Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Incearca si ai sa vezi ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e o amenintare?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Propaganda jignea la greu pe cei in vârstă,pe cei cu venituri mici....insa nu era nici o problema...
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
inca il jigneste pe indianu lu Markos.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mai degraba reclamatie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
condica aveti? merge si una mai mititica...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Liviu @ 5 Apr 2016, 16:15) - aviatia civila (NatGeo rulz) - politici economice si cresterea macroeconomica (Ponta rulz) - politici sociale - contributii sociale, eradicarea somajului, locuri de munca - PSD rulz - contextul politico-militar mondial (USA rulz) - flagelul imigratiei musulmane (Merckel sax) - fotbal intern (Stânciu rulz) - samd |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
N-am spus niciodata ca-s expert insa am dreptul la o opinie chiar daca e contrara cu cea a propagandei.
This post has been edited by tony-s: 5 Apr 2016, 16:25 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
Care propaganda tonica?
|
--------------------
.
.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da la formulari de genu: pesedistii is prosti, aia de urmaresc antena3 is spalati pe creier, n-am vazut niciodata sa faci atentionari ca's jigniri si la adresa membrilor forumului si ii plin forumu de ele de ani de zile.
QUOTE(bucatzel @ 5 Apr 2016, 16:56) Astea is spuse cu dragoste, nu? Nici urma de intentie de jignire... N-ar strica sa aplicati aceeai masura cu toti, daca pe el sariti... cui nu-i place ce scrie poate da ignore sau chiar sa nu citeasca ce scrie, nu-i greu... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
serje, ce nu ai inteles din "ciocu mic, acum noi suntem la putere"?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu zic sa "dam mana cu mana" si sa ne certam pe teme politice, nu pe tema "care user e mai prost sau mai spalat pe creier in urma alegerilor/deciziilor luate", ce ziceti?
|
--------------------
.
.
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai eu am spus ca tinerii frumoși si liberi sunt din ce in ce mai extremiști si nazisti...asta cu ciocul mic ca doar tinerii frumoși si liberi au voie sa vorbească e parfum....remember când werner spunea ca măririle de sălarii si pensii sunt pomeni electorale....probabil in curand vom auzi ca nimeni nu merita pensie desi in unele cazuri au contribuit si 45 de ani si in general la ce-s buni cei in vârstă mai bine construim niste camere de gazare....
Pe tânără frumoasa si libera care spunea ca romanii nu merita salarii mai mari de 2 lei sau pe cel care spunea ca sistemul de sănătate e mult peste ceea ce muncesc romanii sau ca drepturile omului sunt un lux in romania...nu-i mai punem la socoteala. This post has been edited by tony-s: 5 Apr 2016, 16:39 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
eu cre'ca tre' sa pastram 'nazisti' pentru chestii care merita sa fie numite asa.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tony-s |
![]()
|
Intotdeauna extremismul si nebunia evoluează...sa nu crezi ca Hitler et comp erau așa de la început.
This post has been edited by tony-s: 5 Apr 2016, 16:41 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
@Han,
Eu nu sunt convins ca el stie ce e ala "nazist" ... Imi place ca doar de abia l-am rugat sau nu mai manjeasca mirositor peste tot dar el e ca titanicul ... ii da inainte printre ghetari. This post has been edited by Liviu: 5 Apr 2016, 16:42 |
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Han-ule, eu zic ca e cazul sa explici mai intii ce e aia "nazism" ca omu' clar nu stie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum nu stie, nazistii sunt aia cu nasu' mare (NAZism, s-ul se transforma in z) din tara lu' Hicler, adica din Austria. Probleme?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Liviu @ 5 Apr 2016, 16:39) Nu prea tanar dupa toate standardele ![]() QUOTE(tony-s @ 5 Apr 2016, 17:08) Ațâța timp cat nu-mi dai un exemplu concret sunt doar vorbe goale-niciodata nu m-am referit la cineva anume ,ca tu te consideri in categoriile alea -asta e fix problema ta....întotdeauna am spus ca exista si o minoritate printre majoritari pe care am dreptul să-i consideri cum vreau eu...in rest si eu a fost jignit direct ca ma uit la antena3,ca am enumerat masurile si evolutiile economice din timpul guvernării ponta...si n-a fost nici o problema....lăsând la o parte ipocrizia problema reala e ca nu-s de acord cu majoritatea frumosilor si liberi..iar ipocrizie nu e o jignire ci doar o constatare. Bai tonica, eu am votat intotdeauna PSD, nu am votat niciodata Basescu, nu l-am votat nici pe Klaus Iohannis, deci in mare avem aceleasi optiuni politice, dar tu reusesti sa ma scoti si pe mine din sarite. Asa ca nu iti baga nimeni pumnul in gura pe criterii politice. Daca te uiti pe postarile mele din topicurile politice, majoritatea sunt pro PSD, antiBasescu si nu mi-am luat niciodata ban/warn din cauza lor. Deci problema e la tine. PS Si pe topicul cu fotbal la fel faceai, desi suntem amandoi stelisti, cred ca te atacam mai mult decat dinamovistii. |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Apr 2016, 16:53) Nu prea tanar dupa toate standardele ![]() Ia dezvolta tu umpic subiectul. Decit umpic, ca report oricum ai! ![]() QUOTE Bai tonica, eu am votat intotdeauna PSD, nu am votat niciodata Basescu, nu l-am votat nici pe Klaus Iohannis, deci in mare avem aceleasi optiuni politice Inca un report. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Serje @ 5 Apr 2016, 16:28) pasaroiule e din cauza avatarului, si pentru ca are un id de-mi rup neuronii incercand sa-mi conving degetele sa-l tasteze. daca e deranjant, o sa incerc sa ma abtin, chiar n-am nimic cu omu'. tontonica, recunosc, e din dragostea "eterna". La fel ca si antoniusz. Da' de la misto pana la jignire mai am ceva de parcurs, si in cazul asta. Am sarit si gardul ala, e singurul user care o reusit sa-mi salte o supapa din 2008 si pana amu'. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
emsi, trebuie scris cu rosu.
This post has been edited by b76bgaarh: 5 Apr 2016, 17:21 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tony-s |
![]()
|
Cred ca am mai spus de o garamada de ori ca "tineri frumosi si liberi" nu se refera neaparat la o varsta anume.....in rest eu n-am mai fost la vot de prin 2000 in afara de referendumul din 2012 cand in sfarsit puteam sanctiona un infractor.....insa chestia asta nu ma impiedica sa observ niste realitati economice lasate de un guvern vs vorbarie si propaganda goala de cealalta parte.
Eu am un stil direct care supara propaganda si atunci sunt clientul nr. 1 la banari abuzive. This post has been edited by tony-s: 5 Apr 2016, 17:24 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:50 |