Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(RZV @ 12 Jan 2017, 16:49) Adica sa corectezi si sa faci curat dupa altii, cum ar veni, nu? Pesedei se lauda ca au luat caimacu' cu minim efort (stii tu, regula 80% castig cu 20% efort). Tehnocratii invers. ![]() Bine ca i-au luat, pentru mine chiar nu conteaza cine, ca doar nu i-au dus la partid sau acasa. |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Exact.
Dar se pare ca se cam uita asta. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
indubitabil, da lu cioloj i se aduc osanale pe cand Ponta era criticat, pentru absolut acelasi lucru.
Mie imi pare mai greu sa fac un proiect de la zero, decat sa dau decat cu matura, sa mai cosmetizez una alta, si sa-mi iasa ceva pe altceva facut de altul. Si stii care e dovada? Ca maretul ghinea, mare actor de altfel, are fix zero proiecte noi incepute. Pa cosmetizat lucruri din trecut, a stat bine, dar oare ar fi fost capabil sa faca ceva de capul lui, fara proiectele anterioare? Nu vom sti niciodata. |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu, sincer, de cele mai multe ori prefer sa fac ceva de la zero, decat sa caut bubele facute de altii.
This post has been edited by ady77: 12 Jan 2017, 17:01 |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
ce e mai greu, sa faci o casa de la zero, sau sa schimbi un acoperis, sa mai pui un perete de rigips, sa dai o spoiala, si dup'aia sa te mandresti cu o noua realizare?
|
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(neumann @ 12 Jan 2017, 17:00) mey nea, ori nu stii cum functioneaza, ori te faci ca nu stii. cu cateva exceptii (in special alea legate de EFSI), ministeru' lu' pejte nu 'incepe' incepe niciun proiect. nici ciolos/ghinea nu au inceput, nici ponta/<cineofifost>. treaba lor e sa dea drumu la programele operationale (ghidu' aplicantului, alea alea), sa puna presiune pe agentiile de plati, sa se asigure ca achizitiile publice se fac cum trebuie, publicitate etc. e interfata intre agentii si comisie, care pana acum pusese batista pe tambal pe anumite chestii incepute, din varii motive obiective. proiectele le depun beneficiarii (o parte fiind actori publici). ghinea a descurcat chestii acolo, fara de care nu se facea sigur saltul de 20%. |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 12 Jan 2017, 17:05) ce e mai greu, sa faci o casa de la zero, sau sa schimbi un acoperis, sa mai pui un perete de rigips, sa dai o spoiala, si dup'aia sa te mandresti cu o noua realizare? Nu stiu ![]() Dar la cifre ti-am zis ce prefer. Am mai colaborat eu cu una, care in loc sa invete sa isi corecteze greselile, a invatat sa le mascheze. Imi lua mai mult timp sa le gasesc si sa le corectez ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 12 Jan 2017, 17:19 |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 12 Jan 2017, 18:08) mey nea, ori nu stii cum functioneaza, ori te faci ca nu stii. cu cateva exceptii (in special alea legate de EFSI), ministeru' lu' pejte nu 'incepe' incepe niciun proiect. nici ciolos/ghinea nu au inceput, nici ponta/<cineofifost>. treaba lor e sa dea drumu la programele operationale (ghidu' aplicantului, alea alea), sa puna presiune pe agentiile de plati, sa se asigure ca achizitiile publice se fac cum trebuie, publicitate etc. e interfata intre agentii si comisie, care pana acum pusese batista pe tambal pe anumite chestii incepute, din varii motive obiective. proiectele le depun beneficiarii (o parte fiind actori publici). ghinea a descurcat chestii acolo, fara de care nu se facea sigur saltul de 20%. Pai atunci ma gandesc in prostia mea, nu putea sa faca ri-iuze la alea de le facu ponta da pa sinsinalu anterior? |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
daca ponta isi facea treaba chiar asa bine, graficu' ala arata mai ca la polonezi, asa. adica se plafona serios in 2016.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 12 Jan 2017, 18:10) Nu stiu ![]() Dar la cifre ti-am zis ce prefer. Am mai colaborat eu cu una, care in loc sa invete sa isi corecteze greselile a invatat sa le mascheze. Imi lua mai mult sa le gasesc ![]() ![]() asta cu preferintele personale e clara, io unu n-am vazut inca codar sa zica ca prefera sa caute bugii la altii, insa aud odata la trei zile - citii codiunitu asta de 4 ori si nu intelesei sifasi, aja ca ma otaraii sa-l rescriu. La tine cu cifrele e simplu, ca e dacat adunare si scadere. pasivcuplus da credit activ cu plus e pa debit, hocus pocus uite balantza ![]() |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
PLM ce usor e! Si eu facui 8 ani de scoala (si la liceu tot contabilitate facui), cred ca nu m-a ajutat intelectul
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
nu exista facultate mai grea decat farmacia, cum zicea un ungur
|
--------------------
...
..
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
QUOTE(neumann @ 12 Jan 2017, 16:19) l-a ajutat un pic isarescu pe cioloj sa faca calculele. 22,38,57,70, si 80 Coane, io vad o incetinire in 2016. Ca sa nu zic ca maretii pooli nici n-au inceput absortia pe "cincinalu" curent. Adica guvernul zero. Asadar avem +16, +19, +13 si +10. Ciudat cum isarescu nu apare in peisaj.....pe timpul lui ponta tot timpul se vaita ca nu-i sustenabil bugetul, ca deficit etc.....sa fie oare cu musca pe caciula ? Atat banca romaniei cat si consiliul fiscal primesc datele de incasari si ambele n-au zis nimic la rectificarea pozitiva din noiembrie cand deja lipseau 7-8 miliarde la incasari fata de estimarie asumate in buget...cred ca atat isarescu cat si ionut dumitru ar trebui chemati in parlament de manuta cu ciolos si dragu. This post has been edited by Wimacl10: 12 Jan 2017, 18:29 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tonica, pentru clujenii care n-au prins ninsoarea, Csolos e pă persoana fizica acum si se pișă pe orice comisie parlamentara. Ii da uie cum i-a dat si tanti Udrea, la vremea ei. O laba la vremea ei
Face cit 7 femei This post has been edited by corbex: 12 Jan 2017, 22:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Exista responsabilitatea ministeriala care nu inceteaza la terminarea mandatului. Parlamentul nu e organ de ancheta insa prin comisii poate scoate la iveala un posibil fals in acte publice,abuz in serviciu...care apoi sa ajunga la organele de ancheta mai ales daca pica kovesi,daca nu se va.musamaliza totul - ciolos e dezirabil de dreapta.
In america e destul de folosit sistemul - chiar presedintele Nixon si-a dat demisia dupa o ancheta a senatului dupa ce scandalul watergate intial izbucnise in presa. This post has been edited by Wimacl10: 12 Jan 2017, 22:18 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
RZV |
![]()
|
Incredibl ce foame de postari ai!
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Spre deosebire de Romania unde a fost votat mutu presedinte.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ai ceva du dinamu?
Ia zi ceva si de cfr Cluj. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 12 Jan 2017, 17:15) daca ponta isi facea treaba chiar asa bine, graficu' ala arata mai ca la polonezi, asa. adica se plafona serios in 2016. Daca nu ti-e cu suparare, niste grafice si pentru alte tari, gen Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Letonia, estonia, Lituania ai putea gasi? Ca eu nu prea am incredere in 2 grafice si ziceri "iaca primul e in trend si al doilea nu", ca nu am cu ce trend sa compar. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Fostul Premier al României, Victor Ponta, este de părere că 2016 a fost un an de jaf național. Ponta atacă Guvernul tehnocrat într-un mesaj postat pe Facebook.
''1 AN (2016) de JAF NATIONAL! Ati auzit dvs sa se deschida vreo ancheta?!?! Daca era Guvernul PSD pana acum se mutau procurorii cu totul in Piata Victoriei !!! 1. In Bugetul pe 2016 nu s-au incasat 12 miliarde RON fata de ce se prevazuse in legea prezentata de Guvern catre Parlament - dupa care s-au falsificat datele pentru rectificarile bugetare ca sa apara "pozitive" inainte de Alegeri! Vinovati directi : - Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea ( 8 miliarde ) - deputat USR! - seful ANAF Dragos Doros ( 4 miliarde) - de azi demisionar ; il veti gasi curand angajat la una din multinationalele care nu au mai platit taxe in 2016 - Ministrul Finantelor Anca Dragu (revine la BERD la Londra pe pozitia care i-a fost rezervata / salariu anual cu 6 cifre !) 2. Sistemul Energetic National este oficial in criza (adresa Transelectrica / date CE Oltenia etc) din cauza nerespectarii legislatiei privind stocurile de iarna Vinovat direct - Ministrul Energiei Victor Vlad Grigorescu; dupa pierderea functiei probabil angajat la acea firma offshore din Caraibe de unde a primit 200.000 Euro pentru inchirierea unui site!!! Sigur - si aici s-a facut o ancheta! Si intre timp aflam cum se munceste "cu aprindere" la dosarul unei secretare de primarie care a primit 6 pesti spaga, la dosarul din 2003 la care a depus denunt un biet condamnat in alta cauza sau la campania electorala din 2009?!?! Prosteala pe fata! Frustrarea romanilor fata de "Binom" / "Sistem" nu vine din ce spun Voiculescu, Ghita, Adamescu, Dragnea , Tariceanu, Ponta, RTV, Antena 3 etc - ci din faptul ca orice om normal vede cu ochiul liber ca "pentru unii muma - pentru altii ciuma"!!! Si ca in loc de anchete penale se face doar politica antinationala! Iar cei din "Propaganda" Sistemului au ajuns blazati si frustrati ca nici ei nu mai cred in povestile pe care trebuie sa le repete zi de zi! Este ordin - dar fara placere! Si Basescu pana in 2014 / Iohannis dupa 2014 s-au bucurat ca acest Sistem ii "serveste"!!! Fara sa inteleaga ca asa s-a distrus si se distruge in continuare Romania! Ghinion - au fost alesi!'', a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. This post has been edited by vercingetorix: 13 Jan 2017, 12:01 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Din punctul de vedere al incasarilor ne-am intors in 2014,practic guvernul bruxelez ne-a dat cu 2 ani inapoi in cobditiile in care statul (smurd,pompieri,armata,medici,profesori,politie..) functioneaza din incasari nu din vrajeli bruxeleze. E adevarat ca e extrem de important si PIB-ul pt. Ca iti da o mai mare marja de manevra cu cat e mai mare -una e sa calculezi datoria de 40% la PiB de 152-153 miliarde euro cat a fost in 2014 fata de aprox. 170 in 2016 la fel si deficitul de 3%.
Oricum daca se cobfirma si tehnocratii au falsificat inclusiv PIB-ul si cresterea economica atunci e groasa rau si intr-o tara normala ciolos,dragu ar ajunge la puscarie.....e drept ca basescu-boc n-au ajuns dupa ce falsificasera pib-ul din 2011 si umflasera din pix pib cu 20 miliarde si cresterea economica o falsificasera de la sub 1% la 2,5%... insa acum ar fi ceva sperante daca pica si celalalt cap al mafiei - kovesi....werner nici nu conteaza el e doar un manechin manevrat de binom - fara bete va fi ca o gaina beata fara cap - nici macar penalu' penalu' nu cred ca va mai putea ingana. This post has been edited by Wimacl10: 13 Jan 2017, 12:18 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fostul premier Victor Ponta nu e competent sa-si dea cu parerea nici despre kktul de musca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 13 Jan 2017, 12:14) Din punctul de vedere al incasarilor ne-am intors in 2014 Ca tot ziceai de incasari. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Ponta evident prezinta situatia in favoarea sa insa oricum si-n privat daca ratezi tinta de vanzari si ai kpi ti se reduce salariul.La incasari e ceva mai complicat - e un lant mai lung - vanzatorul,contabilul si in ultima instanta daca tot nu se plateste un executor prin instanta....la stat la anaf e mult mai usor de recuperat banii - se pune direct poprire pe cont si se iau banii.
Iar gaura nu vine doar de la fondurile ue - acolo sunt doar cam 8 miliarde mai putin insa pana la 14 miliarde mai sunt 6 miliarde incasari mai mici fata de 2015. This post has been edited by Wimacl10: 13 Jan 2017, 13:45 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
Si tva mai mic cu 4%.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 08:30 |