Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce ti-e si cu globalizarea asta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Exact: nici in Galati nu mai locuiesc, nici vapoare nu mai fac. Da' mai stiu ce-i aia centura, de exemplu.
This post has been edited by os: 2 Feb 2017, 20:59 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
??? Faci centura???
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu stiu ce faci tu, dar eu - când fac calatorii mai lungi, prefer centurile. Omu'se mai plictiseste si poate pica ceva. Astept apevix'u si (daca n-o fi gasit AlexV o solutie) pe tonica.
De aia am ales vorba asta, ca sa va bag in ceata. Il las pe Garrett sa explice. This post has been edited by os: 2 Feb 2017, 21:05 |
--------------------
.
.
|
radian |
![]()
|
Da' mai, da. Dar totusi, dulcea limba romaneasca...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
Dulcea limba romaneasca are si vorbe cum ar fi slavul cenzurat, latinul cenzurat si tiganescul cenzurat - vorbe care, folosite la vremea si la locul lor, dau sare si piper.
Acceasi dulce limba romaneasca permite ambivalente in exprimare, de care ma folosesc (fiindca eu nu-s nici tonica si nici apevix*-ul ratat). Asadar nu te inteleg. * APV - "armata pe viata" desemneaza aici nu ofiterii sau subofiterii devotati si seriosi (care cred ca sunt majoritatari) ci personajele caricaturizate de exemplu in "Mos Teaca". 2 Feb 2017, 21:20: tarzy - ce vrei bre de la buletinul meu? This post has been edited by os: 2 Feb 2017, 21:20 |
--------------------
.
.
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Ziceaa Hanu' ca el are certificat de nastere de sector 8....cred ca la asta se referea Tarzy.
Apevica sustinea ca doar bucurestenii get-beget pot aprecia corect numarul protestatarilor. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
os |
![]()
|
A... pai nu tot apevica zicea ca matematica e numai una blah blah blah? Sau cum?
|
--------------------
.
.
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(os @ 2 Feb 2017, 21:47) ![]() <span class='edit'>3 Feb 2017, 00:24:</span> QUOTE(os @ 2 Feb 2017, 21:58) O colectie de gropi si denivelari, momentan. Din 13 pana la viaduct e cam rupta (stiu ca probabil nu te intereseaza, era doar ca sa-i bagam n ceata pe negalateni, sa caute pe Gogu ce e "13"! ![]() This post has been edited by Garett: 2 Feb 2017, 23:25 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
os |
![]()
|
Lasa ca o stiu, centura; ca uneori mai dau pe-acasa
![]() Pe de alta parte: Ai fost la protest? Daca nu, de ce? Eu nu, ca acum nu-s in tara. |
--------------------
.
.
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am fost alaltaieri, ieri n-am putut, probabil ajung azi.
Oricum, protest pasnic, in fata prefecturii, cand la doi pasi e sediul pesedeului e fix-pix... Astia nu inteleg decat de bata, ca sa-i faci sa cedeze trebuie sa-i faci efectiv sa se teama! De flori date jandarmilor nu se tem... This post has been edited by Garett: 3 Feb 2017, 07:02 |
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pai chiar Dracnea i-a intrebat pe baietii de la USR daca au batele la ei... Ca urmare (ca nu aveau) le-a intors spatele
![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Vezi ca au scos formularul 088 (e trecut la realizari importante). Acu depui doar dosaru
![]() |
--------------------
**
|
|
os |
![]()
|
@Garrett: Dragnea nu se teme direct, dar:
1. se erodeaza din ce in ce mai vizibil baza populara pe care o tot invoca (argumentatia e falsa, dar o invoca) 2. de aici exista o sansa buna sa-si piarda suportul in propriul partid (de ce sa ma duc eu la fund impreuna cu sefu'? nu mai bine il debarcam pe Liviu?) 3. vizibilitate - se dau ei zmei, da' banii de la EU sunt buni. Daca mai dau mult la gioale Romaniei ca tara, exista riscul(pentru ei) respectiv sansa(pentru noi ceilalti) real ca banii sa vina mai greu si/sau in conditii mai restrictive de control. Pai cu ce parale sa mai faca piscine? 4. La fel, injura "corporatistii". Hmm. Oare stim ce putere economica au "corporatiile"? Ce se intampla daca PWC sau McKinsey sau sau sau dau aviz retinut l aun studiu de fezabilitate pentru o posibila investitie in Romania? Chestia e ca lui Dragnea (si complicii) nu le pasa de tara. Ei nu vor la pârnaie, si vor sa se asigure ca m-o sa intre. Pai ce, aia-i viata, ce face Ghita acum? Sa te ascunzi, sa nu iesi tu in lume sa te vada victor... |
--------------------
.
.
|
radian |
![]()
|
QUOTE(os @ 3 Feb 2017, 12:00) ... 1. ... 2. de aici exista o sansa buna sa-si piarda suportul in propriul partid (de ce sa ma duc eu la fund impreuna cu sefu'? nu mai bine il debarcam pe Liviu?) 3. ... 4. ... Pentru Dragnea chestiunea cu pricina e o lupta pe viata si pe moarte. El nu poate face niciun compromis ca pentru el personal ar insemna sa piarda TOTUL. Punctul doi ar fi primul pas pentru solutionarea crizei. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
"El personal" si complicii au o tara de ostatici. Nu e cam mult? Cum a mai zis careva - daca OUG astea sunt asa niste fleacuri, inseamna ca e ambitia lor in fata a sute de mii de oameni.
Mai departe - ce e aia "pierde totul"? Isi pierde viata? Care e amemintarea majora? Hai sa presupunem ca intra la parnaie. Cu bune sanse o sa-si pastreze averea (cat o fi ea). Nu-mi amintesc nici sa fi citit ca Nastase a murit pe baricade (trebuia sa-i tremure mana, cand a "vrut" sa se "sinucida"), nici sa fie famelic si rupt in coate printr-un colt de strada. |
--------------------
.
.
|
luck33ro |
![]()
|
Acu realizai ca lipseste ceva la manifestatii. Unde sunt soboarele de preoti?
Dragosele ce linii calauzitoare v-a trasat Prea Nefericitu? In afara de multa rugaciune desigur... |
--------------------
**
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 2 Feb 2017, 21:14) QUOTE(RZV @ 2 Feb 2017, 21:38) Ziceaa Hanu' ca el are certificat de nastere de sector 8....cred ca la asta se referea Tarzy. Apevica sustinea ca doar bucurestenii get-beget pot aprecia corect numarul protestatarilor. @Ov - sa-mi spui daca te-ai lamurit This post has been edited by tarzy: 3 Feb 2017, 11:33 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nu le da idei, ca palidu' ala de neamtu da deja tarcoale...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 3 Feb 2017, 11:00) A mai fost, foloseste functia search QUOTE(ady77 @ 31 Jan 2017, 08:46) Au scos formularul 088, dar procedura de inregistrare in scopuri de TVA a ramas in mare aceeasi conform proiectului de ordin ANAF. |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 3 Feb 2017, 11:53) Pai tu ai votat pesede, normal că nu vrei să înțelegi! ![]() QUOTE(os @ 3 Feb 2017, 12:00) 1. Se erodează la cei care au ceva mai multe clase decât trenul, au votat pesede și din alte motive decât "să ne deie". Problema e că nu cred să fie prea mulți din ăștia printre susținătorii pesede, majoritatea-s fix galeria de fotbal 2. Cu partidul m-am lămurit, cel mult pot să sper la mai multe "nopți ale cuțitelor lungi" din partea eșaloanelor doi la nivel local și abia apoi o propagare până la nivel național. La ce dinozauri am văzut ieri printre lideri... 3. Eu zic că și-au făcut calculul și fără banii europeni, important e să aibă de unde fura, nu sursa banilor. Deja au cheltuit în gând ălea 30 mld ale lui madam shaideh. 4. Depinde, nu cred că le pasă. E un "după noi potopul" absolut vizibil pe fața lor, dau foc și la propriu țării dacă trebuie! Nero era pistol cu apă pe lângă livache! Mă uitam la fața lui când vorbea, total psycho! This post has been edited by Garett: 3 Feb 2017, 13:18 |
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(os @ 3 Feb 2017, 12:22) ... ce e aia "pierde totul"? Isi pierde viata? Care e amemintarea majora? Hai sa presupunem ca intra la parnaie. Cu bune sanse o sa-si pastreze averea (cat o fi ea). Nu-mi amintesc nici sa fi citit ca Nastase a murit pe baricade... Nu ma refeream la a-si pierde viata. Dar, asemeni lui Nastase, odata intrat la parnaie, iese pt. totdeauna de pe scena politica. Din al treilea om in stat, oficial, in plus aflat la butoanele celui mai puternic partid politic, cu ambitiii politice evidente pe termen lung, risca sa devina un infractor banal. Si odata ajuns in puscarie, cu siguranta vor veni si restul proceselor legate de averea sa. N-ar fi primul. Nu-i de ajuns? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
Asa. Si când le comitea, nu știa despre ce e vorba?
Normal ca am înțeles din prima, dar vezi fraza anterioară. Si Escobar a pierdut. |
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 3 Feb 2017, 11:30) Acu realizai ca lipseste ceva la manifestatii. Unde sunt soboarele de preoti? Dragosele ce linii calauzitoare v-a trasat Prea Nefericitu? In afara de multa rugaciune desigur... Daca tot erai curios http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/soc...coruptie-662618 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parca patriarhul l-a excomunicat pe Furaciune Tomitanul pentru jaf. A, ba nu, i-a dat sobor de preoti sa se duca la procuratura. Despre ce vorbim aici? Despre Sfinta Biserica a Ipocriziei Nationale?
This post has been edited by corbex: 3 Feb 2017, 15:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
Nu dom'le. Ceea ce vreau sa spun este asa: stiu bine ca Dragnea e in situatie nasoala, dar tot ce are de pierdut se datoreaza propriilor sale actiuni. A facut ce a facut, se poate sa piarda (caci lupta inca dureaza).
This post has been edited by os: 3 Feb 2017, 17:57 |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 03:37 |