit cu barbati, nu cu alte genuri, asa ca serveste mataluta un "ignore" incepand de astazi. Hai succesuri cu pregatirea de lupta si politica tefelista. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.196 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mă bag și eu, de partea altora oropsiții.
Ce aveți mă cu vercy? E bun și el pe forum acilea, daca nu ar mai posta, noi o să ne râdem decat la televizor, ca proasta satului. Așa mai râdem in timpul programului... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
Mai bine radem cu ea nu ca ea...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Am vrut doar sa ma delimitez de femeile cu putza respinse la incorporare.
Toate cele calde din partea mea cu ocazia gay parade... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
bucatzel |
![]()
|
Multumim, sa ne spui cum a fost.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu vă rog să vă potoliți.
Și pe tine bucatzel, și pe tine vercingetorix și pe toți cei care v-ați înfierbântat peste măsură. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
Io nu m-am infierbantat de loc, e nevoie de mai mult de atat. N-are galul sarmul lui tonies...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Te rog, indică-mi ce-i reproșezi interlocutorului.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Bre, da ce v-ati mai infuerbantat!
![]() QUOTE(bion @ 13 Jun 2018, 11:03) Daca prestezi tot asa o sa te concedieze si de pe dc.Deja esti emetizant cu suficienta si aroganta atotstiutoare. Sorry pentru intarzierea replicii. Doua zile pe saptamana, de la 10-11 la 13 este, la mine, zi de spital, de tratamente. Nu sunt eu pacientul. Saptamana asta a fost azi zi de consult si analize si va fi maine zi de interpretare a rezultatelor si, daca este cazul, de perfuzie. Daca vedeam postarea lu matale inainte de a pleca, replicam vehement. Cand vii de-acolo si stai o ora doua in preajma mortii, vezi lucrurile usor mai altfel... Indiferent de situatie si context, nu am sa dau niciodata replici de genul: "Atatia bani sa castigi matale cati iau eu de pe DC". Slava Domnului, sunt cativa ani de cand castig chiar binisor (nu stiu de cand nu am mai emis o factura de patru cifre) si fac lucruri care imi plac si mi se potrivesc. Se pare ca si celorlalti le place ce imi iese. Si le convine. Inca nu am avut clienti care sa nu imi ceara ei prelungirea primului contract, cu un al doilea, al treilea... cat au simtit ca este nevoie. Sigur, pe DC nu este nici atmosfera cea mai salubra si nici cea mai livresca pe care si-o poate imagina cineva. Dar este un loc simpatic si probabil mai deloc (eu continui sa cred ca nu sunt de-astia) populat cu postaci profi. Sigur, sunt multi dacioti dedicati, altii sunt chiar usor fanatici. Dar asa se intampla in mod normal cu oamenii care au o idee, o perspectiva, o viziune si cred in ea. Sigur, galul imi pare un personaj colectiv (probabil un grup de lucru), dar "el" este o exceptie. QUOTE(ady77 @ 13 Jun 2018, 12:47) Auzi, noi nu puseseram candva un pariu? Ca daca bantui prin Roman, ajung si eu pe acolo cam o data pe luna, in medie... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca erai tu dator parca tin minte de un pariu, daca eram eu dator, sa stii ca eu nu pariez
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@Dragos: nu tre' sa-ti indic eu, dar nu-i prima oara cand esti subiectiv intr-o singura directie.
@Ady: ![]() This post has been edited by maho: 13 Jun 2018, 13:21 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Nu se poate, el este echidistant...
Seamănă puțin cu Gâdea. This post has been edited by cristic1982: 13 Jun 2018, 13:24 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 13 Jun 2018, 14:10) Sigur, galul imi pare un personaj colectiv (probabil un grup de lucru), dar "el" este o exceptie. Din pacate sau din fericire, sunt al naibii de individual si pe persoana fizica, vorba lui Vanghelie. Dau impresia de grup din cauza experientelor de viata, unele grele si amare, altele mai optimiste. Oricum, nici nu conteaza foarte tare, totul e o holograma si un joc al aparentelor... Ma fascineaza analfabetii functional, mi se par un experiment similar mancurtilor din Basarabia. Fara indoiala, un experiment sociologic si geo-strategic cu implicatii directe in zona cotidiana. Prilej de consultanta pentru Dacis si facut misto din partea mea, e singura cale sa nu o iei razna cu prostii agresivi. Fara nominalizari.... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 13 Jun 2018, 13:34) Erai adeptul declarat si foarte hotarat al familiei traditionale. Acum, ca vine nebunatica asta mica si isi pune poalele in cap facandu-ne confidente despre obisnuintele sale tu te superi tot pe noi? QUOTE(dacis @ 13 Jun 2018, 14:10) ... Auzi, noi nu puseseram candva un pariu? Ca daca bantui prin Roman, ajung si eu pe acolo cam o data pe luna, in medie... Nu stiu daca pune sau nu pariuri dar cu siguranta este o gazda minunata. Produs moldovean, calitate garantata 100%! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu-s echidistant, n-am susținut niciodată așa ceva.
Punctual însă, în cazul de față, părerea mea că singurul care a dus discuția la jigniri personale este RZV, nu dizzy. Că despre asta e vorba-n propoziție. Dacă cineva a vizionat alte filme, îmi pare cu regret, n-am fost în aceeași sală. @Radian: sunt adeptul FAMILIEI și atât. Nu "tradiționale" sau alte atribute. Familia e FAMILIE și atât: soț, soție și eventual copii. Asta dacă e vorba de căsătorie. This post has been edited by DragosP: 13 Jun 2018, 13:40 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Jun 2018, 14:14) Acu chiar mi-am amintit. Io sunt cel care a pierdut! La Roman, pe unde ejti de gasit? PS Io nu prea pariuri in bere; bere poate sa-si ia oricine, de la supermarket. Ce vin bei? Nu am o oferta prea variata: Feteasca Neagra, Feteasca Regala, Sauvignon Blanc, Muscat Otonel, Toate seci. (Muscat, cantitati foarte limitate, posibil chiar 0; trebuie verificat) |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 13 Jun 2018, 14:45) Langa cimitir ![]() ![]() ![]() Acum serios la OMV-ul ala de la autogara ar fi ok pentru mine. Deci am aflat cat am castigat, acum sa vad de care ![]() QUOTE(ady77 @ 10 Mar 2016, 10:06) Nu conteaza, eu cautam pretext ca sa ma laud ![]() Oricum forumul asta devine profitabil: - pariu cu Serje, castigat si primit o naveta de bere; - pariu cu Merced, castigat, deocamdata neprimit, o naveta de bere; - pariu cu dacis, castigat 5l de vin, Ma gandesc sa ma las de munca, sa traiesc din pariuri. ![]() This post has been edited by ady77: 13 Jun 2018, 13:57 |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Cimitiru ala este cel pe care se lauda ca l-au modernizat?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Iaca si de care
QUOTE(dacis @ 4 Mar 2016, 20:56) Pai sa fie asa: castigi tu, iti dau 5 litri de vin, de care vrei tu. Nu-ti lua prea tare vant, ca n-am numar infinit de optiuni... Daca este sa fie rosu, alegerea-i clara: Feteasca neagra, sec. Ca numa' de ala am. Daca-i alb, Traminer (sec), Feteasca Regala (tot sec) plus inca alte doua variante, tot sec (trimit SMS chelarului si aflu ce anume are), la care se adauga un cupaj de trei soiuri, facut pentru nuntasi pestriti (parca Sauvignon, Feteasca si Riesling ori Feteasca), mai demidulce, tare apreciat de damele care nu stiu bea. Castig io, vii c-o sticla de Jidvei, de aia de ziceai ca mai bei din cand in cand 50-100 ml. Si ca sa fie pariul 100% fair, propun sa facem asa: castigi tu, primesti vinul si urarile mele de bine; castig io, primesc Jidveiul, iar tu urarile mele de bine, plus aia 5 litri de vin, sa fie mai credibile urarile! Te prinzi? ![]() QUOTE(dacis @ 13 Jun 2018, 14:59) Cum s-ar putea moderniza un cimitir? I-au pus un gard acum cativa ani. This post has been edited by ady77: 13 Jun 2018, 14:04 |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:41 |