Geometrie DSN, recomandare pentru Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Geometrie DSN, recomandare pentru Bucuresti
misu78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
- IF-44-VOI
2015 Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|||
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Eu, pentru masina din semnatura, am facut geometria la Autosoft pe Dudesti, in zona depoului de tramvaie pe la inceputul lui mai. Am fost tratat foarte profesional,
m-am dus intr-o simbata dimineata si am asteptat doar pret de o masina ce era deja programata. La sfirsit am primit buletinul de diagnoza cu rezultatele si garantie 30 de zile. Dupa 2 saptamini am revenit fiindca volanul statea usor spre stinga si problema a fost corectata fara nici o obiectie. Mi s-au parut mult mai buni decit colegii lor de la Fundeni care la DSN nu au reusit niciodata sa-mi puna volanul pe mijloc sau nu au vrut, spunindu-mi ca sunt eu prea pretentios. |
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
- B-71-KPD
2005 Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
@Remus66 si cat te-a costat ?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Am facut eu geometria la autosoft tot la dudesti si m-a costat 60ron! super profesionisti
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
- B 13 MAT
1.9 dCI 2005 privilege
|
|
pynky_2231 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 2 October 08 From: Bucuresti ![]() |
salut ... cam cat mai este o geometrie pt dsn .. ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
In jur la 60 lei !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- BZ 52 MTG
2002 , fara piele :D Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
mihaiprj |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
50 lei pe Campia Libertatii.. facuta pe calculator, am primit si eu foaie cu tot ce au facut
|
--------------------
Renault
19
1988 GTS
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Eu știu c-acolo s-au dus lupte, ori voi duceți bani acum, pentru a fi batjocoriți. Căutați la berlină și nova, c-am explicat de multe ori modul de reglare, care puteți să-l faceți singuri, cu rezultate mult mai bune, că , doar e pentru voi. Pe nimeni nu-l doare burta de tine. Când te duci la ei, știu că habar n-ai, și-și bat joc.
|
--------------------
Dacia
1310
- ph-99-aob
1988
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Asa e. Cu 2-3 lasere cumparate din piata si 1 ghemotoc de sfoara, va deschideti atelier de geometrie in spatele blocului langa ghena de gunoi si va fi ceva profesional nu geometrii facute de astia din "service-uri" cu porcarii dalea de aparate si calculatoare si mai stiu eu ce. Si daca aveti din intamplare gameboy sau tetris, puteti sa va legati la mufa de diagnoza sa faceti teste computerizate.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
@Maskatu : De mult nu am mai ras asa !
![]() ![]() ![]() Sunt total impotriva improvizatiilor care tin de siguranta ta si a celorlalti in trafic ! This post has been edited by Ampt: 19 Aug 2010, 13:38 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Sigur, d-asta o duceti voi asa de bine (traiti bine), ca v-ati invatat, sau ati fost invatati, ca tot ce va trebuie, sa fie facut de altcineva. Nimic sa nu fie neplatit, ca de, e tehnica moderna, venita din tarile "civilizate". Aceleasi care vor sa ne ingroape de vii. V-au prostit asa de mult, incat credeti ca va urcati cu rotile pe tastatura unui computer, si-i iea "durerea" masinii, cacu mana.Treziti-va odate! Eu am fost cu un papuc la servis, reprezentant al Daciei, nu cu masina mea, ci a unei firme, i-a schimbat caseta de directie, ca - vezi doamne - era defecta, eu am asista de sus cam cum se desfasura activitatea, n-am mai rezistat si am mers langa baiatul care se chinuia singur, nu prea m-au lasat sa-l ajut, dar in momentul in care a fost scoasa si trecuta in alta incapere, pentru geometrie, a stat pe canal trei ore, timp in care nu s-au atins de ea. Nu stiau ca-i urmaresc, dupa trei ore scoate masina si spune ca-i gata. Masina era in garantie.
|
--------------------
Dacia
1310
- ph-99-aob
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 03:52 |