Pana in Mongolia si inapoi cu o Dacie Logan, Trei prieteni, 17 tari, 26500 km
![]() ![]() ![]() |
Pana in Mongolia si inapoi cu o Dacie Logan, Trei prieteni, 17 tari, 26500 km
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
hipercorectitudine, suuomi. apanajul celor cu idei bine structurate si suficient distantate.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
QUOTE(neumann @ 21 Apr 2016, 12:30) ala e sensul folosit de cap-de-creta, care citeste _decat codul rutier. Daca scrii un blog, corect este "am ramas cu masina in panta" nu "am ramas cu masina in rampa". Daca scrii un proces verbal de constatare, atunci e rampa. In sens general, insa, panta este mai mult decat corect si recomandabil. Discutia de la care s-a plecat nu are nicio legatura cu ceea ce ai scris tu. In legatura cu ideea de la care s-a plecat, eu mi-am spus punctul de vedere. Cine a inteles, bine. Cine nu, pentru mine, la fel de bine. M-am oprit aici pe subiectul asta. |
--------------------
-
-
-
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(laurentxp @ 29 Feb 2016, 12:35) Povestea continua cu Kyrgyzstanul: http://www.mastersofadventure.ro/2016/02/2...gysztan-prolog/ si http://www.mastersofadventure.ro/2016/02/2...im-peisagistic/ Nu gasesc continuarea pana in Mongolia.....? |
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
laurentxp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 2 December 15 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
laurentxp |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
laurentxp |
![]()
|
Il auzim pe maestrul Guta, suntem plezniti din spate si oamenii ne despagubesc cu banii de renovat bucataria
Kazahstan - marele accident si negocierile rusesti |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
centurion |
![]()
|
QUOTE(laurentxp @ 13 May 2016, 15:07) O descriere de genul 'Cand iesim din camera avem surpriza ca in acelasi timp din cea de vis a vis sa iasa o tipa. Este voluptoasa cu o rochie lejera pe ea ce este usor transparenta. Ochii mei si ai lui Luci fug spre fundul ei unde vedem o pereche de chiloti tanga negri ce se pierd usor.' merita si o poza. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
e o poza, daca citesti articolul. Normal ca la baieti le era sete de o bere, dupa atata mers pe seceta, de acolo si descrierea
![]() ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
centurion |
![]()
|
Poza aceea nu este foarte 'clara'.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Dupa o luna de vazut numai musulmance cu cearceafuri in cap, orice europeanca cu haine mulate ti se pare buna.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
laurentxp |
![]()
|
QUOTE(centurion @ 21 May 2016, 08:30) O descriere de genul 'Cand iesim din camera avem surpriza ca in acelasi timp din cea de vis a vis sa iasa o tipa. Este voluptoasa cu o rochie lejera pe ea ce este usor transparenta. Ochii mei si ai lui Luci fug spre fundul ei unde vedem o pereche de chiloti tanga negri ce se pierd usor.' merita si o poza. ![]() Nu era o tipa iesita din comun asa ca poza nu prea e de interes. A fost insa o companie foarte placuta de drum. Aveai ce povesti cu ea. QUOTE(Laurentziu83 @ 24 May 2016, 15:33) Dupa o luna de vazut numai musulmance cu cearceafuri in cap, orice europeanca cu haine mulate ti se pare buna. ![]() Eeee, acum nici chiar asa. Oricum, odata trecuti in Rusia a inceput sa ne doara gatul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Sper ca stati bine cu mana
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
laurentxp |
![]()
|
QUOTE(GIC @ 6 Jun 2016, 13:50) Am fost plecat trei saptamani in China si destul de lenes in rest. Ma apuc din nou de treaba serios ![]() Lebenita se rostogoleste, cunoastem inca un roman hai hui, suntem ajutati pe neasteptate si transpiram prin cluburile siberiene Kazahstan - musulmanul binevoitor si intrarea in Siberia |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Superb, asteptam contiunarea
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
laurentxp |
![]()
|
Ne simtim ca acasa in Altai, intram in sauna, gasim canabis si ciobesc doua jante
Rusia - Prin Altai spre Mongolia |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
michirec |
![]()
|
Asteptam cu nerabdare continuarea.
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
laurentxp |
![]()
|
Dupa o pauza lunga in care m-am angajat si nu am avut nici un chef de scris revin cu continuarea povestii:
Intram in Mongolia, tinem vulturul in mana, Calin se uda si mai spargem un cauciuc Mongolia - primele zgaltaieli pe taramul lui Genghis |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
laurentxp |
![]()
|
Ne pozam cu camilele, ne reintalnim cu romanii, ma deprim si ne viziteaza Garfield
Mongolia - campurile vaste aducatoare de depresii |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
laurentxp |
![]()
|
Scapam de drumurile de pamant, incercam sa dormim in spital si ajungem la o doctorita acasa, bem lapte de iapa, avem diaree si stam in trafic in Ulanbataar
Mongolia - laptele de iapa si intrarea in Ulanbataar |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
centurion |
![]()
|
QUOTE(laurentxp @ 20 Nov 2016, 14:16) Dupa o pauza lunga in care m-am angajat si nu am avut nici un chef de scris revin cu continuarea povestii: Intram in Mongolia, tinem vulturul in mana, Calin se uda si mai spargem un cauciuc Mongolia - primele zgaltaieli pe taramul lui Genghis 'se pare ca calatorii ceilalti ' - suna rau. QUOTE(laurentxp @ 27 Nov 2016, 13:53) Ne pozam cu camilele, ne reintalnim cu romanii, ma deprim si ne viziteaza Garfield Mongolia - campurile vaste aducatoare de depresii Ce este un 'jeep'? |
--------------------
-
-
-
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Referitor la greseli - limba materna a povestitorului nostru nu este romana, majoritatea greselilor sunt cele clasice facute de cei de nationalitate maghiara, iar la el sunt in numar mult mai mic decat media (in maghiara nu exista genuri, de aici majoritatea expresiilor ciudate). Asta nu strica deloc farmecul povestirii, limbajul e ok pentru un blog, iar autorul are chiar talent.
Lorand - daca te gandesti la o carte trebuie totusi periata gramatica .... Spun cele de mai sus ca vorbitor a ambelor limbi.... |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
..
This post has been edited by argon: 15 Dec 2016, 19:00 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Interesante experiente. Asteptam continuarea.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
indrecan_calin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 6 April 12 ![]() |
Si eu astept continuarea. Dar vad ca n-au mai postat de aproape un an.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
- MM 05 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:01 |