Aeroterma, Cum o scot?
![]() ![]() ![]() |
Aeroterma, Cum o scot?
Michelinni |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 January 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
10
1967
- 2-IS-388
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Stiu ca se unge in cazul in care face zgomot.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
razvanarghius |
![]()
|
![]() satanic dacia Group: Members Posts: 150 Joined: 25 August 07 ![]() |
daca ai desfacut toate suruburile si celece se prindin partea cu motorul si cele de sus ar trebui sa iasa. vezi ca a fost izolata cu ceva mastic care sa lipit. trage tare si cu incredere de ea ca iasa
|
--------------------
dacie
dacia 1310
1987 tx
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
bucsile de la rotor sunt pe duca...
desfaci suruburile de prindere de pe caroserie, scoti aeroterma si apoi desfaci cele 2 surubele din capatul carcasei si tragi de rotor (te pui cu un picior pe ea si tragi cat de tare poti de motor, o poti gresa cu vasilina dar nu tine mult timp.. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
virusssp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
incerca cu ulei de motor...eu am pus cu seringa si de vreo 3 luni merge 'ca unsa' ... si dimineata si la amiaza si seara
![]() |
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|
Michelinni |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 January 08 From: Iasi ![]() |
Am presimtit eu ca trebuie unse bucsile de la rotor, dar mai intreb o data mai sunt suruburi si in alta parte decat sub bord , care sa o tina , ca mie nu imi venea a crede ca acel mastic cu care este prinsa ea acolo are asa rezistenta , eu am incercat sa trag de ea dar mi-a fost teama sa nu o rup si sa raman cu ea in mana bucati , multumesc mult de raspunsuri , daca mai intampin ceva greutati maine la demontare va mai intreb . O seara buna la toata lumea
|
--------------------
Renault
10
1967
- 2-IS-388
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sta in 3-4 suruburi, dar la montare recomand sa pui putin mastic pentru ermetizare
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
virusssp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
nu mai sunt altele decat ce se vede sub ea... dar vezi ca sunt si orientate spre motor si orientate spre parbriz _._ _|_ Poate va trebui sa indepartezi catronul de sub bord - dreapta jos sa le vezi!
|
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|
8429kyd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 January 06 ![]() |
Subscriu si eu la acest topic intru cat am aceeasi problema,face galagie aeroterma.Problema e ca am bord CN si din cate am inteles ca sa scot aeroterma trebuie sa desfac bordul(si scos parbrizul
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2007
- CT-62-PVV
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
nu
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
la bordul cn se poate scoate aeroterma si fara sa dai jos bordul si parbrizul
cauta cu search si o sa gasesti explicatii detaliate ![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Michelinni |
![]()
|
Am reusit sa o fac sa mearga multumesc tuturor de sprijin dar acum a aprut alta problema de cand am umblat pe acolo nu mai merg plafonierele . Cablurile de sub bord au vreo legatura cu ele , ma refer la cele de pe langa aeroterma.
![]() |
--------------------
Renault
10
1967
- 2-IS-388
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Plafonierele se alimenteaza din rigleta de plus permanent, de sub bord, pe la cutia sigurante, sub parbriz, cam in dreptul volanului. Cealalta rigleta e cu plus contact, din cate stiu.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Eu am spart tot suportul acela al aerotermei, nu am reusit sa-l dezlipesc de acolo DELOC. Acum parca e mai bine...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
crizarachetelordincuba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 December 12 ![]() |
fratilor cum scot aeroterma la o dacie cu bord CN? am auzit ca trebuie dat jos bordul. exista totusi vreo posibilitate sa nu fie necesara si demontarea bordului? a mai facut cineva asa ceva? care sunt pasii mot-a-mot?
intreb pt ca mi s-a spart caloriferul si trebuie inlocuit.(cel putin asa cred in sensul ca am gasit lichid pe mocheta si baga miros de antigel fierbinte) mi-a zis cineva ca mai bine imi iau aeroterma suplimentara decat sa o desfac pe cea originala. multumesc. This post has been edited by crizarachetelordincuba: 7 Nov 2015, 11:28 |
--------------------
DACIA
1310
1999 L "Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta!"
|
|
Daciaa97 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 11 September 15 ![]() |
QUOTE(crizarachetelordincuba @ 7 Nov 2015, 10:03) fratilor cum scot aeroterma la o dacie cu bord CN? am auzit ca trebuie dat jos bordul. exista totusi vreo posibilitate sa nu fie necesara si demontarea bordului? a mai facut cineva asa ceva? care sunt pasii mot-a-mot? intreb pt ca mi s-a spart caloriferul si trebuie inlocuit.(cel putin asa cred in sensul ca am gasit lichid pe mocheta si baga miros de antigel fierbinte) mi-a zis cineva ca mai bine imi iau aeroterma suplimentara decat sa o desfac pe cea originala. multumesc. 1.Scoti torpedoul pentru a vedea clemele si pentru furtune. 2.Slabesti bara de fier de sub bord.. cu o cheie de 10-11 daca nu ma insel. 3.Desfaci toate clemele,dai jos plasticul.. si ai acces la calorifer. O sa fie al drq de scos.. dar se poate ! (aceasta operatiune am facut-o anul trecut ) This post has been edited by Daciaa97: 8 Nov 2015, 15:11 |
--------------------
Dacia
Dacia
1998
- dacia
|
|
crizarachetelordincuba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 December 12 ![]() |
Multumesc pentru raspuns.
Am sa incerc sa desfac asa cum m-ai sfatuit. Sper sa am destul loc. Daca reusesc dau de stire. Luna asta trebuie sa fac ceva ca vine frigul. ![]() |
--------------------
DACIA
1310
1999 L "Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:01 |