Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ponta nu are nici un cont in panama....el a cumparat un imobil de la un dezvoltator care a adus bani din offshore...nu prea inteleg -cumparatorul trebuie sa verifice provenienta banilor dezvoltatorului...lasand la o parte ca asemenea atributii au doar organele de ancheta gen mirobolantul dna care a zis ca totul e legal.... cum i-ar putea verifica ?
This post has been edited by tony-s: 8 Apr 2016, 13:02 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(tony-s @ 8 Apr 2016, 12:53) Ponta nu are nici un cont in panama.... Stii tu sigur?QUOTE Cum dracu' se intimpla chestiile astea prin care diversi politicieni (nu numai pontel si pesedei, dar si pedelei, pemepei, penelei, etc.) se nimeresc din greseala pe linga un sac cu bani minjiti de kkt? Asemenea ghinion cum ii urmareste pe amaritii astia n-ai vazut! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai ponta oricum nu mai are nici o funcție oficiala -evident ca el e problema ,nu secretari de stat,miniștrii....in funcție cu conturi off-shore.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe criteriul asta, daca ai furat pe cand erai intr-o functie oficiala, dupa ce nu mai detii functia oficiala nu mai poti fi numit hot. Beton logica.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Am vorbit doar de prioritati....cred ca e mai important sa fie inlaturati hotii care acum se ocupa cu colectarea taxelor...ca asa daca ne legam de trecut nea base de ex. A furat vreo cateva miliarde pe langa care cele cateva zeci de mii de euro ai lui ponta par o gluma.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 8 Apr 2016, 15:01) cred ca e mai important sa fie inlaturati hotii care acum se ocupa cu colectarea taxelor... Mare diferenta fata de aia de dinainte care s-au ocupat cu colectarea maruntisului de la cei saraci, uitind ca au de recuperat niste multe milioane de la condamnatii definitiv. QUOTE Cele citeva zeci de mii sparte intr-o noapte la circiuma-n Dubai, vrei sa zici, nu? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s @ 8 Apr 2016, 16:01) Am vorbit doar de prioritati....cred ca e mai important sa fie inlaturati hotii care acum se ocupa cu colectarea taxelor... Da, ca aia care fura banul public au fost toti prinsi, si prejudiciile recuperate. QUOTE(tony-s @ 8 Apr 2016, 16:01) ca asa daca ne legam de trecut nea base de ex. A furat vreo cateva miliarde pe langa care cele cateva zeci de mii de euro ai lui ponta par o gluma. Ciudat, dar nu-i vad numele printre alea scapate din Panama. O fi ingropat banii in curtea din Mihaileanu. Plm, ai si tu rabdare, o sa se dea si episodul cu Base, dar nu cu flota, ca acolo a fost consens, nu vrea nimeni sa se afle nimic, ca pica toata sandramaua. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai pe vremea lui ponta incasarile au crescut cu vreo 10% deai s-au redus taxele....acum au inceput sa scada incasarile -e destul de clar ca au ajuns hotii la butoane.
La cate zeci de mii de euro castiga daciana ponta de la ue e nimic aia 2-3 000 euro pe care i-a spart in dubai si oricum acolo era un grup cu o gramada de oameni mult mai potenti financiari pt. Care era un fleac nota de plata. Da...mah ai dreptate base e curat ca lacrima...eu zic sa-i facem o statuie ca sa aiba la ce sa se inchine basistii. This post has been edited by tony-s: 8 Apr 2016, 15:13 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Vorba lui Marty: tu poti sa si intelegi cele citite?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daciana nu e fufa/toampa ? Sunt curios.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai vad ca-ntotdeuna zic ceva de base,imediat se gasesc 2-3 sa-l spele...cum am mai spus ar trebui sa-i facem statuie.
Daciana intotdeuna a aparut decent in public si chiar ar avea ce arata... This post has been edited by tony-s: 8 Apr 2016, 15:17 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si lui base i-am facut o statuie acum vreo 2 ore ... s-a dizolvat de acum cred.
|
--------------------
.
.
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai mai fa-i una si de data asta sa nu se dizolve ca sunt multi doritori pe aici care ar vrea sa se inchine.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 8 Apr 2016, 15:16) 1. Mai lucreaza la autocorrectul ala. 2. Aaa .. deci o fufa se poate caracteriza ca toampa doar daca mai rateaza o vestimentatie din cand in cand .. am inteles .. spartul de bani in Dubai tine de doamne, nu de fufe. 8 Apr 2016, 15:20: QUOTE(tony-s @ 8 Apr 2016, 15:18) Pai mai fa-i una si de data asta sa nu se dizolve ca sunt multi doritori pe aici care ar vrea sa se inchine. Ca sa nu se dizolve nu stiu ... eu mananc normal, nu materiale nedigerabile. This post has been edited by Liviu: 8 Apr 2016, 15:20 |
--------------------
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 8 Apr 2016, 16:16) In afara de "mwie, ba fraierilor!" n-ar prea avea ce arata. Nu ma obosesc sa descarc si sa dau resize, dar in felul asta va puteti 20120523_daciana_octavia_sarbu_009.jpg ( Size: 586.9k ) Number of downloads: 128 ***mod edit : am dat eu download si resize ca mi-ai stricat monitorul. This post has been edited by Liviu: 8 Apr 2016, 15:24 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai din cate stiu eu daciana n-a fost in dubai....si oricum nu nota de plata e un criteriu de toapa....ci felul cum se comporta si se-mbraca la evenimente oficiale.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 8 Apr 2016, 15:16) Pe pacaliciu' de barbaxu', intr-adevar!QUOTE(ady77 @ 8 Apr 2016, 15:22) Vezi ca n-a trecut mult de cind te dadeai de ceasu' mortii ca executarea latrinelor e atac la libertatea presei. Sau doreai sa se inceapa cu piron pitrea si cele 4 milioane?This post has been edited by Marty: 8 Apr 2016, 15:34 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
Mwahahaha .... mi se pare mie sau pontalaul este mai mladios ca fufa? (nu vreau sa o jignesc pe doamna dar conform dexului lui tony, asta nu e jignire, e doar o caracterizare oarecare acordata unei doamne oarecare).
|
--------------------
.
.
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai daca o comparam pe daciana cu toapa aia lui werner ...atunci e clar.
Nu m-as mira deloc ca aia lui werner sa apara in chiloti intr-o vizita oficiala...ar fi evolutia fireasca avand in vedere ce s-a intamplat de cand werner e pres edinte si in plus vine vara. This post has been edited by tony-s: 8 Apr 2016, 15:43 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Marty |
![]()
|
ponatalu e mladios ca o coada de lopata uitata'n ciment peste noapte. Si, DA!, se misca mai bine ca fiica lu' Ooless.
Se vede asta aici? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Mie-mi place trucajul clipului, din cate am vazut, asta cu maneaua e cel mai reusit.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Ziceam si eu, ce te agiti asa...
![]() Deci recunosti singur ca tehnocratii misca ceva in sensul recuperarilor de pe urma condamnatilor definitiv, da? This post has been edited by Marty: 8 Apr 2016, 15:59 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 8 Apr 2016, 15:40) Nu, dar nici nu imi pare rau. Capture.PNG ( Size: 46.11k ) Number of downloads: 103 |
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Si la mine e la fel. Oricum, era clipul dansului dar pe melodia originala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:20 |