Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Serje @ 30 Jun 2016, 13:59) 80% ... 40% ... tot una ii, nu ? Daca tot dai cifre, macar cauta cifrele, nu dupa cum ti se pare tie. Ok, poanta ii cah c-o plagiat, da ... ministru toba ii bun, ca-i tehnocrat, nu va deranjeaza c-o plagiat si el ... Iar cat despre cifrele guvernarii poanta ... culmea ca acelasi lucru ziceau si aia de la fmi, eurostat, comisiile europene a lu peste prajit... si pe alea l-o manipulat? Ca se putea face mai mult ... clar, dar de aici pana la a zice ca nu o facut nimic ... tre sa fi ipocriti sa afirmi asa ceva. Asa plagiator cum o fost, o stiut sa-si faca echipa buna, si aici nu ma refer la ministru, ci la echipa din spate, care o dus greul ... si o pus pe roate tara dupa perioada de trista amintire a pedeleului. Pana sa se vada bine in buzunarul fiecaruia cresterea economica ... dureaza ani buni. http://lbhn-1602388572.eu-west-1.elb.amazo.../stire/17738993 Am citit repede si-am gresit procentul ala de 82,9% care e pentru accesul orasenilor la canalizare. 53% din populatie nu are acces la canalizare. Mai am si alte chestii de rezolvat, nu-s platit la norma de postari, jonglez si eu cum pot cu timpul intre compilari. De Toba nu stiu ce sa iti spun, de ce o fi acolo, dar se pare ca-l asteapta si pe el cercetarea. Bad PR move, daca ma intrebi pe mine. Oricum, politia a fost din 89 incoace printre cei de care si-au batut joc toate guvernele. LE: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21122...oba-pandele.htm QUOTE(ady77 @ 30 Jun 2016, 14:00) Eu zic sa fie inchis topicul, ca a ramas fara obiect. Sa fie redeschis peste 2 ani si 4 luni, daca o fi cazul. Atunci hai sa facem comparatie intre performantele guvernului Ponta dupa acelasi numar de luni de mandat ca si guvernul Ciolos. Fazele astea imi aduc aminte de-o poveste de la noi de pe plantatie. Au dat unor indieni din exterior sa faca o aplicatie dupa niste specificatii. Dupa vreo 6 luni, au constatat ca ceea ce au livrat aia era pe langa subiect si i-au trimis la plimbare. Au dat problema pana la urma unora din interior, cum ar fi trebuit sa faca de la inceput. Dupa vreo luna le-au cerut sa le livreze corectiile. Astia au zis ca n-au facut nicio corectie, c-a trebuit sa rescrie totul de la zero. Ciolos si ai lui nu au de "scris de la zero", dar au de lucru. Unele rezultate nu se vad imediat. This post has been edited by marksman: 30 Jun 2016, 14:21 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
I-au gasit pe Freelancer.com?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bucatzel: da, credeau ca fac economie.
@AR-18-MOS: habar n-am, era prin 2005-2006. This post has been edited by marksman: 30 Jun 2016, 13:30 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ponta a preluat o tara aproape de colaps cu recesiune (cresterea din 2011 pe langa ca s-a bazat exclusiv pe agricultura a fost si umflata din pix cu vreo 20 miliarde de lei ) cu datorie externa in crestere galopanta,,scaderi la incasari,deficit de peste 5%,inflație 4-5%,cu salarii in scădere....si in 3 ani jumătate a realizat creștere economica de peste 3%,excedent bugetar,încasări in crestere in conditiile in care a redus tva la alimente si cass,inflație in scădere puternica,absorbitie importanta de fonduri europene,datorie externa in ușoară scădere,creșteri de salarii si pensii,salariu minim a crescut cu vreo 60%.
Astea-s cifre statistice clare confirmate de fmi,bm,comisia europeana....restul sunt povesti de nemuritoare de propaganda. This post has been edited by tony-s: 30 Jun 2016, 13:36 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 30 Jun 2016, 14:31) [...]cresterea din 2011 pe langa ca s-a bazat exclusiv pe agricultura a fost si umflata din pix cu vreo 20 miliarde de lei[...] Aha, aialalti umflasera din pix cresterea, dar astialalti au fost cinstiti. Pentru primii n-o fi confirmat FMI si BM datele, dar pentru Ponta, sigur ca da. 30 Jun 2016, 14:36: QUOTE(ady77 @ 30 Jun 2016, 14:33) Si o sa apara cu toate masurile o data , abia acum am inteles. De aia nu gaseam eu nici o masura buna/rea luata de guvernul de tehnocrati. Really? Nicio masura? This post has been edited by marksman: 30 Jun 2016, 13:36 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
Spune-mi tu una.
De fapt mi-am adus aminte eu una, au amanat cresterea salariului minim de la 01.01.2016 la 01.05.2016, iar in loc de 1.200 l-au facut 1.250. In rest liniste si pace! |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(marksman @ 30 Jun 2016, 13:35) Aha, aialalti umflasera din pix cresterea, dar astialalti au fost cinstiti. Pentru primii n-o fi confirmat FMI si BM datele, dar pentru Ponta, sigur ca da. <span class='edit'>30 Jun 2016, 14:36:</span> Really? Nicio masura? A fost ditamai scandalul acum 3-4 ani când ins a recunoscut oficial ca a umflat pib cu 20 miliarde adicăvreo 3-4% din pib adică in loc de crestere economica de 2.5% in 2011 a fost de fapt recesiune http://www.dcnews.ro/mobile/soviani-semnal...012_268161.html This post has been edited by tony-s: 30 Jun 2016, 13:44 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tony-s @ 30 Jun 2016, 14:31) Ponta a preluat o tara aproape de colaps cu recesiune (cresterea din 2011 pe langa ca s-a bazat exclusiv pe agricultura a fost si umflata din pix cu vreo 20 miliarde de lei ) cu datorie externa in crestere galopanta,,scaderi la incasari,deficit de peste 5%,inflație 4-5%,cu salarii in scădere....si in 3 ani jumătate a realizat creștere economica de peste 3%,excedent bugetar,încasări in crestere in conditiile in care a redus tva la alimente si cass,inflație in scădere puternica,absorbitie importanta de fonduri europene,datorie externa in ușoară scădere,creșteri de salarii si pensii,salariu minim a crescut cu vreo 60%. Attached thumbnail(s) ponta_supercopy.jpg ( Size: 811.45k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 30 Jun 2016, 14:37) Spune-mi tu una. De fapt mi-am adus aminte eu una, au amanat cresterea salariului minim de la 01.01.2016 la 01.05.2016, iar in loc de 1.200 l-au facut 1.250. In rest liniste si pace! Debirocratizarea si transparenta, informatizarea procesului electoral. Fara sa caut. LE: in plus, am inteles: un guvern care nu da ceva e naspa si inseamna ca nu face nimic. Ura! This post has been edited by marksman: 30 Jun 2016, 14:03 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ady, Arhi&Co: V-am gasit pozele de la sedinta de dare de seama si alegeri.
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10103...038168&__tn__=E |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
"Content not found"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu exista, mie mi-l deschide! Si tu ai aifon?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Păi noi nu suntem înscriși în grupul de securiști. Doar membri pot vedea conținutul de-acolo.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 30 Jun 2016, 14:57) Prima e de azi, totusi sa nu zicem hop pana nu sarim parleazu', ca asa m-am bucurat si de cardul de sanatate, credeam ca dispar adeverintele pentru medici, cand colo e si mai stufoasa acum. Cu toate ca a fost informatizat procesul electoral tot au furat-o pe madame Clatita. ![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
Mai putin, dar suficient
![]() |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 30 Jun 2016, 14:33) Pai daca vajnicii aparatori ai democratiei o tulisera englezeste la concertul Maroon 5, ce sa-i faci. S-au facut de...marooon ! ![]() Apropo de Clatita... Primarul pesedist nou ales i-a oferit postul de viceprimar al sectorului 1, sa vina sa se implice in problemele cetatenilor. Neeeah, n-ai sa vezi, cica USB nu face aliante cu PSD-ul. Atat a inteles tuta ca are de facut. Ce-i drept incaseaza bani buni din alte ghesefturi, ce sa faca prin primarie cu salariul de bugetar. Nici Tudorache ala nu-i vreo lumina, dar mai bine ca nu a iesit tuta asta. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ia uite cine isi suplimenteaza veniturile, intre doo compilari. cam suptire baieti, cam suptire, bine, bine, nici realizarile tehnoratatilor nu va ajuta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tony-s @ 30 Jun 2016, 14:31) Ponta a preluat o tara aproape de colaps cu recesiune (cresterea din 2011 pe langa ca s-a bazat exclusiv pe agricultura a fost si umflata din pix cu vreo 20 miliarde de lei ) cu datorie externa in crestere galopanta,,scaderi la incasari,deficit de peste 5%,inflație 4-5%,cu salarii in scădere....si in 3 ani jumătate a realizat creștere economica de peste 3%,excedent bugetar,încasări in crestere in conditiile in care a redus tva la alimente si cass,inflație in scădere puternica,absorbitie importanta de fonduri europene,datorie externa in ușoară scădere,creșteri de salarii si pensii,salariu minim a crescut cu vreo 60%. Astea-s cifre statistice clare confirmate de fmi,bm,comisia europeana....restul sunt povesti de nemuritoare de propaganda. Din nou MINCIUNA..... Date concrete?! INS? EUROSTAT? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 30 Jun 2016, 15:55) ia uite cine isi suplimenteaza veniturile, intre doo compilari. cam suptire baieti, cam suptire, bine, bine, nici realizarile tehnoratatilor nu va ajuta. Doi de la PSD, cu tine al treilea, nu stiu cine e de la PDL/PNL, dar aflu imediat, doar i-am luat la plwa pe toti. LE: cum recunosti un postac de orice culoare? Iei la plwa toata clasa politica si el iti va replica imediat ca esti postacul "celorlalti". This post has been edited by marksman: 30 Jun 2016, 15:22 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 30 Jun 2016, 14:37) Spune-mi tu una. De fapt mi-am adus aminte eu una, au amanat cresterea salariului minim de la 01.01.2016 la 01.05.2016, iar in loc de 1.200 l-au facut 1.250. Ti-am mai zis si eu una recent... da' nu-i mai aduc aminte unde, ce, cand; ai fost de-acord ca-i buna. Ceva cu anafu', tva-u'... hai ca mi-am adus aminte: cass-ul la veniturile din investitii, si impozit micsorat la dividende. E bune? Mai trec o b.r. pe raboj. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Relax, aia cu impozitul pe dividende e din C.F. deci moștenire de la Ponta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
A, da, pe ponta-l injuram dincolo.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Era ceva cu mutarea scadentei obligațiilor după emiterea deciziei de impunere?
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:27 |