Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Pe vremea lui ciolos se respectau absolut toate normele antiincendiu....doar de 2 saptamani de cand e grindeanu nu se mai respecta.
Sa facem o recapitulare - in 1 an mai putin de 3 luni avem: - colectiv - extrem de convenabil lui iohanis care era in bucuresti pregatit cu discursul sa-l inlature pe ponta...l-a durut in cot pe iohanis de morti - la 2 saptamani sarbatorea si ciocneau samapanii cu ciolos -moare condrea - exact cu 1 zi inainte de audieri cand putea spune multe despre cum a vandut ani de zile apa chioara pe post se dezinfectant, inclusiv la sri, fara sa stie nimeni nimic -dispare ghita exact de la petrecerea sri fara ca nimeni sa stie nimic de mai bine de 1 luna -incediul din bamboo - din nou extrem de convenabil pt. Iohanis care e pregatit cu discursul si sa repete sa calce pe cadavre iar grindeanu si dragnea sunt in america. This post has been edited by Wimacl10: 21 Jan 2017, 07:46 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
cum recunosti un pesedist?
Oricand aude de un club care arde, se repede cu furcile si topoarele sa-si apere guvernul preaiubit... |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Iohanis e disperat stie ca s-a declansat ieri taifunul trump si trebuie sa scape repede de guvernul grindeanu.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mergea data o ordonanta de urgenta sa nu mai ia foc niciun club, dar cine s-o dea? Ca prim-ministrul e la plimbare
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Sunt convins ca daca dadea un oug focul se conforma si nu mai aparea.
Iar se inchid toate cluburile si localurile de frica controalelor de la pompieri,ca tinerii frumosi si liberi sa iasa la comanda in strada. This post has been edited by Wimacl10: 21 Jan 2017, 08:52 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Foarte bine! Dau si eu pe acolo duminica seara, chiar sunt curios daca e asa cum zici tu. La 18:00 e numa' bine, fix cand ies de la biserica. Pot si eu sa ma simt frumos si liber?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Nici nu ma asteptam la altceva - drepti ! la loc comanda.
This post has been edited by Wimacl10: 21 Jan 2017, 08:57 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.208 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
mars |
![]()
|
Tanar nu's. Nici frumos. Dar liber sa ma duc sa vad care e treaba sunt. Asa cum am fost si la vot. Sunt liber sa am obligatii d'astea morale
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 21 Jan 2017, 08:59) Pt. Asa ceva am fost banat in schimb puie monta,dracnea....sunt chiar incurajate de mamicile moderatoare de dreapta la care se duc sa planga copilasii de dreapta ca sunt injurati cand citesc ciolanis. <span class='edit'>21 Jan 2017, 09:03:</span> QUOTE(mars @ 21 Jan 2017, 08:59) Tanar nu's. Nici frumos. Dar liber sa ma duc sa vad care e treaba sunt. Asa cum am fost si la vot. Sunt liber sa am obligatii d'astea morale ![]() Corect - drepti ! Stangaaaa-n-mmmprejuuurr ! This post has been edited by Wimacl10: 21 Jan 2017, 09:04 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Zic la TV ca Bamboo nu avea Autorizatie de functionare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ideea ca se deschide o cutie a conspiratiei.
Au vazut ca au iesit prea putini la demonstratii impotriva gratierii si modificarii codului penal (nu prea mai prinde tema coruptiei, s-a vazut si la alegeri), mai era nevoie de o scanteie (din pacate la propriu). |
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
Doar cei cu - drepti! Si stanga-n-mprejur - nu e evident ca acest incediu a fost pus de servicii la comanda lui iohanis exact la fel ca si la colectiv.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.244 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
bamboo nu e colectiv
fauna de acolo difera de clientii colectivului am eu o convingere ca si daca din nefericire era cu morti multi, nu prea iesea lumea in strada |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Unii ar fi fost mai morți decât alții.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Fauna rulzzz!
|
--------------------
|
mars |
![]()
|
Aveau niste avize, totusi. Si niste amenzi luate recent. Unui asa club nu i se da autorizatie nici daca are toate alea in regula, ca spaga luata in mod continuu e mai buna ca aia luata o singura data. Ca dovada ca nici nu a fost inchis, ci a functionat o gramada de timp, desi a mai ars o data, prin 2009.
Dar sa nu exageram, n-a pus nimeni niciun foc intentionat, in ideea ca tara arde si Dragnea si Grindeanu fac poze cu Trump. Bine ca n-a murit nimeni. Si nu, nu o sa iasa nimeni in strada pentru Bamboo. Pentru magaria cu gratierea, da! |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.244 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
nu e normal dar din pacate da, asa gindesc destui <span class='edit'>21 Jan 2017, 10:56:</span> QUOTE(DragosP @ 21 Jan 2017, 10:42) 21 Jan 2017, 11:11: Acu, mai am o nedumerire: primarul de la S2 o va lua pe urmele lui Piedone? Circula pe surse cum ca clubul n-ar fi avut autorizatie de functionare O sursa fiins vice primarul de la S2 Ah, sa nu uit: oare firea pe cine mai demite acum???? This post has been edited by miki: 21 Jan 2017, 10:11 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
Doar am constatat
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 21 Jan 2017, 07:13) Iohanis ii omoara pe tineri ca pe animale si ipocritul tot el se catara apoi pe cadavre... Recunoaste, l-ai vazut azi-noapte cum punea foc, pe sestache, si "planta" amprentele lu' dracnea p-acolo. QUOTE(ady77 @ 21 Jan 2017, 09:04) Au vazut ca au iesit prea putini la demonstratii impotriva gratierii si modificarii codului penal (nu prea mai prinde tema coruptiei, s-a vazut si la alegeri), mai era nevoie de o scanteie (din pacate la propriu). Si daca ieseau de 2-3 ori mai multi nu era tot aia? Ca legitimitate, votul conteaza. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a declarat ca Clubul Bamboo nu avea autorizatie de functionare, iar in aceasta luna urma sa fie amendat. deci pe aia de i-au gasit cu bacsis in buzunare i-au inchis instant - astia urmau sa fie amendati - cu siguranta! |
--------------------
**
|
|
mars |
![]()
|
Pai da, dar abia anul asta, ca anul trecut cica si-au luat amenda. Eu nu ma pricep la drept, dar asta nu intra la forma continuata? Ca eu pot sa iau amenzi de viteza una dupa alta, dar aia numai una pe an? Asa a declarat vicele de la S2.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(miki @ 21 Jan 2017, 09:08) bamboo nu e colectiv fauna de acolo difera de clientii colectivului am eu o convingere ca si daca din nefericire era cu morti multi, nu prea iesea lumea in strada Conteaza doar sa se creeze o emotie - chiar iohanis a declarat inainte de alegeri - iar ciolos a incercat cu prostia aia ca merge in mocirla care de fapt s-a intors impotriva lor. Trebuie vazut si contextul - trump a avut ieri un discurs extrem de dur impotriva celor care au sustinut-o pe nevasta lui clinton - chiar spunea ca e posibil sa se destrame ue si ca sustine toate tarile are vor sa iasa din ue ca si anglia - adica atac direct la merkel si acolitii sai - iohanis, olanda,belgia....si cam atat in restul europei sentimentele anti-ue sunt tot mai puternice. N-a spus nimeni ca werner s-a dus cu bricheta sa dea foc - ci a ordonat serviciilor (probabil helvig -sri ca ei au cele mai multe resurse) sa provoace un incendiu cum au procedat si la colecriv. This post has been edited by Wimacl10: 21 Jan 2017, 11:54 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@ady: pt. ca-i democratie; nu vezi ca s-au scos si pumnii din gura?
Cand vezi cate-o nesimtire (cum e asta cu oug-ul puscariasilor), nu te retine nimeni sa iesi in strada, asta nu inseamna ca automat se va si schimba ceva. La ponta a mers pt. ca a fost picatura in plus peste capacitatea paharului. Retardul astalalt* e de-abia la inceput, mai are timp de magarii. *Disclaimer: uitati-va la fața lui, ii fuge falca cateodata. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Si asta, atunci e cu atat mai urat.
|
--------------------
Dacia
1310
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Curat Zeitgeist' coane Fănica
![]() LE. Bine ca n-a crăpat nimeni. Bambu' va renaște ca pasarea foehnix din propriul scrum de tigara. This post has been edited by DannyY: 21 Jan 2017, 12:28 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:21 |