Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai e normal, ca au colegiu pe diaspora.
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Or sa-ti ia astia gradilii, solda si gratuitatea la popota. Nu esti in stare sa convingi pe nimeni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
corb la corbex, nu-si scoate ochii
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum ii sari tu in aparare! Asa se face! Asta-i rolul komisarului politic!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(neumann @ 7 Dec 2016, 14:36) Waw, acum chiar ca au simplificat procedura de vot, si nu ingradesc dreptul turistilor aflati in strainatate sa voteze.. Nuuuu. Si nici aglomeratie n-o sa fie, decat sectiile goale. Ca.. n-ai voie. FMCC de cioloj si clica lui. QUOTE(ady77 @ 7 Dec 2016, 15:12) Uite cine stie. Bravo dom'le Ady. Colegu' om nou decat dezinformeaza....chia asa, de ce ar trebui sa voteze turistii , reprezentanti colegilor de diaspora, din prisma logicii aldene? |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
nujtu ma. Parca pe ei se baza democratia cand il aleseram p'ala de nu prea vorbeste romaneste in fruntea tarii.
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Colegiul alictoral in care a catindat Werner Adolf von Klaus a fost țara insăsi. Colegiu unic, deci nu conta unde votai, conta cu cine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
Pai si am zis eu ca vreau sa votez in alt colegiu sau ceva?
|
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Aidepeleme.
Pai atunci de ce ai zis ce-ai zis? Asa, la fenta? This post has been edited by RZV: 7 Dec 2016, 22:45 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa limbaj...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
pai am zis cacand cu kwj, sarii lumea ca nu poa' sa voteze democratic din cauza pesedeului. Acu vaz, ca daca vreau sa ma duc la vot, imi trebuie 1000 de hartii, sa ma inregistrez prealabil, etc. Adica facura procesu mai greoi. Sa videm daca o murii lumea prin tara de grija expatilor de nu pot sa voteze, si de data asta.
|
--------------------
...
..
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mwe base
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 8 Dec 2016, 11:27) pai am zis cacand cu kwj, sarii lumea ca nu poa' sa voteze democratic din cauza pesedeului. Acu vaz, ca daca vreau sa ma duc la vot, imi trebuie 1000 de hartii, sa ma inregistrez prealabil, etc. Adica facura procesu mai greoi. Sa videm daca o murii lumea prin tara de grija expatilor de nu pot sa voteze, si de data asta. Pai si matale de ce compari mere cu pere? Ca una e votu' pentru el prezidente si altu' votu' in colegii. Expatii aleg acu' doar colegiile de diaspora (total nesemnificative in economia generala a viitorului parlament), pe cand la alegerile de presedinte un vot de diaspora = un vot din tara. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE Expatii aleg acu' doar colegiile de diaspora (total nesemnificative in economia generala a viitorului parlament) Si anume, de ce e semnificativa diaspora la prezident, dar nu in alegerea parlamentului? Orisacat, dincolo de cat de semnificat e votul, e vorba de dreptul meu democratic de a vota, pe care eu il vad ingradit. Mai ingradit decat la cotul pentru presedinte, cand toata masmedia sorosista urla de grija expatilor. Iata ca acum nu mai conteaza. Mwe cioloj. |
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Soros e de vina. Cu siguranta.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 8 Dec 2016, 15:45) Orisacat, dincolo de cat de semnificat e votul, e vorba de dreptul meu democratic de a vota, pe care eu il vad ingradit. Pai cum l-a ingradit? ah si mwe ponta, dragnea, tariceanu si cu voia dumneavoasta , ultimul pe lista dar primul in rind, ion cirpa kgb-ista iliescu This post has been edited by miki: 8 Dec 2016, 14:56 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mwe soroj, nu e evident?
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(miki @ 8 Dec 2016, 15:54) Pai la alealte votam cu pasaportul. Acu imi trebuie nu stiu ce hartie de la primarie. Sau sa ma inscriu pe nu stiu ce lista, la care e prea tarziu. 8 Dec 2016, 16:05: QUOTE(miki @ 8 Dec 2016, 15:54) Pai cum l-a ingradit? ah si mwe ponta, dragnea, tariceanu si cu voia dumneavoasta , ultimul pe lista dar primul in rind, ion cirpa kgb-ista iliescu Referitor la iliescu, daca mai inatai a fost revolutia, ulterior mineriadele si apoi colectiv, io zic ca ordinea muilor e clara. This post has been edited by neumann: 8 Dec 2016, 15:05 |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
Pai si daca stai legal acolo, n-ai hartie de la primarie de inregistrare a adresei?
![]() Ca e cam obligatoriu sa iti inregistrezi sederea, daca esti rezident si nu turist. Ori iti bati joc de noi acum? ![]() L.E. QUOTE(neumann @ 8 Dec 2016, 15:45) A...da....si schimba-ti ochelarii. ![]() This post has been edited by RZV: 8 Dec 2016, 16:19 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
am uitat-o acasa. Sau sunt ilegal. Ce te cenzurat grija? Faptul ca sunt sau nu in vizita imi restrictioneaza dreptul de vot?
Conform legii, ai dreptul sa stai cel putin 6 luni fara a te inregistra. This post has been edited by neumann: 8 Dec 2016, 16:57 |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Plateste dragnea autobuzu'?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 8 Dec 2016, 17:56) am uitat-o acasa. Sau sunt ilegal. Ce te cenzurat grija? Faptul ca sunt sau nu in vizita imi restrictioneaza dreptul de vot? Ghinion. Daca ai uitat-o acas' mergi dupa ea. Daca esti ilegal, inseamna ca n-ai dreptul de a alege in colegiul respectiv. Faptul ca esti in vizita nu-ti da dreptu' sa votezi in colegiul de diaspora (pentru parlamentare). Ca trebuie sa votezi in colegiu' de domiciliu, ca ala e al tau oficial...dohhh. In schimb, la prezidentiale, cum bine explica Corbex, e un singur "colegiu electoral", respectiv toata tara, cu aceeasi candidati. Acolo e alta mancare de peste. Solutie sa se impace si capra si varza...votul electronic. Poti vota de oriunde, pentru orice. Da', e partidele de acord cu asta? Ia vezi ce zice nen-tu Dracnea si nen-tu Motocicleanu'... Ce naiba, credeam ca esti mai inteligent de atat. ![]() This post has been edited by RZV: 8 Dec 2016, 18:39 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
IO doar constatam ca niste diasporeni, mai permanenti sau nu, isi pusera poalele in cap ca nu poa' sa voteze. Ca n-au sectie la 3 km de casa.
Acum e liniste, desi se voteaza mai greu. |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
Pai e liniste ca s-a schimbat modificarea. Simplu. Cadru' legal a devenit mai bine controlat.
Io zic ca in bine. Poate de la anu' incolo-ashea (in functie de culoarea parlamentului) se introduce si votu' electronic, si ne mai luam de-o grija. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.525 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Luati de votati, aveti ce, militieni, securisti, tute si activisti de partid :
http://www.cotidianul.ro/tatal-lui-dragnea...militie-292591/ |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:06 |