Ulei pentru cutie-posibil calitate proasta, Texaco
![]() ![]() ![]() |
Ulei pentru cutie-posibil calitate proasta, Texaco
Cosmyn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- BR Cosmyn
|
|||
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Uleiul de cutie recomandat pentru DSN trebuie sa fie 75w80. Asa ca asta s-ar putea sa fie cauza.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
Cosmyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 March 05 ![]() |
se poate strica oare ceva in cutie?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- BR Cosmyn
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Au mai patit si altii. Nu stiu daca se strica ceva...
Uleiul pus de tine e prea "gros". Pune 75w80. This post has been edited by GoGu: 18 Nov 2005, 13:18 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Culmea e ca s-ar putea sa creasca un pic consumul (se barboteaza mai greu). Urmati indicatiile din cartea tehnica a autovehiculului la inlocuirea lubrifiantilor.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
b4m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 November 05 From: botosani ![]() |
De stricat nu se strica nimic, conditia fiind sa il schimbi repede cu un ulei 75w80. Eu am avut aceeasi problema si imi intra foarte greu in treapta 1 si 2. Dupa ce am pus Dacia Oil (75w80) cutia era iarasi foarte manevrabila, "ca la masini straine".
Recomandarea mea este sa schimbi acel ulei Texaco Geartex 80W90 (mai ales ca vine iarna) si sa pui un ulei 75w80. |
--------------------
dacia
super nova
- BT xx XXX
|
|
Yarina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 25 November 05 ![]() |
QUOTE(Cosmyn @ 18 Nov 2005, 08:18) Am facut schimbul de ulei la cutie si motor. In motor am pus Elf Competition ST 10W40 iar la cutie Texaxo Geartex 80W90. Dupa ce am facut primul drum am observat ca imi intra putin mai greu in viteze, mai putin 1-a. Am pus cumva vreun ulei prost? Sau trebuie sa mai merg cu ea ceva timp ca sa se unga bine peste tot in cutie? Pana acum am mers vreo 15Km. A mai patit cineva la fel? uleiul pus de tine e un pic cam vascos....s-ar putea sa aici ceva probleme cu schimbarea vitezelor mai ales cand e rece afara.... |
--------------------
DSN
Rapsodie
- B 00 ...
|
|
Bursu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 November 05 ![]() |
texaco 75w80 de la reprez dacia....costa 1045000 lei....il recomand ca fiind fff bun...eu tocmai ce l-am schimbat si merge excelent
|
--------------------
BMW
318i
- B-41-OOO Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:11 |