Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Sep 2016, 11:56) Conform proiectului, contributiile totale la CAS nu ar scadea. Insa eliminand contributiile la CAS ale angajatorului se creeaza terenul propice si fertil pentru introducerea lor viitoare, mentinand insa pe astea introduse acum. Practic ii banuiesc pe aia de la fisc ca vor sa impuste si un iepure penal, ca daca nu virezi contributiile retinute de la angajat e fapta penala, daca nu virezi contributiile angajatorului nu e. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(klaus @ 7 Sep 2016, 12:04) Practic ii banuiesc pe aia de la fisc ca vor sa impuste si un iepure penal, ca daca nu virezi contributiile retinute de la angajat e fapta penala, daca nu virezi contributiile angajatorului nu e. Din cate stiu eu nu mai e fapta penala. This post has been edited by ady77: 7 Sep 2016, 11:10 |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Sep 2016, 12:08) Mda, corect,, nu mai e ca a declarat-o CCR neconstitutionala. In alta ordine de idei, suntem salvati! Sebastian Bodu va ataca o astfel de ordonanta la Curtea Constitutionala ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(klaus @ 7 Sep 2016, 12:04) Da, dar inainte daca incasai 100 lei plateai la pilonul 2, 5.1% doar pe contributia angajatului, acum platesti 5.1% pe toata suma, ca atat e acum contributia angajatului. This post has been edited by ady77: 7 Sep 2016, 11:16 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
P-aia cu pensiile neimpozabile, promovata de caracaleanca, n-o ataca?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
Gata, a iesit madam Dragu (evident la Digi24 preluata de hotnews) sa spuna, eliptic, ca "ea nu are in vedere o astfel de masura". Ok, da Ministerul are?
Oricum, s-au prins astia de prin presa (internet, scrisa si televiziuni) ca vor sa-i incalece cu taxe ca Bok si au sarit cu mic cu mare, de la vladica la opinca, sa-i zica de dulce lu' ministreasa. Si-a dat asta foc la valiza... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cre'ca tehnocratii se pregatesc de plecare, ("mai e putin, mai e unpic, pana la marele nimic"). Tara de cacao.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
De parcă ar conta vreunii dintre cei înșirați.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
Baietii informati de la hotews au pus si mana pe proiect in format PDF
Madam Dragu o intoarce ca la Ploiesti, nici ustroi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Un mare ministru, alaturi de fascisto-comunista madam Pruna, niste varfuri ale tehnocratiei. Niste salvatori ai natiei, niste competenti. Oameni pe care ii meritam cu prisosinta! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 7 Sep 2016, 11:10) Lasa-ma sa inteleg care-i problema. In afara de faptul ca se muta banii dintr-o mana in alta, tot 5 lei o sa primesti in mana, si 5 o sa se duca spre tacse si impozite. Pe ultimii 5 nu-i vedeai nici inainte, nu-i vezi nici acum. Io zic sa verifici cum ai contractul de munca "pe brut" sau "pe net" Oricum sint destul de multi care au trecut brut-ul si nu net-ul... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DragosP |
![]()
|
Contractul de muncă, ăl de-i înregistrat oficial, nu poate fi decât "pe brut". Că înțelegerea s-o fi făcut "pe net", e altceva.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
Dupa ce au facut clabuci aia de la PSD, a iesit si madam Gorghiu sa spuna ca e o tampenie proiectul de modificare a Codului fiscal si ca PNL-ul nu sprijina asa ceva.
Imi pare rau ca nu am gasit o "sursa de incredere" dar baietii de la Hotnews si Ziare.com nu au citat-o pe ilustra politiciana, parca nici nu ar exista. Or fi suparati pe dansa... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Aha...ai citit cumva printre randuri cuvantul "tampenie"?
Ca sa nu ma mai uit ca boureanu'...nu de alta da' nu l-am regasit in articol. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
klaus |
![]()
|
Daca era o bunaciune presupun ca-l sprijinea, nu-l critica din gros.
Faptul ca l-a respins in integralitate mie imi spune ca-l considera prost. Dar poate ca oi gresi eu si altii cand resping ceva o fac pentru ca il considera bun. Ar fi o revelatie fata de unii de pe aici care injura PSD-ul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Nu e vorba aici de fondul problemei (proiectul respectiv, pe care toti l-am inteles a fi in fapt o intoxicare ordinara, nu stim din partea cui, nefiind agreat de ministru si guvern, confrom proprilor declaratii), ci era vorba de forma (infierarea ta cu cuvinte grele, gen "tampenie" chipurile interpretrand o declaratie decenta dar ferma, si care respingea asa-numitele masuri).
Se practica si la case mai mari pentru a amplifica efectul, dar parca te deziceai mai ieri de asa ceva. ![]() This post has been edited by RZV: 7 Sep 2016, 14:01 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
bre RZV, nu incercai tu de dimineata sa ne convingi ca e bun, ca creste brutul?
Acu e rau? Nu ca e rau, da de fapt nici nu e. De fapt nici n-a fost, e o intoxicare. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
RZV |
![]()
|
Read my lips:
QUOTE(RZV @ 7 Sep 2016, 10:39) Nu discut despre oportunitatea unui asemenea proiect sau nu. De asemenea nu discut despre rolul statului in a interveni asupra anumitor contracte/intelegeri existente deja. Ce m-a deranjat, a fost ca cineva a postat informatii trunchiate, dezinformand cu buna stiinta. Iar asta e de mare porc. QUOTE(RZV @ 7 Sep 2016, 11:29) Asa-i ca nu ai citit cu atentie? Klaus a venit cu un calcul, din care nu scosese contributia la somaj a angajatului. De acolo a rezultat un venit net mai mic (pe noul proiect). Am sugerat, doar, sa refarca calculul in noile conditii. QUOTE(RZV @ 7 Sep 2016, 11:34) Astea-s reactiile mele. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
klaus |
![]()
|
Eu imi mentn opinia: daca cineva respinge "in tot" un document inseamna ca-l considera prost/tampit (pe document).
Altfel, multi care critica "in tot" PSD-ul pe aici de fapt de fapt sunt pentru el. Ca nu-l considera prost/tampit/hot (in functie posibilele motivele ale fiecaruia de respingere). Deci per-a-contrario il considera bun. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
Nu nene. Si tie, si lui DragosP va place sa imi puneti vrute si nevrute in carca.
La orele diminetii (cand am postat eu respectivele chestiuni), era citat in presa ca proiect de modificare. Vreo doi (Vercinge primul, cu intoxicarea de rigoare si Klaus cu calculul partial gresit) au necesitat corecturi. Pe care le-am adus. ![]() Ulterior, am citit (tot din presa), ca acel proiect nu e asumat nici de ministru, nici de guvern, ca atare il consider a fi o intoxicare. Sper ca e clar si pentru aia din randul din spate. QUOTE(klaus @ 7 Sep 2016, 15:10) Eu imi mentn opinia: daca cineva respinge "in tot" un document inseamna ca-l considera prost/tampit (pe document). Altfel, multi care critica "in tot" PSD-ul pe aici de fapt de fapt sunt pentru el. Ca nu-l considera prost/tampit/hot (in functie posibilele motivele ale fiecaruia de respingere). Deci per-a-contrario il considera bun. Cuvantul tampenie era cheia. Prost ar fi fost suficient. Sau chiar "bizar", dar ar fi sa citam corect termenul folosit de madam co-presedinta. Vezi tu, micile diferente stilistice fac marea diferenta de perceptie. ![]() This post has been edited by RZV: 7 Sep 2016, 14:41 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE Ulterior, am citit (tot din presa), ca acel proiect nu e asumat nici de ministru, nici de guvern, ca atare il consider a fi o intoxicare. E un proiect cu autori necunoscuti. ![]() |
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Pai io nu stiu / n-am citit sa-l fi asumat cineva pana la ora asta. Daca ai tu alte informatii, feel free...
![]() QUOTE(DragosP @ 7 Sep 2016, 15:46) Mai bag-o pe aia ca io am albit votul multiplu inca o data, si ma duc (sa te pun pe lista de ignore). This post has been edited by RZV: 7 Sep 2016, 14:48 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Proiectul e copilul din flori al doamnei Clotilde, cu tata necunoscut. A adormit cu gura deschisa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RZV @ 7 Sep 2016, 15:25) Ulterior, am citit (tot din presa), ca acel proiect nu e asumat nici de ministru, nici de guvern, ca atare il consider a fi o intoxicare. Ulterior a reactionat madam ministru Vina ei (si prostis) si a guvernului este ca n-au reactionat imediat, cu un comunicat prin care sa spuna ca este o eroare si cei care au creat/ publicat prostia asta vor fi sanctionati Altfe, cu orice parere de rau, raspunzator de duda e onor guvernul 7 Sep 2016, 15:54: QUOTE(corbex @ 7 Sep 2016, 15:50) Si a mirosit trandafiru' ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by miki: 7 Sep 2016, 14:54 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
RZV |
![]()
|
Io n-am de unde sa stiu de astea (cine a facut proiectul, cine l-a distribuit, etc.). E treaba altora sa afle. Insa atata timp cat aia care ar trebui sa si-l asume nu o fac, e clar ca vorbim despre o dezinformare. Voita sau nu, om vedea in timp.
This post has been edited by RZV: 7 Sep 2016, 14:57 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
corbex |
![]()
|
Bre, kkturile astea se lanseaza frecvent, pentru a studia reactia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:36 |