Motorina mai scumpa decat benzina, - fara off-topicuri ca se lasa cu lucruri urate -
![]() ![]() ![]() |
Motorina mai scumpa decat benzina, - fara off-topicuri ca se lasa cu lucruri urate -
DragosP |
![]() ![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
DFA |
![]() ![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(DragosP @ 12 Nov 2005, 12:07) De azi noapte de la ora 0, Petrom a ieftinit benzina cu până la 0,8RON, în timp ce motorina super euro a rămas la același preț ! Deocamdată motorina NU este mai scumpă ca benzina!!!! Diferența e marginală, dar ea există! Vezi: http://www.petrom.ro/romana/ultimelestiri.htm |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Tot e avantaj Diesel, chiar daca e mai scumpa decat benzina.
Turatie per global mai mica la diesel, de unde rezulta un consum mai scazut. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Intr-un fel e mai scumpa motorina.....pt. ca la benzinare se pune premium fara plumb (32.500 lei), iar la motorinare super euro diesel e 33.000 lei (motorina care e la jumatate, adica e motorina euro 4, euro diesel e euro 3, iar premium diesel, care se gaseste la OMV, e euro 5, echivalentul sa zicem lui Top Premium).
Cei cu dieseluri mai noi nu pun eurodiesel... Oricum, ciudat rau....dar nu sintem singurii.... This post has been edited by laur: 12 Nov 2005, 11:57 |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
aici isi are si economia de piata rolul (la noi aparand din ce in ce mai multe dieseluri, a crescut cerera de motorina si astfel si-au permis sa tina un pret ridicat). oricum eu ma bucur ca s-a ieftinit benzina si aproape ca nu imi vine sa cred, la cum au evoluat preturile prin august- septembrie, credeam ca ajunge la 4 roni pana la sf anului.
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
Tigris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(laur @ 12 Nov 2005, 11:55) unde ai gasit bre cu 32500, ca la MOL e 36 de mii si ceva(nu stiu exact cat) aia de 95 iar aia de 98 e 38100 ![]() This post has been edited by Tigris: 12 Nov 2005, 12:47 |
--------------------
just
a
- car Cat Pride World Wide
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
iti dai seama ca, cine vrea diesel, tot diesel isi va lua, nu o sa-l influenteze ieftinirea de 800 de lei a benzinei... oricum dieselul isi are avantajul sau, ca altfel nu ar exista atatia mesteri
![]() |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Azi am alimentat cu 32100 FB.de 95. la petrom. Mai ieftin decat in vara .
![]() Sa speram ca ramane asa macar 1 an.Totusi ceva nu-i in regula mai ales ca EuRO a crescut. ![]() |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Acest topic a ramas asa mai "scurt" din cauza ca s-a facut "split" pe el.
Daca mai calca cineva pe alaturi si va transforma acest topic in "benzina vs. motorina", nu voi avea nici o jena in a imparti warn-uri/ban-uri ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Eu am bagat motorina euro diesel cu 31.900 de la petrom.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:21 |