Evaluare epava auto, eventual caut cumparator
![]() ![]() ![]() |
Evaluare epava auto, eventual caut cumparator
heaven |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) HPIM1537.JPG ( Size: 77.16k ) Number of downloads: 328 HPIM1538.JPG ( Size: 79.65k ) Number of downloads: 290 HPIM1541.JPG ( Size: 79.54k ) Number of downloads: 198 HPIM1542.JPG ( Size: 83.13k ) Number of downloads: 207 HPIM1559.JPG ( Size: 86.42k ) Number of downloads: 184 HPIM1564.JPG ( Size: 74.14k ) Number of downloads: 114 HPIM1545.JPG ( Size: 74.46k ) Number of downloads: 100 HPIM1544.JPG ( Size: 80.24k ) Number of downloads: 91 HPIM1550.JPG ( Size: 85.54k ) Number of downloads: 181 HPIM1548.JPG ( Size: 55.3k ) Number of downloads: 92 HPIM1543.JPG ( Size: 83.89k ) Number of downloads: 104 HPIM1552.JPG ( Size: 78.23k ) Number of downloads: 174 HPIM1557.JPG ( Size: 87.78k ) Number of downloads: 108 |
||
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai zi la cat ti-a evaluat-o
la ce mai ai pe ea, ai putea sa mai scoti ceva bani ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sal.u vrei sa o vinzi pe toata sau dai si piese separat?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Daca zic 30 milioane oare gresesc? Ca vad pe ea aripi fata, aripi spate, baie ulei, filtru aer, amortizoare, suport baterie, relee, Cupola, stalpii, chedere, la roti cam tot, mocheta, cutie..(sau nu?). daca e si cutia, mai mult la pret. plastice interios, praguri, semnalizari laterale, aparatori roti... is multe rahatisuri, dar cap la cap fac banii... spoiler fata nu mai zic.. pompa servo..
si cel mai important, motorul ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
Electronistu' |
![]()
|
Post dublu, scuze!
Edit: Sa mai zic de roata de rezerva? ![]() ![]() This post has been edited by Electronistu': 3 Nov 2005, 22:14 |
--------------------
Dacia
1300
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
daca o dai asa cum e eu zic ca un 500E merita.pt caroserie, motor, injectie directie.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ofer eu 5 milioane
![]() ofera cineva mai mult? nu ca nu ar face mai mult, dar cata munca va trebui sa pui totul la punct... |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
Electronistu' |
![]()
|
5 mil e chiar bataie de joc. Sa fim seriosi. Vezi cat te costa numai amortizoarele, si tot la roti. ca sa nu mai zic de calculatorul de injectie (il are pe ala?)
|
--------------------
Dacia
1300
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Man,in primul rand imi pare rau pt. ce ai patit !
Eu cred ca "masina" face 30 milioane , dar poti lua pe ea cam 20-25 maxim . Vezi tu este chestia cu piata care stabileste pretul . Adica daca ai putea sa vinzi piesa cu piesa ai lua mai mult dar asa , fiind nevoit sa vinzi tot , pierzi . E cumva similar cu vanzarea unei masini de vreo 3 ani (Dacia) pe care ai tinut-o in garaj , ai ingrijit-o foarte bine , are doar 10 000 Km la bord si tu stii ca ea face 130 mil lei , dar in targ nu vei lua mai mult de 115 mil . Multa bafta si spor la gasirea cumparatorului ! This post has been edited by kum: 3 Nov 2005, 23:20 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa dai 2 anunturi la bursa din care 1 sa contina:
Vand caroserie dacia berlina 2003 in perfecta stare, caroseria mai are montat pe e urmatoarerele: si scri ce mai are -punte spate - amortizoare fata -spate - etc - etc si 2 motor + cutie + planetare cred ca 10-12 mil tot iei pe motor, si 6-8 mil pe caroserie This post has been edited by dex lada: 3 Nov 2005, 23:46 |
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
cnn |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 45 Joined: 20 September 05 ![]() |
Ofer 2.500 RON.
|
--------------------
--
--
--
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
la ce pret ar fi fuzetele fata?
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(cnn @ 4 Nov 2005, 15:07) Uite in sfarsit un cumparator serios. Daca mai aveam batrana Dacie 1300 din 80 si nu aveam bani sa imi iau una noua , exact atat ofeream pe ce ai tu de vanzare . Cred ca era o afacere multumitoare pentru amandoua partile . Numai bine si spor la vanzare si Logan dci . |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
Cat ceri pe caroserie?
|
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca asigaratorul face un abuz! nu e specificat nicaieri in contract ca atunci cand e dauna totala tre sa vinzi ce a mai ramas si dupa aia te despagubeste. cand e dauna totala se despagubeste cu 80% din valoare masinii (din contract) + epava care ramane a ta si faci ce vrei cu ea. cu siguranta ca se va gasi cineva care sa o cumpere, dar pana atunci dute la asigurator si zii sa iti arate si tie o prevedere contractuala, cu privire la tipul acesta de despagubire.
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai dauna totala ei te despagubesc la valoarea la carea a fost asigurata masina.
Valoarea de 80% se da in cazul in carea ai avut franciza de 20%. Dar ce a mai ramas din masina, din momentul despagubirii, le aprtine lor, nicidecum nu iti dau si despagubirea si epava. Dar oricum nu e normal sa conditioneze plata despagubirii de vanzarea epavei. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
"Dar oricum nu e normal sa conditioneze plata despagubirii de vanzarea epavei. " cu asta sunt de acord.
nu are lagatura cu franciza, am avut o dauna destul de mare si m-am interesat de dauna totala si asta e metoda de despagubire. asa la fiecare societate de asigurari ai gasi si un mare parc de epave! valoare de 100% (cea trecuta in contract) se acorda doar in cazul furtului- atunci cand nu se mai gaseste masina. |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmm... aici nu pot sa te contrazic... dar o sa ma interesez.
Tot mi se pare ciudat: 80% + epava.... ![]() Si daca ai accident si ai dauna 100% se intampla la fel: 80% + epava? Eu stiam ca te despagubesc 100%, cat despre epave... isi recupereaza o parte din bani vanzandu-le la dezmembrari sau fiare vechi... asta stiam din sursa sigura. This post has been edited by Loghy: 13 Nov 2005, 14:41 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
alex_axn |
![]()
|
pai nu exista dauna 100% fizic, e imposibil ca masina aia pur si simplu sa dispara.. tot va ramane un morman de fiare, care poate fi vandut.. chiar si la fier vechi, ca o ultima solutie. si astfel iti mai recuperezi niste bani(sa zicem aia 20% sau aproape 20%). din pct de vedere al asiguratorului, dauna totala inseamna cand costul reparatiei e mai mare decat valoarea din contract a masinii (chiar daca ea poate sa fie doar jumate avariata), si asta e destul de usor, tinand seama de costul mare al pieselor si al manoperei.
|
--------------------
vw
passat
2009
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor in primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund.
In al doilea rand vreau sa va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns, pentru sfaturi, incurajari si consolari. In ceea ce priveste epava... am fost sunat de catre inspectorul de asigurari sa merg sa ma intalnesc cu un client care a a vazut-o, a placut-o si in final a cumparat-o contra sumei de 1000 euri. Eu am primit suma de la client iar restul de bani (pana la valoarea de 100% - pretul de pe factura al masinii) urmeaza sa ii primesc de la compania de asigurari. Deci... problema rezolvata ; daca nu mai este nimic de adaugat, atunci se poate inchide acest topic. Multumesc |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Felicitari Man ! Deci s-a putut pana la urma , si ai luat chiar bine pe ea . Sa te bucuri de urmatoarea si sa nu mai postezi acest gen de topice , ci de genul : " m-am saturat de masina mea si vreau sa o schimb "
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
heaven...ai iesit chiar bine din treaba asta. Ai luat pret ok pe ea.
Topic closed. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:28 |