DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cotiera fata Dacia

tgg2k
post 13 Nov 2007, 11:21
Post #31

fara carnet de membru

Group: Members
From: Metropola Cluj-Napoca City

eu nu am prins-o (de lene), sta doar acolo, asa cum e. se prinde de sinele de la scaun cu niste cleme home made (nu vin in pachet) in forma U intors. sau se dau gauri in lateral in sina si se prinde cu holdsurub.

This post has been edited by tgg2k: 13 Nov 2007, 11:22

--------------------
Dacia 1300/SupeRNova 1979 berlina/2003 Confort - CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX
... la tăți ni greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Smart_CaLeDONis
post 4 May 2008, 19:35
Post #32

Membru incepator

la fel am si eu (din bazar suceava) 30 roni.... se prinde foarte usor in ornamentul ala de la frana de mana (care cine deasupra in continuare la consola de la casetofon schimbator) cu 4 holsuruburi o prinzi fara nici o treaba dar cum a zis cineva mai sus..trebuie invartite scauneele sa ai acces la rotile care regleaza scaunul... si va fi o mica incomoditate la centuri... ca vor veni mai in spate....dar pt cei care au dacii break si nu folosesc centurile din spate pot scoate centurile din spate (chestia in care vine bagata centura [pe care apesi ca sa iti dea drumu la centura] si sa le puna in locul celor din fata intre cotiera si scaun

--------------------
dacia breck 1997 - sv 06 111
+
Paca
post 4 May 2008, 19:44
Post #33

Membru autentic

acelasi tip de cotiera am si eu.trebuie ajustate suporturile...eu am facut un suport din lemn chituit si vopsit in negru care se prinde de consola de plastic care pleaca de la schimbator pana in partea din spate.sta foarte bine...e asezata la cumpana si e foarte rigida.accesul la frana de mana si centuri e perfect.la reglajul scaunului e aiurea rau...trebuie sa dau scaunul mai in fata ca sa'l pot regla pentru ca suportii de la cotiera stau strans lipiti de rotile de la scaune + ca mi-am compromis pozitia la volan...nu mai pot tine scaunul dat in spate maxim...insa m-am obisnuit si chiar cu aceste dezavantaje nu as scoate'o...conduc cu mana pe cotiera si schimb tot cu mana pe cotiera pt ca am levierul scurtat.e foarte relaxant...si in oras si la drum lung.

--------------------
Dacia 1310 berlina 1997 - IS 91 VIC
+
tutu
post 1 Jul 2008, 15:06
Post #34

Membru autentic

From: Bucuresti

Fata de modelul asta de cotiera pt Dacie , am vazut pe la Metro sau Selgros astfel de cotiere mai mari care de fapt sunt mini frigidere - pt 2 doze de suc , cam asa. Era pe la 350 ron, si de fabricatie BOSCH. Poze nu am din pacate.

--------------------
Renault 25 GTX Dacia Break 1987 - B-08-BYP
+
sity_boy84
post 4 Jul 2008, 00:23
Post #35

Membru autentic

From: Buzau

cotiera originala de 1300 stie cineva?

--------------------
Dacia/Hyundai 1300/Accent 1979/2008 - BZ 79 UAP/BZ 82 TSC
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 16:04
Forum Renault