Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Dec 2015, 10:43) Bădie, clocite ți-or fi fost oauăle acub fro' 15-20 de ani. Acuma-s pur și simplu seci. Car privește pe madam Mungiu, am spus-o și altădată și o repet și acuma: într-o Românie plină de părerologi, ea-i un personaj rar de tot, care cam știe despre ce vorbește. Însă, fiind vorba vorba de opinii, dă-mi voie să le am pe ale mele. Bune, proaste, cum or fi, dar ale mele. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Opiniile alea cam seci cwaie cam seci.
![]() Vorba unui ex PM :M-ai cautat la oua ca sa stii daca plutesc sau nu? ![]() ![]() io marefeream la ouale dedicate traditiei de urari de bun venit. This post has been edited by bion: 8 Dec 2015, 19:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai aia e problema, ca nu sunt ale tale.........
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
Nu dar nici din aia venita cu trenu foamei care inghite orice
![]() Chiar ma gandesc sa-ti organizez o chestie daca vii sa faci pe dashteptu. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacis |
![]()
|
Aia care au venit cu trenul foamei or fi inghitind. Io, nu.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
Aha deci v-ati modernizat acu veniti cu avionu sau cu masina.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A ajuns Iașiul al doilea nod aerian al țării? A ajuns
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Nici chiar asa!...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asa ai facut tu la Brasov?
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu io, acolo (adica aici) m-a parasutat barza.
![]() This post has been edited by maho: 9 Dec 2015, 15:30 |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Combinatia perfecta = rezultat perfect. Pai nu ?
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
Pai da.
|
--------------------
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
maho |
![]()
|
N-avem Ateneu la Brasov.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Opaaaaaa... pai se "modifica schimbarea"
Cind am aflat asta eram stagiar adica 1989-1991. Aveam un sofer de prin Todireni sau Hlipiceni si ailalti il strigau "taragot". Am intrebat de ce, iar raspunsul a fost "pai asa le zice la toti, caci moldovenii din Brasov i-au sparlit taragotul lui Farcas la un spectacol"...ca au zis ca-i din aur, cind de fapt avea clapele aurite doar. Oricum, in 1989-1991 nu aparusera camerele de supraveghere la noi, cum se afirma in articol. Ca atare, momente diferite, personaj unic.. Ca |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai degrabă-i zicea așa pen'că dăduse pe goarnă la secu.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Nope. E o suita de expresii peiorative la adresa moldovenilor: taragoti, sirme, etc..
Ambele expuse sint de la "patanii cu personaje de la ei". Aia cu taragotul ciordit e una. Sirma: cica nu-si luau bilet de tren, circulind PE vagoane. Si pentru ca deasupra erau linii, primul era de sacrificiu: se uita si cind se apropiau de linie striga "sirma!", iar ceilalti se lasau jos. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Chestia cu sarma cred ca vine din vremea foametei din '46. Am citit pe undeva ca guvernul Groza, pentru a impiedica exodul din Moldova, a interzis in vremea aia vanzarea de bilete de tren in statiile din Moldova. Probabil ca disperatii se urcau si pe tren.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
bion |
![]()
|
Io am prins invazia din anii`70-80 cand i-a adus ciuruitu in loc de svabi si sasi. Veneau pe vagoane ca nu mai incapeau in tren.Cica in BV daca strigai sarma in piatzu sfatului daca ramaneau doi in picioare
![]() La TM era cu :Bluji am o leaca di bataii cunosc, merg pi shientru. Mijto erau ele care s-au adunat sa presteze la Palace.Ii dadeai pachetu de Kent si disparea sub masa pentru unu scurt. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
QUOTE(diaconuliviu @ 10 Dec 2015, 14:44) Sirma: cica nu-si luau bilet de tren, circulind PE vagoane. Or fi preferat sa vina cu trenu' la noi, decat sa riste sa se rastoarne cu caru', la voi. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
asta a fost sub centura
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Bre, există frun site, ceva... unde sa vad si eu care sunt, pana la urma, "doleanțele Pieței Universității"?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Își vor țara înapoi.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și-au luat-o.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Vrajeala asta am auzit-o si anul trecut. Ceva mai concret se poache?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:58 |