Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.204 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De tine stiam ca oricum nu ai capacitatea de a intelege ceea ce citesti.
|
--------------------
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.558 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
sa presupunem ca se umplu Piata Victoriei si Piata Romana si Lascar Catargiu.
Speriata isi da demisia. Ce facem mai departe? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
nasty |
![]()
|
Iohannis convoacă partidele parlamentare pt consultări și numește un tehnocrat prim-ministru.
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
mai departe...
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
nasty |
![]()
|
Punctul 8 de la Timișoara, incluzând și psdeii.
Apoi treaba va merge unsă. Altă întrebare? This post has been edited by nasty: 8 Aug 2018, 17:48 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dizzy |
![]()
|
pardon?
amesteci realitatea cu dorintele tale? suna repede sa iti dea solutia. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Poate și niște pastile...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.212 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Vineri sunt acolo!
![]() ![]() Foarte probabil si sambata. Chiar, am putea face coltisorul daciaclub/reno.ro in piata... ![]() Nasty, Mars, eu, si oricine de aici e binevenit... Dizzy, vii? ![]() This post has been edited by Bicicleta galbena: 8 Aug 2018, 19:26 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci treaba e oabla, rumenita pentru 10. Cotețul guvernului o sa fie luat pe sus. Jandarmii care su dovedit o atitudine sovaielnica în ultima vreme vor gafa. Klaus o sa intervină ca salvatore de la patria. Se vor face niște alegeri anticipate în care mașinăria PSD o sa fie prinsa în curul gol. Pana aici nasty agitator de servici zice la fel. Ce nu ma prind e cine o sa iasă din joben. Oricum trebuie sa fie o dancila de._a lui Klaus ca asta sa poată sa dicteze.Ciolos o sa fie bun numai dacă e șantajabil su cumpărat politic. Orban o nulitate cubica e mai comod dar tre sa câștige PNL ceea ce numai cu frauda se poate.
În pm vroiam sa îmi iau CO, acu tre sa amân sa vad circul. ![]() This post has been edited by bion: 8 Aug 2018, 21:55 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dizzy |
![]()
|
da, vin, sunt cu tricou negru cu Metallica.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Te duci sa aperi pesedeaua. Stai liniștit, veorica e de neviolat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 8 Aug 2018, 20:22) Chiar, am putea face coltisorul daciaclub/reno.ro in piata... ![]() Nasty, Mars, eu, si oricine de aici e binevenit... Dizzy, vii? ![]() Pai Nasty și Dizzy sunt din diaspora? Eu credeam că e mitingul diasporei. O întrebare am și eu. Care e diferența între mitingul asta și mitingul PSD? |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Modul de implicare al serviciilor.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.204 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Serviciile protestează ca le a taiat veorica bugetu.
Noroc ca a dat la popi, ca altfel parca te vedeam in p ta victoriei |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
Un creștin nu protestează, oricum, nu violent.
Un creștin se roagă și mulțumește lui Dumnezeu pentru ce primește. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Esti tu sigur 100%?
Cel putin referitor la autobuze? |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Mai, mana-n foc n-o bag, dar nici n-am vazut coloane de autboze ruland pe autostrazile europene in drum spre Bucuresti.
L.E. N-am auzit nici de obligativitatea filialelor locale ale organizatorilor de a indeplini planul la numar de participanti. Astept cu interes interviuri cu participanti la mitingul din 10 august, care sa ranjeasca talamb cu gura stirba si sa declare senini ca habar n-au de ce se afla acolo dar jos Iohannis ca el impreuna cu Sorors au distrus tara. This post has been edited by radian: 9 Aug 2018, 06:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Ei nu. Asta nu cred că ai să vezi.
Imbecili de mâine sunt mai stilați decât ceilalți. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Adica cine isi exercita dreptul de a protesta e imbecil?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Păi in mod cert nu e creștin (a zis cineva mai sus), deci da, e imbecil.
![]() This post has been edited by MuciX: 9 Aug 2018, 06:58 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(radian @ 9 Aug 2018, 07:54) Eu așa am înțeles de la voi când a fost mitingul PSD. L.E. Și chiar de la tine, în caracterizarea plastică făcută în postarea anterioară mie. Altfel cum s-ar numi cei de la mitingeala PSD? Tălâmbi? Bine, tălâmbii de mâine sunt mai stilați ca ceilalți tălâmbi. This post has been edited by DragosP: 9 Aug 2018, 07:31 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
chiar si asa marea majoritate au plecat pur si simplu la munca fizica, nu intelectuala.
dragos are dreptate probabil ca vor fi doar copii celor care au venit la mitingul PSD si cum ce se naste din pisica soareci mananca, d-aia celor de la partid le e cam frica. Astia cam fara carte nu stiu prea multe, si or sa inceapa imediat sa injure pe acolo, fata de telectualii copitalisti care aprindeau decat luminita de la telefon. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Pana la urma e mitingul diasporei maine sau al mitingiilor de profesie?
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Dragos i-a mai citeste odata cu atentie postarea mea invocata. Din ce am scris eu acolo rezulta cumva ca toti participantii la un miting, oricare ar fi fost el, sunt talambi?
La voi la Braila, la mama Elvira, e un specific local sa interpretati orice text in mod personal, subiectiv si sa-l adaptati pana obtineti mesajul care va gadila placut la ureche sau e doar o meteahna a ta personala? Nu de alta, dar in ultima vreme o comiti cam des... Sau, cine stie, poate totul se datoreaza starii de tensiune de dinainte de 10 august, stress de care sufera in ultimile zile toti cei echidistanti si neimplicati politic. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi dacă mă iei așa, întreb și eu: da' ce? Am scris eu că toți ar fi imbecili?
Și da, am mari emoții legate de mitingul de mâine. Nu mai pooot! Nu mai pooooot de emoție. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 13:02 |