Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bucatzel, vai, multumesc pt recomandare, ce suptil sunteti. ca sa intelegeti faza cu petromul, va traduc, nu e problema: ham, ham, hamaham.
a si asta e prea academic pt dumneavoastra? This post has been edited by b76bgaarh: 1 Jul 2016, 17:41 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Zici ca sunteti la gradinita
![]() QUOTE(marksman @ 1 Jul 2016, 16:11) (ups! unde-s instalatiile alea de irigare facute inainte de '89? de ce nu s-a ocupat nimeni de ele dupa '90?) Mare parte din ele ... prin curtile oamenilor, si-o luat fiecare partea din CAP-uri, SMA-uri ... ca doara erau si ale lor, 2-3 bucati de teava, 10 caramizi... Care incerca atunci sa-i potoleasca, sa le explice ca de alea se vor putea folosi in continuare, erau facuti comunisti, securisti... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Domnu' arhitect, ma lamurisem de cand ati explicat de existenta petrom city. Inainte sa vad si pozele, care valoreaza 1000 de cuvinte, adica undeva pe la 50000 de ham-ham-uri, daca-mi aduc aminte bine din tinerete, cand urmaream documentariul mentionat mai sus pe TVR1.
Tot ramane cea mai academica postare de astazi. poti sa verifici si singur. http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...sult_type=posts Macar era amuzanta, pana sa insisti s-o explici. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cum am zis, e in functie de interlocutor, ca sa nu ramana omu cu idee ca l-am injurat.
ps. oricum misto amenintarea. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 1 Jul 2016, 18:31) Pai ce treaba am eu cu miki? L.E. Sau stai. Miki, sper pentru binele tau ca nu te cheama si Alexandrescu. nu bre, alalalt nume -i Sahane QUOTE(tony-s @ 1 Jul 2016, 18:39) Cunosc tactica băsăului si propagandei ca ăialalți sunt mai rai.....realitatea însă e ca in timpul guvernului ponta subvențiile se dădeau prin aprilie- cel târziu mai ...acum e iulie si ciu-ciu subvenții. Dap, alta minciuna ordinara. |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Șapte mii de pagini despre hoți și corupție, frumos. Azi dimineață am citit despre un medic din Galați care a sunat la 112 că a vrut una sa-i dea 50 de lei șpagă. Tipul fusese condamnat acum o săptămână (cu suspendare, suma ceva mai mare) pentru șpagă
![]() This post has been edited by Markos: 2 Jul 2016, 16:52 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Omu' a luat-o în urma unui flagrant, îți dai seama că suflă și-n iaurt...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Au aratat si pe la tv ieri, ceva; foarte bine c-a sunat, au luat-o si pe aia care-a dat spaga la intrebari, asa poate se mai invata unii sa nu dea, iar ceilalti sa nu ceara. E un inceput, mai ales ca se tot discuta sa se legalizeze cumva donatiile BENEVOLE catre medici/spitale.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Jul 2016, 17:52) Șapte mii de pagini despre hoți și corupție, frumos. [...] Ce vorbesti, grecule? 7000 de pagini is despre postaci, despre coruptie si spaga doar cu autorizatie, altfel esti postac. 3 Jul 2016, 00:43: QUOTE(Serje @ 1 Jul 2016, 18:52) Zici ca sunteti la gradinita ![]() Asta-i nivelul unora, ne adaptam. QUOTE(Serje @ 1 Jul 2016, 18:52) Mare parte din ele ... prin curtile oamenilor, si-o luat fiecare partea din CAP-uri, SMA-uri ... ca doara erau si ale lor, 2-3 bucati de teava, 10 caramizi... Care incerca atunci sa-i potoleasca, sa le explice ca de alea se vor putea folosi in continuare, erau facuti comunisti, securisti... Eu imi amintesc o replica: "Ce vrei, ba? Vezi-ti de treaba ta, acum e democratie!" dupa care plecau cu 2-3 scanduri din gardul CAP-ului. This post has been edited by marksman: 2 Jul 2016, 23:43 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
http://adevarul.ro/economie/stiri-economic...6d51/index.html
inca o perla de tehnocrat, tinerii frumosi si destepti sunt in lacrimi. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Norocul e că și-au cam dat demisia azi câțiva...
Să vedem ce frumuseți vin în guvernul meu... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
chiar daca nu a reusit sa paralizeze de tot economia, in mare parte guvernul si-a atins tintele: e haos total!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am vazut la tv, unu' Buse, e prezentat ca fondatorul RTR.
Un singur cuvant: =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Victor Ponta, atac dur la Iohannis și Cioloș :
Și-au luat țara înapoi și nu fac nimic cu ea !!! Victor Ponta nu este de acord cu proiectul de țară anunțat de Klaus Iohannis și Dacian Cioloș. ''Văd că iar facem Conferințe 'Mamut' și anunțăm Planuri Cincinale de Dezvoltare (bla bla...) a României - vorbe goale pe care nici măcar cei care le anunță nu le iau în serios pentru că nu se bazează pe nimic serios și concret - exact ce vedem în ultimii doi ani în Regimul "Iohannis" - să fie bine ca să nu fie rău (cum nu știe nimeni)! Între timp lumea se mișcă fără să aștepte România - și pentru noi există doar două surse serioase de investiții și dezvoltare pe termen lung - fondurile europene nerambursabile și investițiile făcute de China în Mega-proiectul "New Silk Road" (care deja s-a schimbat în OBOR - "one belt one road")! 1. Despre fondurile structurale de la UE - știm cum stăm. După ce am reușit cu mari eforturi să absorbim 5 miliarde euro în 2015, acum avem absorbite ZERO și drept responsabili guvernamentali niște caricaturi care dau din gură lozinci politicianiste neavând habar despre subiect. Odată cu BREXIT în 2017 se vor tăia sume consistente de la ... Exact, de la țările neperformante în actualul exercițiu, România fiind iar "fruntașă" ca în 2012 - deci DEZASTRU; 2. În ce privește investițiile din Mega-proiectul "One belt one road", după Conferința Extraordinara a șefilor de guvern de la București în 2013 aveam aprobate deja Proiectul "Cernavodă" (cca. 6 miliarde euro), "Rovinari" (1 miliard), "Tarnița" (1,4 miliarde) și posibil "Cablul Submarin" (cca. 800 milioane)! Plus calea ferată rapidă București - Constanța și Centura București - peste 10 miliarde de euro! Știti ce s-a făcut cu aceste proiecte în 2016? NIMIC! Ce va urma în 2017? NIMIC! În loc să fim serioși și deștepți și să folosim fondurile UE și investițiile chineze, noi facem Conferințe cu apă de ploaie despre nimic - bla bla-ul e Proiectul de țară al României în 2016! Și-au luat țara înapoi și nu fac nimic cu ea - GHINION!'' This post has been edited by vercingetorix: 6 Jul 2016, 07:45 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vercinge, tu nu te-ai prins ca nimeni nu da nici mucii pe ce zice Ponta?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
http://republica.ro/pe-mana-cui-ne-am-dat-...-invatamantului
intre timp se lucreste puternic la PR, noilor gandidati. mijto ultima fraza din articol. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Baietii aia de la Realitatea TV au inceput sa faca clabuci la adresa guvernului Ciolos.
In ultimele 2 zile Rares Bogdan fuse ca maimuta la gard, dublat indeaproape de nenea Bichir. Si da-i si lupta ca e prost guvernul, ca e vai steaua lui etc. Pai ce faci mai nea Iohannis? Te dezici de "guvernul tau"? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pai cre'ca guvernu se dezise primul...
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
b76bgaarh |
![]()
|
Îl pune sa semneze prea multe numiri de miniștrii, tocmai acum în vacanță.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 6 Jul 2016, 13:08) Există traduceri foarte bune făcute de români, din chineză sau sanscrită, fără ca respectivii traducători să fi cunoscut acea limbă ![]() Fiecare dintre noi, a făcut o traducere separată ‐ dl. Flonta din germană și eu din traducerile engleze realizate de elevii lui Wittgenstein. (Traducerea lui Elisabeth Anscombe în engleză circulă mai mult decît originalul în lumea academică anglo‐saxonă.) Apoi traducerile au fost citite împreună și am definitivat traducerea românească. Publicația finală reflectă munca amîndurora. ![]() ![]() ...inca o experienta nefericita, cu un personaj extrem de dubios, in fruntea invatamantului... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Prost inspirat la alegerea echipei, domnu' prim-ministru.
This post has been edited by marksman: 11 Jul 2016, 10:28 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
...sau sfatuit...
![]() |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
tovarasu rector trebuia premiat, sa vedem reactia tinerilor frumosi si destepti pe feisbuc.
momentan sunt uzi dupa declaratia lu ala de la sanatate. This post has been edited by b76bgaarh: 11 Jul 2016, 10:33 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Serje @ 1 Jul 2016, 18:52) [...]Mare parte din ele ... prin curtile oamenilor, si-o luat fiecare partea din CAP-uri, SMA-uri ... ca doara erau si ale lor, 2-3 bucati de teava, 10 caramizi... Care incerca atunci sa-i potoleasca, sa le explice ca de alea se vor putea folosi in continuare, erau facuti comunisti, securisti... QUOTE(marksman @ 3 Jul 2016, 00:32) [...] Eu imi amintesc o replica: "Ce vrei, ba? Vezi-ti de treaba ta, acum e democratie!" dupa care plecau cu 2-3 scanduri din gardul CAP-ului. Acum a trecut perioada aia; cine pe cine nu lasa ca pe linga cele cunoscute (condamnarea comunismului, investigatii despre mineriade, CNSAS, etc) sa investigheze si "distrugerea proprietatilor"? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
http://www.biziday.ro/2016/07/13/doua-pove...-si-49-riscuri/
propaganda feisbucista continua, mijto finalul cu plecarea lu ciolos. ps tinerii frumosi si destepti iar sunt in picioare si aplauda, pe feisbuci, ofcors. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
miki |
![]()
|
Citeodata am impresia ca tii cu lupul...
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 13 Jul 2016, 16:04) http://www.biziday.ro/2016/07/13/doua-pove...-si-49-riscuri/ propaganda feisbucista continua, mijto finalul cu plecarea lu ciolos. Am citit articolul, am citi si legea Articolul e unul manipulator comunist. Cand vorbest de "corporatie" vorbeste exact in termeni comunisti, de atmosfera, zici ca e Geo Bogza (s-a uitat in jos, s-auitat peste ochelari, in turnul lui corporatist etc. Pe principiul acesti chiaburi care sug sangele poporului). Cand vorbeste de micul producator care vrea sa supravietuiasca, totul e frumos, oameni inimosi, luptatori etc. Daca ar fi scris articolul Nicolae Filimon in dorinta de a vorbi de ciocoii noi, nu ar fi fost o problema. Cand insa te declari ziarist economic, e o problema lipsa de impartialitate. Pe partea cu legea, are dreptate. Legea spune: QUOTE Art. 103 Deci 51% din aceste produse trebuie chzitionate pe "lantul alimentar scurt"(1) Comerciantul persoană juridică autorizată să desfășoare activități de comercializare pentru produse alimentare are obligația ca, pentru categoriile carne, ouă, legume, fructe, miere de albine, produsele lactate și de panificație să achiziționeze aceste produse în proporție de cel puțin 51% din volumul de marfă pe raft, corespunzător fiecărei categorii de produse alimentare, provenite din lanțul alimentar scurt, așa cum este definit în conformitate cu legislația în vigoare. Pe care legea il defineste: QUOTE „16. lanț scurt de aprovizionare – lanț de aprovizionare care implică un număr limitat de operatori economici angajați în activități de cooperare și de dezvoltare economică locală, precum și relații geografice și sociale strânse între producători, procesatori și consumatori; Deci legea nu spune cati intermediari sunt "lantul de aprovizionare scurt". Aici normele vor spune daca sunt 2, atunci cam trebuie sa iei din Romania (producator-engrosist-magazin), daca va zice ca-s 3, atunci poate lua din strainatate (producator-engrosist-platforma proprie logistica de oriunde-magazin). Legea nu se aplica pentru fructele si legumele "exotice" Eu daca as fi magazin as restrange rafturile cu alte fructe/legume si le-as alimenta mai des si as umple 51% din rafturi cu produse de volum mare si valoare mica de origine locala (pepeni, cartofi, ceapa). Sunt curios trufandalele aduse din alte tari (pepeni, caise, piersici, struguri etc) cum vor fi aduse pe timp de iarna... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:20 |