Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Uf! Mi s-a luat o piatra de pe inima!
Onor guvernul Cilos, patriot si chivernisit, in urma unei negocieri ilegale si a unei stabiliri de valoare nebuloasa, a cumparat Cumintenia Pamantului cu bani de la buget. Un adevarat gest pro-cultural pentru o lucrare de patrimoniu care nu putea fi scoasa din tara! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De-aia n-am donat, am știut că voi cotiza oricum
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta sa fie paguba.
desi eu as cam trimite parchetul peste aia care au aranjat retrocedarea/evaluarea |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Madam Pruna e contrazisa de Casa de Pensii.
Cica elucubratiile doamnei ministru ca-s 60 de pensii peste 100.000 lei sunt prostii. Cica "cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41.000 de lei" si ca "in topul celor mai mari pensii din Romania figureaza fosti piloti, cu venituri lunare cuprinse intre 30 si 40.000 de lei." Vai, vai, ce guvern tehnocrat, profesionist, cunoscator si, evident. exponent al adevarului in gand si fapta! Un produs corect, corespunzator si aferent "tinerilor liberi" care l-au emanat! ![]() Ma scuzati, a smecherilor care s-au folosit de fraieri sa-si puna sinecuratii incompetenti pe functii. Ma rog, sau acoperitii SIE. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
a transformat gresit din lei vechi, plm asta nici acum nu foloseste leul normal.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce vrei mă? N-au trecut decât vreo 10..11 ani.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 12 Oct 2016, 14:54) Vai, vai, ce guvern tehnocrat, profesionist, cunoscator si, evident. exponent al adevarului in gand si fapta! Un produs corect, corespunzator si aferent "tinerilor liberi" care l-au emanat! ![]() Ma scuzati, a smecherilor care s-au folosit de fraieri sa-si puna sinecuratii incompetenti pe functii. Ma rog, sau acoperitii SIE. Da' vre un hot e printre ei? |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
klaus |
![]()
|
aia cu "cumintenia" sunt toti hoti cu siguranta
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
toti.
repeta dupa mine: "cel mai prost guvern" - axioma. a se asezona din plin cu "tehnocratia distruge romania" si "tineri frumosi si liberi". ca tot e pasionat klaus de manuale de comm ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si ce, e un paradox sa iti alegi "cumintenia pamantului" ca blazon, daca reprezinti o gashca de hoti? Nu e in linie cu misiunea corporatiei si identitatea vizuala, sau ceva..
|
--------------------
...
..
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 12 Oct 2016, 15:16) Atunci, pentru corectidunie si pentru a minmiza o eventuala manipulare, exprimarea este: niste functionari din esalonul 2 al guvernului sint incompetenti, rauvoitori si hoti si de neschimbat pentru ca sint functionari publici A.. si de subliniat sint pusi de psd&usl ![]() Am uitat cumva ca sint si sabotori? This post has been edited by miki: 12 Oct 2016, 15:33 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
neumann |
![]()
|
psd - usl = |alde|
psd&usl = 2*psd + alde This post has been edited by neumann: 12 Oct 2016, 15:57 |
--------------------
...
..
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(miki @ 12 Oct 2016, 16:23) niste functionari din esalonul 2 al guvernului sint incompetenti, rauvoitori si hoti si de neschimbat pentru ca sint functionari publici Comunicatul oficial al Ministerului Culturii zice: QUOTE Statul Român prin Ministerul Culturii a negociat la datele de 11 și 14 martie 2016 prețul de achiziție direct cu proprietarii operei și cu avocații acestora, Ministrul Culturii fiind președintele Comisiei de negociere; Deci au fost negocieri 2 (doua) zile pentru o treaba de 11 milioane. Cam relaxati baietii. Si 2. ministrul insusi a fost capu_la negociere. prin incalcarea legii, ceea ce are un aspect penal. Altii spun ca Patriciu oferise 800.000 dolari (nu euro) pe statuie. Mi se pare o diferenta serioasa intre o evaluare de 800k si una de 11.000k (de aproape 14 ori). Nici Patriciu nu o fi vrut sa dea adevarata valoare de piata, dar ma indoiesc ca oferea de 14 ori mai putin. Deci, reluand, aia "din esalonul 2" sunt fix ministrul. Care in 2 zile a fost de acord sa dea din bugetul de stat, negociind cu incalcarea legii aceasta treaba, de 14 ori mai mult decat oferise un privat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
miki, cat primesti?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 12 Oct 2016, 16:43) E functie directa cu parametru inteligenta respondentului. In cazul tau, mai nimic... 12 Oct 2016, 17:03: QUOTE(klaus @ 12 Oct 2016, 16:42) Comunicatul oficial al Ministerului Culturii zice: Cam relaxati baietii. Si 2. ministrul insusi a fost capu_la negociere. prin incalcarea legii, ceea ce are un aspect penal. Mda, corect.... Am uitat ca era nea Alexandrescu ministru atunci. parchetul sa-l manince Sau DNA-ul, dupa caz This post has been edited by miki: 12 Oct 2016, 16:03 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
b76bgaarh |
![]()
|
ma e nasol sa o faci pe capace de bere, poate primesti si tu ceva pe final de mandat.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
miki |
![]()
|
neee nu-i chiar asa simplu
![]() le-am facut o reducere This post has been edited by miki: 12 Oct 2016, 16:50 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
b76bgaarh |
![]()
|
acu decat te alinti.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
miki |
![]()
|
Asa-i la tine?
Lucrezi ieftin This post has been edited by miki: 12 Oct 2016, 18:04 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
neumann |
![]()
|
La dalde peste 100 nu ma bag, e de munca si nu prea imi iese tot timpul..
|
--------------------
...
..
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Stimate Minister al Educației Naționale și Cercetării Științifice
29. Măgarul întotdeauna are …? A ) grajd B ) potcoave C ) harnașament D ) copite E ) coamă |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Intreaba si tu o 100 de romani...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nu merge, ca aia vorbesc kurda
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Las ca nici ala de-i intreaba pe cei 100 de romani nu-i urmasul lui Decebal & Traian...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 02:24 |