Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
O fi ala din bancu cu ardeleanu' la maternitate.
QUOTE Intr-o maternitate nasc o unguroaica, o ardeleanca si o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice: - Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am scapat. Vine ardeleanul si alege copilul negru, la care doctorul zice: - Ce faci, bai, esti nebun? Nu vezi ca-i negru? La care ardeleanul raspunde: - Da, dar unul dintre aia doi e ungur si eu nu risc. This post has been edited by neumann: 13 Oct 2016, 10:53 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() Da' p-aia cu "AVE CEZAR VAVAN" o stii? Descopera arheologii o placuta cu mesajul de mai sus si se bucura nespus, au gasit dovada indubitala a continuitatii romanilor in Transilvania, pana vine un secui si ii dezumfla, pe placuta de fapt scria "a vece zarva van"... This post has been edited by radian: 13 Oct 2016, 11:01 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Închis la budă"?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
"E zarva la buda"
|
--------------------
...
..
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.559 Joined: 3 January 05 ![]() |
O ofertă de nerefuzat - locuri de muncă
""E nevoie de un concept de guvernanta care sa includa mai multe institutii, pentru ca pana acum lumea s-a concentrat mai mult pe partea stiintifica, pe constructia acestei facilitati care va gazdui laserul, componenta gamma. (...) Investitiile de acolo care pot genera, o cifra de afaceri de peste 600 de milioane de euro anual, ar putea genera pana la 6 - 7.000 de locuri de munca, cu valoare adaugata ridicata", a afirmat premierul, la finalul unei intalniri pe tema dezvoltarii 'Laser Valley-Land of Lights". Ciolos a insistat asupra nevoii de a conecta prin infrastructura localitatea Magurele de Bucuresti si de Aeroportul Henri Coanda, pentru a valorifica mai bine potentialul laserului. " This post has been edited by nasty: 14 Oct 2016, 12:01 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stia el Oprescu de ce trebuie autostrada suspendata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Ciolos ridica stacheta: a creat o platforma, un sistem de valori si principii ce pot fi adoptate de orice partid ce isi doreste cu adevarat reforma in Romania. O platforma foarte clara, pe intelesul oricui, de mult bun simt.
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ia incearca, cind mergi la piata, sa vezi daca vre un "producator" de acolo a inteles ceva...
Sau vre un vecin, as ape la 45-55 de ani .... Sau tot vre un vecin de 20-25 de ani... Si sa nu uiti sa ne spui ce ai aflat This post has been edited by miki: 18 Oct 2016, 11:31 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ai dreptate, am eu un vecin de 2 ani, nu intelege ca nu tre' sa se mai cace pe el, daramite pe ciolos...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
PS...
Merci Solo Forta fie cu tine |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 18 Oct 2016, 08:50) un sistem de valori si principii ce pot fi adoptate de orice partid ce isi doreste cu adevarat reforma in Romania. Imi scuzati curiozitatea: ce-l recomanda pe Ciolos ca fiind un promotor al verticalitatii politice, un exponent al reformei "corecte", un emitator de "sisteme de valori si principii" corecte? Ca la Cumintenia pamantului am vazut ca se pricep si tehnocratii la smenuri, la inundatii am vazut ca implicarea in ajutorarea sinistratilor a aparut tarziu - ba chiar as putea spune ca nici macar pe presedntele statului nu l-a informat de a trebuit saracu' Iohannis sa afle de la televizor de inundatii si efectele lor, cu sprijinirea ideilor fasciste-nazisto-comuniste de "drepturile societatii deasupra drepturilor individuale" din partea lui Ciolos o stim de la comunicatul de ziua armatei, cu sprijinirea drept competenti a abjectilor care spun ca drepturile omului sunt "un lux" si care mint cu obraznicie pe la CEDO si in CSM ba cu pensiile, ba cu bugetele (ma rfer la madam Pruna, sustinuta cu proptele de Ciolos), ca a propus, plin de verticalitate, ambasadori competenti (pe Mihalache la Londra si pe Mihai Alexandru Gradinar - fiul finului de cununie a lui Iohannis - in Danemarca) ca Iohannis sa-i aprobe senin ca pe niste sinecuri date la cunostintele sale, etc. Astea le-am vazut. Dar ce-l recomanda pentru celelalte? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Daca eram in seria BD as fi spus "vocea si talentul".
Sau vreun unchi mandatar... Din pacate suntem intr-un film prost de serie D girat de peste Ocean. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ce rechizitoriu nene... adevaru' e ca de 26 de ani n-a facut autostrazi. si cred ca bea si sange de copil mic.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai voi beljienii aveti deviatii de astea, cu copii.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 18 Oct 2016, 16:02) ce rechizitoriu nene... adevaru' e ca de 26 de ani n-a facut autostrazi. si cred ca bea si sange de copil mic. Daca nu am dreptate, contrazice-ma cu argumente. Pentru ceea ce eu am afirmat pot aduce oricand argumente. D-aia, m-am gandit sa nu ramana oamenii cu ideea ca Ciolos asta e un tehnocrat coborat de pe crucea lui Iisus. Se inscrie cu brio in marea galerie a politicienilor romani, cu probleme reale la partea cu opiniile fasciste. Si el si madam Pruna. Bine, ca un aparat de propaganda de prostit fraierii il prezinta ca pe salvatorul natiunii, aia e o realitate. Dar zic, poate nu chiar toti sunt asa prosti sa creada... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I love Csolos, i love escocheria cumintenia pamintului patronata de dinsul, i love fenta din git prin care vrea sa se puna iarasi prim ministru lăbăral sub acoperire!
This post has been edited by corbex: 18 Oct 2016, 17:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(klaus @ 18 Oct 2016, 18:45) ... Pentru ceea ce eu am afirmat pot aduce oricand argumente... Ciolos asta e ... cu probleme reale la partea cu opiniile fasciste. Si el si madam Pruna... Chiar astept cu interes argumentele tale cu privire la opiniile fasciste ale lui Ciolos. Eventual, daca nu-i efortul prea mare, si pentru madam Pruna. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
cu cuvintele tale, explica-mi cum e choloj birocrat?
numit politic pe o functie politica cu mandat limitat in timp. dupa l-au facut atat de 'expert' incat a taiat-o cu prima ocazie. |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
comisar europenis pe acricultura nue pirocrat?
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
nu. e numit de guvernul din tara lui si 'audiat' de parlament, unde familia politica din care face parte incearca sa-l faca sa dea bine, in timp ce ceilalti tac din gura sau il musca de buci, in functie de cum s-a batut palma inainte.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
aha. Guvernu din tara lui fiind cumva prostu' de boc?
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
vezi? stiai tu de ce nu-ti place csoloj...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
aia cu titluri lunji de comisari de politie specializati in acricultura consilieri la palatul vice chestorului insarcinat cu afaceri administrative pe langa secretariatul non guvernamental al uniunii pietii comune europene, excluzand norvegia, elvetia si incluzand partial marea, partial britanie, tot birocrat iese la socoteala. Ca doar n-o fi contabil sau ceva
|
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 02:45 |