My Logan 16v
![]() ![]() |
My Logan 16v
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(AdrianSTI @ 31 Jan 2016, 11:14) La kkturile astea poti renunta.Baga bani in chestii necesare, nu in cocalareli.Loganul tau a iesit din fabrica cu becuri.Lasa-l asa! QUOTE(AdrianSTI @ 1 Feb 2016, 10:48) Optam totuși pentru 16' .. Face balans la 80 km/h .. Sa rămân la 15 atunci cu jante 7.5j si 8.5j și talon maxim 50 , dar asta rămâne de văzut , nici să mă feresc zi de zi de Poliție nu vreau ![]() Daca nu vrei sa ai dureri de cap, ramai la ce dimesiuni de anvelope ai precizate in CIV. Parerea mea. ![]() In ciuda faptului ca Loganelul tau are cel mai potent motor din gama, sa nu crezi ca este o masina din segmentul sportiv.Poti sa-l "trantesti" in suspensii, poti sa-i pui roti cu care sa simti si cand treci peste un bob de mazare, poti sa-i pui eleron, praguri, spoilere si auspuff cat burlanu', poti sa-i faci ce vrei, ca tot nu-l faci Aventador. Multi kmp buni si decizii cat mai intelepte.Bafta! ![]() This post has been edited by marian-j: 2 Feb 2016, 00:50 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(marian-j @ 1 Feb 2016, 22:29) La kkturile astea poti renunta.Baga bani in chestii necesare, nu in cocalareli.Loganul tau a iesit din fabrica cu becuri.Lasa-l asa! Adica pe tine te supara ca are leduri, dar nu zici nimic de pozitii us style? Este un lucru extrem de periculos, induce in eroare orice participant din trafic si ilegal in EU. Ledurile nu sunt rele, este ca si cand ai spune ca nu vrei abs, tie iti place sa faci din picior ca lu' argon. Trist este ca pe piata toti isi monteaza gunoaie. De lungime de unda, luminozitate si cri, nici ca se pune problema. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(marian-j @ 2 Feb 2016, 00:29) In ciuda faptului ca Loganelul tau are cel mai potent motor din gama, sa nu crezi ca este o masina din segmentul sportiv. Asta cu cel mai potent motor din gama nu se aplica la Logan, ce vroia sa ia, adica Jetta de la 105 cai incepe la benzinare, dar deja alea sunt masini, si vin cu gama comp[leta de motorizari si dotari. This post has been edited by argon: 2 Feb 2016, 08:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ledurile astea sunt perfect asortate cu becurile Osram NightBreaker iar marian-j era foarte de acord cu ele
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si care e diferenta intre unele chinezesti si alea? tot ilegal e...
Not ECE conform Only approved for off-road use when used in an exterior application. Illegal use on public roads leads to cancellation of vehicle operating licence and loss of insurance cover. This post has been edited by sorin1983: 2 Feb 2016, 10:33 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Sunt în interiorul farului
![]() Amu vrei să fii mai catolic decât papa ? |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AdrianSTI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 January 16 From: Pitesti / Arges ![]() |
Nu vreau să se intre în polemici pe postul meu , apreciez anumite sfaturi , sfaturile bune / rele le accept într-o anumită textura , nu cu arogante , au fost banii mei , am ales ce am vrut / ce mi-a plăcut , consider ca anumite modificari sunt în limita bunului simț si legale , atata timp cât nu pune în pericol viața participanților la trafic . Chiar astăzi am renunțat la US Style , am trecut doar la poziții portocalii led ce se deosebesc de lumina semnalizărilor .
Seara asta o să postez și pozele mult așteptate , nu am avut timp până acum , iar topicul a fost deschis / postat de pe telefon . Multumesc . This post has been edited by AdrianSTI: 2 Feb 2016, 22:36 |
--------------------
Dacia
Logan PH1
2008 / Prestige
- AB -16- STI "Dacia Logan - Prestige - 16v"
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sa-mi fie scuzat, dar jante pe 16 pe masina asta numai legal nu este. Idem pozitii portocalii.
Legat de suspensie sport, in momentul in care umbli la unul dintre parametrii geometriei, se duc dracu toti. Cu alte cuvinte daca doar trantesti niste arcuri "sport" mai rau strici tinuta. Dar tu tremuri ca in caruta si ti se pare ca ce sport e loganul. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(MuciX @ 2 Feb 2016, 20:04) dar jante pe 16 pe masina asta numai legal nu este. Eu as cere o informatie direct de la Dacia. Daca pe loganurile noi se pun jante pe 16, sa dea o nota ca se poate pune si pe cele vechi. Mai stii? This post has been edited by AmunDei: 2 Feb 2016, 21:10 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu sunt de parerea ca din punct de vedere estetic o masina stock arata cel mai bine. Cu atat mai mult loganul.
Normal ca punand arcuri sport pe logan n-o sa-l transformi in masina...sport, vorba aia, nu faci din rahat bici. Eu mi-am pus arcuri eibach care coboara masina cu vreo 3 cm si in combinatie cu amortizoare kayaba masina mi se pare suficient de rigida. De asta i-am si zis ca nu e nevoie de jante pe 16". Cert e ca masina arata mult mai bine lasata putin, nu mai pare asa cocosata ( unele logane par mai cocosate decat altele). Se stie ca loganul cam "topaie" cu arcuri sport. Despre asa ceva ne-ar putea vorbi dr_mKe, si el a calarit multa vreme prestiju'. This post has been edited by kossak: 2 Feb 2016, 22:55 |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
AdrianSTI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 January 16 From: Pitesti / Arges ![]() |
Am postat poze mai detaliate cu masina in primul post
![]() ![]() Attached thumbnail(s) 12596522_1116110258421295_875679698_o.jpg ( Size: 91.42k ) Number of downloads: 503 12655978_1116110305087957_2110596321_o.jpg ( Size: 101.25k ) Number of downloads: 544 |
--------------------
Dacia
Logan PH1
2008 / Prestige
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Arata bine asa. Nu ii pune jante pe 16 nu ii tranti arcuri sport. Cel mai bine incearca sa gasesti niste jante de aliaj ca ale doctorului, alea de prestij, cauciucuri bune si restul benzina. Cand vezi masina ta in parcare seamana cu una ingrijita, daca o modifici o sa para cocalareala.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
AdrianSTI |
![]()
|
QUOTE(ursul_bipolar @ 3 Feb 2016, 08:50) Arata bine asa. Nu ii pune jante pe 16 nu ii tranti arcuri sport. Cel mai bine incearca sa gasesti niste jante de aliaj ca ale doctorului, alea de prestij, cauciucuri bune si restul benzina. Cand vezi masina ta in parcare seamana cu una ingrijita, daca o modifici o sa para cocalareala. O să tin cont de sfatul tau ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by AdrianSTI: 3 Feb 2016, 09:09 |
--------------------
Dacia
Logan PH1
2008 / Prestige
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE Wheels can either make or break a car Ai grija, ca multe jante arata bine pe raft si aiurea pe masina. QUOTE(AmunDei @ 2 Feb 2016, 21:10) Eu as cere o informatie direct de la Dacia. Daca pe loganurile noi se pun jante pe 16, sa dea o nota ca se poate pune si pe cele vechi. Pai atunci poate imi omologhez si eu jante de 18" si csenon, ca daca au pus pe F30 tre sa mearga si pe E30. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Te-ai dus cam departe. Loganul nou e aceeasi coaja cu cele vechi, doar cu mai multe gadget-uri si un picut de facelift. Sa treaca si ei in secolul 21 au inclus roti pe 16.
Nu vad ce e OZN in ce am scris eu, diametrul e acelasi, nu are ce sa piarda prin a adresa o intrebare. This post has been edited by AmunDei: 3 Feb 2016, 09:30 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Sfatul meu e sa te axezi intai pe o antifonare daca mergi mult pe autostrada.
Dupa 1000 km de mers la 130-140km/h iti sangereaza urechile. Din punctul meu de vedere asta e cel mai mare minus al loganului. |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 2 Feb 2016, 10:49) da dar farurile le folosesti afara nu in casa ![]() nu sunt catolic si nici mai catolic dar se redobandeste greu un talon si amenda nu e decat vreo 400 lei in 48 ore plus ceva bani la rar ![]() cea mai ok imbunatatire e cea propusa de Speedy... This post has been edited by sorin1983: 3 Feb 2016, 10:05 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Adevaru e ca Loganul arata mirific cu niste jante de 16-17 sub care se vad discurile alea minuscule de frana de Twingo..tiuning ce mai. Asta pe fata, ca pe spate, privelistea tamburilor eventual caniti cu rosu ferrari, sub aceleasi jante de 16-17.. e praisless.
This post has been edited by argon: 3 Feb 2016, 10:11 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
argoane, de Fiesta ST cu motor de 1.0 si 120 CP (nu-s sigur de cifra, dar lejer peste 105 ai prestijului), care are jante de 17 si tamburi pe spate ce parere ai?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
argoane, nu raspunde ca e intrebare capcana, masina aia nu se egzista.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pacat ca n-am facut poza, era la mall in Timisoara. Acu, poate ca avea body kit de ST si nu era ST, dar avea motorul ala de 1.0 si 105+ CP, jante pe 17 si tamburi (ventilati!) pe spate.
Asta era, cu body kit de ST: http://www.autocar.co.uk/car-review/ford/f...boost-10t-125ps This post has been edited by marksman: 3 Feb 2016, 12:12 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 1 Feb 2016, 23:48) Adica pe tine te supara ca are leduri, dar nu zici nimic de pozitii us style? Este un lucru extrem de periculos, induce in eroare orice participant din trafic si ilegal in EU. Ledurile nu sunt rele, este ca si cand ai spune ca nu vrei abs, tie iti place sa faci din picior ca lu' argon. Trist este ca pe piata toti isi monteaza gunoaie. De lungime de unda, luminozitate si cri, nici ca se pune problema. Mai uita-te inca o data la ce am lasat in citatul postului la care faci referire!Apar acolo si iues stailurile. ![]() Nu am ninic cu ledurile.Necazul e ca lumea se repede sa dea banii pe niste gunoaie, adica fix ce spui si matale, dar cu mai multe cuvinte.Cand si-o pus doftoru leduri de calitate in lampile frijiderului, nu am avut nimic de carait!Erau, cum se spune, "de acolo".Dar cand si-o pus nush ce kkaturi de leduri in plafoniera i-am spus, fara menajamente, sa si le bage-n orificiul anal!A venit intr-o seara la mine, si cand m-am suit la el in masina mi-or crepat retinele.Laser, frate! ![]() L-o mancat in dos sa-si puna leduri si-n engelaijii bufnitei.Cat am tot bodoganit sa stea pe cwru' lui?!Si-o pus pana la urma, ca sa aiba ce da jos! I rest my case. This post has been edited by marian-j: 3 Feb 2016, 17:24 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Aaaaha, marca Ate ! Io tot am zis că firma asta nu-i cea mai serioasă !
I rest my case ! |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
Când mi-am luat eu erau cei mai buni, ca de ăia mi-am luat, ca o zis dictoru, acu te-ai sucit..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Concluzia: argon isi ia intotdeauna ce e mai bun!
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(AdrianSTI @ 2 Feb 2016, 19:44) Colega, uite ce spune la regulament: rntr.jpg ( Size: 2.11mb ) Number of downloads: 262 Iti mai repet doar o singura data: nu te lega la cap daca nu te doare.Cum vei proceda in continuare, te priveste.Exact cum spuneai:masina ta, banii/nervii tai. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:26 |