Dacia Sport 1410 Tuning, vreau sa modific o dacie
![]() ![]() ![]() |
Dacia Sport 1410 Tuning, vreau sa modific o dacie
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand lumea poata sa creada ce vrea, de aia suntem liberi.
in al doilea rand, proiectul a suferit o serie de schimbari. cand ajung in .ro ma apuc de treaba. cum am mai zis si pe alt forum, o sa coste totul destui bani. nu sunt dispus sa incep treaba pana nu am un plan si un proiect bine pus la punct. plus sa masina va trebui inmatriculata si omologata. deci de inceput o sa incep programul la vara, cu noroc intr-un an il termin. numai bine, lex |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
discutam cu un amic zilele trecute si am ajuns la o concluzie. nu neaparat imi trebuie o dacie sport ca material prim. pot construi bolidul pe orice sasiu, cu bull bar, si deasupra caroserie de fibra. ceva in genul american race series.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
am si eu o intrebare ... poate sunt offtopic si cred asta ... in ce consta omolgarea la masina daca schimbam motorul si cam ce trebuie facut sa pot sa ajung sa o omologhez
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
dodoPan |
![]()
|
![]() eres Group: Members Posts: 65 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti/Constanta/Brasov ![]() |
QUOTE(alexblondul @ 17 May 2006, 23:20) am si eu o intrebare ... poate sunt offtopic si cred asta ... in ce consta omolgarea la masina daca schimbam motorul si cam ce trebuie facut sa pot sa ajung sa o omologhez schimbarea trebuie sa fie in concordanta cu Lista reglementarilor care se aplica la omologarea vehiculelor rutiere, sistemelor, componentelor si entitatilor tehnice, obiectul omologarii fiind reprezentat de Puterea motorului, directiva de baza CE 80/1269, ultima modificare 1999/99, categoria de vehicule M1. Mai multe detalii obtii de la RAR. ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
1410_coupe |
![]()
|
![]() Daciiiator coupe Group: Members Posts: 24 Joined: 4 August 07 From: Galati ![]() |
Salut !
Interesant proiect.Au trecut 2 ani ai demarat proiectu sau ... |
--------------------
kymco
agylity 50/in curand sportiva
2007 1410 coupe|multi zic ,putini stiu
|
|
picasso90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 August 07 ![]() |
DATI-VA CU PAREREA ..
parerea mea ca o vopsire mai eleganta ar schimba total masina.. dupa cum se vede in imaginile de mai jos.. unii zic ca nu se preateaza bine la daciile mai vechi.. dar parerea mea e ca fara o aceasta "vopsire" iar lipsi ceva masinii ... pt mine tuning nu inseamna nimik fara o vopsire adevarata.. stiu c inseamna tuning.. dar pt mine vopsirea are un rol important .. astept sugestiile voastre.. Attached thumbnail(s) 22222222222.jpg ( Size: 61.18k ) Number of downloads: 575 2222222222222.jpg ( Size: 70.4k ) Number of downloads: 644 |
--------------------
dacia
1300
1985
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
O sugestie: mai bine nu... Mi se pare kitsch-oasa.
Si ma intreb de unde atat creativitate... wow- flacari, ce original, nemaivazut. Cu siguranta o sa impresioneze fetele de generala (sau nici p-alea, ca se uita si ele la "masini straine") si copiii "ciumegi" de 12 ani ce-l asculta pe Guță. Masina arata mult mai bine FARA flacarile alea. Ei... si iata ca a trecut si vara 2006... si vara 2007... si initiatorul topicului tot n-a facut nimic... PREVIZIBIL This post has been edited by ageana: 29 Aug 2007, 17:46 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
bad post
This post has been edited by thedragon: 29 Aug 2007, 18:42 |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cel mai bine o vopsea superba simpla decat 12000 de culori si de flacari si de liniute....
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
ca bine zici......cum e de la mama sau tata ei........cine vrea modernism. ....sunt second la 1000 euro....garla
|
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:18 |