Care credeti ca e cel mai haios nick de pe forum?, fara suparare
![]() ![]() ![]() |
Care credeti ca e cel mai haios nick de pe forum?, fara suparare
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
Tigris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
offtopic: ce-a mai tare faza de p forum e mentiune de la "Recomandari culinare" resprectiv "Acces denied asarban si GeorgeB"
![]() Mari gurmanzi tre sa fie cei doi de le-a fost pusa rstrictie ![]() |
--------------------
just
a
- car Cat Pride World Wide
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca cineva ar trebui sa numere voturile ,totusi
![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Nu. Se mai cauta si alte nick-uri, (se fac nominalizari) apoi se face un poll si o sa se voteze. Cistigatorul o sa primeasca drept premiu un tur gratuit cu bicicleta in jurul forumului.
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
Eu il votez pe "pastrama_stelistu" tare nick
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Inca un vot pentru "cabanos_ticalos" .
Apropo , care e premiul castigatorului ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
cabanos_ticalos clar
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Propun ca premiu pt castigator transformarea acestuia in moderator pt o saptamana.
![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
in spiritul politicienilor damboviteni, io ma propun singur
![]() |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
mie mi-a plăcut burebista resurectiom
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu il sustin pe cabanos ticalos!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
treisferturivolvo, cucurucu, danasavuica (
![]() ![]() And the winner is...Cabanos_Ticalos! LE: nick-urile alera insirate de mine au fost, sunt si vor fi reale. Daca aveti curiozitatea sa va uitati la membrii care nu au postat niciodata o sa-i vedeti. This post has been edited by tatabobu: 14 Nov 2005, 12:35 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
valentin_n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 14 November 05 ![]() |
vreau sa gasesc cateva solutii la niste probleme ale masinii
deoarece am observat ca ma pot consulta cu persoane destul de experimentate |
--------------------
renault
Scenic II 1.6/16V
2003
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cred ca mai este haios si alexmirica care mai nou se numeste alfistul.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
melcul_energic
![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() Si io tot cabanosu votez! Nu numai numele e fun, si ceea ce scrie e fun. P. S. Hai ca ii dau mail sa vada ca discutati eici despre el.. ![]() ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
alfistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti:(( ![]() |
QUOTE(Sony @ 14 Nov 2005, 10:27) Cred ca mai este haios si alexmirica care mai nou se numeste alfistul Am gresit, am platit. Asta e. Sa mergem mai departe, cum se cuvine. Am intrat pe forum pe aceasta cale, ce-i drept, in mod incorect... Dar am o problema cu SLZ de serviciu si nu ii dau de cap. E vreo problema sa ii caut rezolvarea pe forum? Daca da, imi cer scuze si nu mai intru. Bafta! This post has been edited by alfistul: 14 Nov 2005, 11:26 |
--------------------
Alfa Romeo
147 2.0TS
- B-37-XYZ
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
off topic: daca e vorba de premiul cel mare la care se candideaza eu propun ca acest premiu sa constea intr-un ban de minim o saptamana pentru castigator iar ca bonus un warn level de minim 50% cu indexari de 10% in fiecare saptamana. Daca sunteti de acord propun sa rupem topicul in 2: o sectiune de propuneri de nick-uri si o a doua de propuneri de premii si mentiuni
on-topic: nick misto: sod (daca intra si adminii in discutie) daca nu atunci retrag propunerea si mai caut cu bine |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-as vrea sa se incurajeze prin acest topic folosirea nick-urilor sau avatarurilor care mai de care mai nastrusnice, (ca sa fiu delicat si sa nu spun idioate)
Remarc cu mici exceptii isi dau cu parerea userii mai noi, uitand faptul ca forumul a plecat de la un grup de useri care aveau tot interesul sa se cunoasca intre ei si eventual sa se poata si adresa unul altuia. Drept care s-au folosit pentru nick-uri nume, prenume sau derivatii, cateodata porecle purtate in viata de zi cu zi. Mi se pare normal ca pentru pastrarea unei oarecare decente in discutii e mai bine sa te adresezi cuiva cu Andrei, Liviu, etc, decat cu Cabanos-ticalos, sau mai frumos " Bah Cabanosule" sau "Mah Carnatule" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Cabanos ticalos era o clona, pentru cei ce nu stiu, a userului EEK. Asa ca trebuie descalificat din concurs pentru nerespectarea regulamentului.
![]() In rest ramane cum a zis Ake, sunt 100% de acord. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
mumulake !
Aoleeu! L-am uitat pe Ciombe. This post has been edited by liviu_lb: 14 Nov 2005, 13:42 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(alfistul @ 14 Nov 2005, 11:08) Am gresit, am platit. Asta e. Sa mergem mai departe, cum se cuvine. Am intrat pe forum pe aceasta cale, ce-i drept, in mod incorect... Dar am o problema cu SLZ de serviciu si nu ii dau de cap. E vreo problema sa ii caut rezolvarea pe forum? Daca da, imi cer scuze si nu mai intru. Bafta! Acum ai gresit iar pentru ca ti-ai facut o clona! Nu crezi ca trebuie sa platesti si pentru asta? Mereu ne ameninti ca nu mai intri si nu te tii de cuvant! This post has been edited by Sony: 14 Nov 2005, 14:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca se apropie ora de masa...
![]() Asa ca, cabanos sau pastrama ? ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
As manca o Cioara Alba, desertul preferabil un Delfin de Vanilie. Inca nu m-am hotarat.
This post has been edited by DiMaggio: 14 Nov 2005, 14:57 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
alfistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti:(( ![]() |
QUOTE(Sony @ 14 Nov 2005, 14:03) Acum ai gresit iar pentru ca ti-ai facut o clona! Nu crezi ca trebuie sa platesti si pentru asta? Mereu ne ameninti ca nu mai intri si nu te tii de cuvant! Dupa cum am spus, aveam o problema (de fapt mai multe) cu Solenza de serviciu,si nu puteam folosi functia cautare. Astfel am reusit sa imi fac o lista cu posibile cauze, am sa studiez care e cea corecta. Multumesc, mi-a fost de folos! Bafta! |
--------------------
Alfa Romeo
147 2.0TS
- B-37-XYZ
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(saddan @ 14 Nov 2005, 12:36) daca e vorba de premiul cel mare la care se candideaza eu propun ca acest premiu sa constea intr-un ban de minim o saptamana pentru castigator iar ca bonus un warn level de minim 50% cu indexari de 10% in fiecare saptamana. Sa inteleg ca doresti sa devii cistigator? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 14 Nov 2005, 16:52) MoneyTalks dat fiind faptu ca acest topic se doreste a fi un joc, nu am nimic impotriva sa fiu declarat premiul intai cu coronita si primesc cu drag atat premiul cel mare cat si bonusul si indexarile de rigoare daca majoritatea absoluta a celor de aici considera ca nick-ul meu este cel ma funny si mai cool care se afla pe acest forum... off topic: pe de alta parte MoneyTalks dat fiind faptul ca am hotarat ca mica noastra disputa sa aiba loc in spatiu privat (PM) tin sa iti reamintesc ca inca mai astept raspunsul la 2 mesaje pe care ti le-am trimis pe PM.. spun ca inca astept deoarece la un moment dat in lipsa de alte solutii o sa il rog pe alex sa ne arbitreze mica noastra disputa.... cu bine |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:21 |