Care credeti ca e cel mai haios nick de pe forum?, fara suparare
![]() ![]() ![]() |
Care credeti ca e cel mai haios nick de pe forum?, fara suparare
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Preventiv sau nu, pentru avatar votez si io cu big2003.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pai hai ca il fac eu topicul . Ashu schimba nick-ul ca e limbaj mirc . De inept sau nu mai vb ( ca sa fiu in ton cu ASHU ) .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Daca se voteaza cel mai imbecil avathar, se da warn?!?..parerea mea ca nu ar trebui !...Ca daca tot se voteaza Cel mai... Astept parerea unui moderator
![]() This post has been edited by dacicuss: 25 Nov 2005, 13:00 |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Dati-mi mie drepturi de moderare pt o ora macar si sa vedeti voi ce da warnuri dau io...
![]() banez tot ce misca pe aici, inclusiv adminii!!! ...p.s. am mai dat io ban 10 zile la un admin pe un alt forum ![]() ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:14 |