Soricei...
![]() ![]() ![]() |
Soricei...
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai un model mai nou, cablurile folosite la instalatia electrica au izolatia dintr-un material special care nu este pe gustul rozatoarelor
![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Nu e din nici un material special izolatia cablurilor. Mie mi-a papat un sobolan firele de la semnalizarea din dr. fata. Le-a sectionat de linga semnalizator, de unde ies din manunchiul de cabluri, si inca o data de la mijloc. Stiu ca era sobolan, nu soarece, pt. ca dimineata l-am vazut cum a iesit de sub masina si ma amuzam ca a speriat un ciine
![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- .
|
|
adi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Exact acelasi lucru am patit si eu !
1. Am inlocuit firele, pe care le-am infasurat bine in banda izolatoare si apoi le-am trecut printr-un arc lung si flexibil (l-am gasit la "papa" prin garaj), ca intr-un manson. Acum sigur nu vor mai putea roade ACELE fire. 2. Am pus in acele locasuri (in spatele farurilor) cate o bucata groasa de cauciuc in care am infipt bolduri (ca la periile de par). Nici nu stau direct pe tabla (ci pe gamaliile boldurilor, pe care nu le-am putut infige de tot) 3. Am incercat sa parchez cat mai departe de ghena de gunoi ![]() Adi |
-------------------- -NA-
DSN Clima (2002) |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
PISIIIIIIIIIIICA !!!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de acord, baga o pisica in scut
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
degeaba va agitati.
Discovery: "dupa ce oamenii vor fi disparut de mult de pe Terra, sobolanii au devenit o specie dominanta" Concluzie: don't mess with the rats (si daca tot nu ma credeti uitati-va la Tom si Jerry - mouse always wins) |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Baga frate niste graunte d'alea rosii speciale pentru sobolani!
Works like magic! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa parchezi cat mai departe de canalizari.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Exact acelasi lucru am patit si eu !
1. Am inlocuit firele, pe care le-am infasurat bine in banda izolatoare si apoi le-am trecut printr-un arc lung si flexibil (l-am gasit la \"papa\" prin garaj), ca intr-un manson. Acum sigur nu vor mai putea roade ACELE fire. 2. Am pus in acele locasuri (in spatele farurilor) cate o bucata groasa de cauciuc in care am infipt bolduri (ca la periile de par). Nici nu stau direct pe tabla (ci pe gamaliile boldurilor, pe care nu le-am putut infige de tot) 3. Am incercat sa parchez cat mai departe de ghena de gunoi :lol: Adi Ideea cu arcurile puse peste manunchiul de fire e destul de buna. Dar nu pot spune acelashi lucru despre cea cu bolduri in cauciuc. Cand vei vrea sa schimbi vreun bec shi o sa te intzepi o sa-ti injuri totzi vecinii de pe scara blocului<daca stai ca noi majoritatea la bloc>. Sa ma anunti shi pe mine cam care e sentimentul cand schimibi becurile de la faruri, semnalizari. Bafta! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
adi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ideea cu arcurile puse peste manunchiul de fire e destul de buna. Dar nu pot spune acelashi lucru despre cea cu bolduri in cauciuc. Cand vei vrea sa schimbi vreun bec shi o sa te intzepi o sa-ti injuri totzi vecinii de pe scara blocului<daca stai ca noi majoritatea la bloc>. Sa ma anunti shi pe mine cam care e sentimentul cand schimibi becurile de la faruri, semnalizari. Bafta! ![]() ![]() ![]() Nu cred ca e cea mai buna solutie, dar eu asta am facut si pana acum a dat roade. |
-------------------- -NA-
DSN Clima (2002) |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
O solutoie mai buna este imbracarea instalatiei electrice<partile expuse> in furtujn din ala metalic flexibil<gen furtun de dush> da e cam scump.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Da' de o otrava de sobolani lipita cu dublu-adeziva ce ziceti?
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:30 |