Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
eurocristi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.197 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Uau, altii care se ia de Înălțimea Sa.
Suntem mai mulți, si se pare ca #rezistam. On topic. Gendarmii NU si au facut datoria. Eu zic ca gendarmii trebuiau sa i izoleze pe huligani. Dar ordinele erau altele. Evident SRI poate afla adevarul daca se doreste acest lucru |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(miki @ 11 Aug 2018, 16:45) Da'pentru asta trebuia sa fie batuti si gazati? Nu cumva invitati s aparaseasca incinta, legitimati si ridicati in caz ca se opun? N-am vazut vre unu s ase opuna Ca dadura cu borduri -unii- e altceva ![]() Au fost somați sa părăsească piata. QUOTE(radian @ 11 Aug 2018, 17:44) Nefericiti care si-au furat-o aseara sunt multi. Am vazut o gramada de filmari cu oameni cu mainile ridicate in semn ca se predau care si-au luat-o de la jandarmi ca de la ultimii mardeiasi de cartier. Ce cauta o femeie jandarm in prima linie? Ce au facut colegii ei? Din momentul in care cei doi jandarmi s-au "pierdut" de colegii lor si pana si-au luat-o pe cocoasa au trecut cateva minute bune. De ce nu au sarit ceilalti jandarmi in apararea lor? Stiam ca in pregatirea specifica de care beneficiaza acesti oameni, recuperarea colegilor cazuti este prioritate maxima. Jegosii aaia au fost viteji doar cand au dat de cate vreun amarat singur caruia i-au inmuiat oasele, cand a fost nevoie sa intervina in zona de conflict sa-si recupereze colegii cazuti s-au c.acat pe ei de frica. QUOTE(RDK @ 11 Aug 2018, 19:19) Păi nu a vrut ea egalitate cu colegii ei? Să zică mersi că au fost bărbați adevărați acolo și au protejat-o de huligani. Colegii ei erau ocupați. Stai liniștit că tot jandarmi erau cei care au scos-o. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Atunci să umble cu pălării de paie nu cu caschete.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
ambition
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mergem sa caftim niște jandarmi? Daca prindem măcar o jandsrmeriță e un plus.
Care te bagi? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eurocristi |
![]()
|
'Te dreaq de simpatic!
Si traditionalul , hai sictir! |
--------------------
logan
ambition
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.197 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Gendarmeritele sa stea in cazarma sa faca sarmale si sa spele izmene.
La cratita cu ele , nu la baston. Aaa, poate le place la baston. Probabil ca au avut proba eliminatorie la examen, lustruirea bastonului. Pt amanunte intrebati la vercy privind lustruirea pustii. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Tipa a rămas de căruță când un coleg din rand, antepenultimul fiind, a avut inspirația să mai des un jet de gaz in urmă.
Restul sunt detalii, că doar erau la serviciu. Oricum fata e bine, paralizia s-a transformat în hematom și, cum a zis Dna ministru Pintea, e nerăbdătoare să se întoarcă la muncă. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Aug 2018, 20:29) Eu zic sa stai liniștit deja ii arestează IMG_20180811_WA0006.jpg ( Size: 84.26k ) Number of downloads: 370 |
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Incompetență la cote maxime: nu pot prinde huliganii decât când aceștia se bagă sub pătură.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Erau jandarmi în civil.
|
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Ah, nu erau manifestaci ilegali ?
Cum ii deosebești ? |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da, acolo, erau jandarmi in uniforma, jandarmi in civil si provocatori...
Hai mai, marea majoritate a celor de acolo nu aveau nicio intentie de violenta. De cativa ani buni, la mitingurile de protest ale opozitiei apar grupurile de provocatori. Nu era vreo surpriza. Jandarmii, in loc sa-i izoleze au aruncat cu petarde in multimea pasnica. Au fost 50, 100, 200 de huligani provocatori si peste 400 de raniti civili. Reactia jandarmilor a fost nejustificat de violenta si in primul rand orientata impotriva celor care erau pasnici. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
eurocristi |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 11 Aug 2018, 20:27) Nu stiu de unde ai informatia. Aici se spune altceva. asta Scuze, am inserat gresit linkul in postul initial. This post has been edited by eurocristi: 11 Aug 2018, 21:00 |
--------------------
logan
ambition
|
|
ady77 |
![]()
|
Mereu e de vina jandarmeria. Mereu sunt infiltrați. Aia de au bătut jandarmerita erau de prin Craiova. Nu mai erau infiltratori la București.
This post has been edited by ady77: 12 Aug 2018, 07:42 |
--------------------
|
eurocristi |
![]()
|
[quote=DragosP,11 Aug 2018, 20:41]
Nici Dumnezeu nu cere prea multe de la tine Nu amesteca numele lui Dumnezeu in rahaturile tale de doi bani. Mai bine ti-ai schimba duhovnicul ca prea ai timp liber de postat pe forumuri in loc sa bati matanii. La cate rautate zace in tine ar trebui sa spui rugaciuni non- stop. Aici am si pus punct discutiei cu tine, ti-am acordat exagerat de multa atentie. Hai sictir! |
--------------------
logan
ambition
|
|
ady77 |
![]()
|
Oare sunt oameni care cred nebuniile ăstuia?
Screenshot_20180811_223211.jpg ( Size: 621.5k ) Number of downloads: 314 Screenshot_20180811_222945.jpg ( Size: 767.59k ) Number of downloads: 311 This post has been edited by ady77: 11 Aug 2018, 21:34 |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Omul exagereaza cand zice "gaze de razboi". Gaze lacrimogene sunt una (gen spray-ul cu piper), dar exista gazele iritant-lacrimogene, care pe langa faptul ca te fac sa lacrimezi iti provoaca iritatia mucoaselor si prin urmare tusesti de nu te vezi. Astea-s periculoase de-a dreptul, ca daca ai vreo alergie si inhalezi din astea, ai pus de-o criza urata rau, care daca nu e tratata la urgenta, te poate trimite la cimitir.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RDK @ 11 Aug 2018, 21:39) Pai in cazul respectiv ii observi pe cei care stiu ce sa faca.... Adica sa nu se agite si s a traga de nebuni decite un idiot odata- ca oricum apare altul imediat, ci s ase faca scut uman Chiar daca mai iau cite una nu e prea grav, nu ei sint tinta si loviturile nefiindule adresate nu sint directe Si mai observi ca indura fara sa cracneasca sau sa raspunda |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
La inceput gazele au fost mai usoare, le puteai anihila cu o batista/servetel la gura si nas.
Apoi au dat unele urate, de nu puteai sa respiri ![]() Atunci am plecat si eu cu nevasta-mea. Deci da, au fost mai multe tipuri de gaze, unele urate de tot. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
RDK |
![]()
|
În seara asta ce avem în program?
Ceva mai interesant decât o femeie abandonată printre huligani? |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asta seara se ling rănile se reorganizează trupele se refac strategiile. Se schimba și propaganda.
Dacă nici mâine nu răstoarnă căruța instigatorii și manipulatorii se dovedesc niște gunoaie și niște kktz. Or sa aibă pe conștiința credulii din strada ![]() 12 Aug 2018, 20:52: Deci s-a dus și ocazia asta. ![]() Praisles. Unu ii spune la un jandar Prietena mea e nevasta ta. Jandaru a fost neașteptat de pașnic. L-au dus la identificare. Io îl trozneam în secunda1. ![]() Am văzut bătăi mărețe pentru mai putin ![]() This post has been edited by bion: 12 Aug 2018, 19:52 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
Atenție! Apare acel misterios personaj îmbrăcat în alb, care a coordonat represaliile jandarmilor
În dreapta imaginii. Omul în alb a fost identificat, după buboi This post has been edited by nasty: 13 Aug 2018, 06:54 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aceleasi manuale de diversiune din anii '80, folosite la revolutia din '89, aplicate cu succes si la mitingul asta. FMCC, urmasilor si simpatizantilor!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
axabrt |
![]()
|
ai revenit pe front ? cam lunga permisia...
ideea este ca noi credem ca lupti pentru tabara gresita. poate te putem face sa schimbi tabara. pana la urma si astia din #statulparalel au si ei pusti si pistoale. deci s-ar putea sa ti placa la ei |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:45 |