Nasti, Vaca, lasa-neeeeeeeeeeeee ?!
![]() ![]() ![]() |
Nasti, Vaca, lasa-neeeeeeeeeeeee ?!
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
acuma serios mil, nu stiam ce vaca ameninti tu aici exasperat sa iasa din perioada de gestatie odata.
on-topic, mai e valabila ideea aia cu "dam jos pe Vaca si-l suim pe Mele?". Adica Mele e in carti? |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai lipsea un semn de exclamatie: "Nasti, Vaca!" Chiar nu intelegeam de ce e mil asa de suparat....
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
NU-i dau jos, nu va bucurati prematur, legea Re4gulamentului trebuie sa treaca pe la Curtea Constitutionala.
Abia dupa ce o declara sclerozatii aia OK, putem sa speram. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ia lasati apartele de radio deschise...urmeaza un comunicat important pentru tara
![]() LE Costi, merci de adnotare, deci punem inca odata genericul: Si altadata si alta data o sa o facem si mai si mai lata.... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca azi se dau voturile finale pentru cele doua Regulamente. Uite aici http://www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta.OrdineZi?dat=20051024
Si ca cei implicati in caftigul organizat, recte alesii, au decis ca prevederile noilor regulamente (sau unele prevederi) sa intre in vigoare la 25 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial. Timp in care pot sesiza Curtea Constitutionala si pot primi un raspuns. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
SENAT:
orele 16,30 – 18,00 - Dezbaterea proiectului de hotărâre privind modofocarea Regulamentul Senatului – votul final la ora 17,00 CAMERA DEPUTATILOR orele 16,00 – 18,00 - Dezbaterea proiectului de hotărâre privind modificarea Regulamentul Camerei Deputatilor – votul final la ora 17,30 urmeaza publicarea in Monitorul Oficial (daca nu se face sesizare la Curtea Constitutionala) si abia apoi propunerea de schimbare a presedintilor camerelor, discutii, vot, etc ... ei si abia atunci putem spune PA PA VACA si NASPASE ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(vv @ 24 Oct 2005, 12:46) Deci nu sunt singurul ![]() ![]() ![]() On-topic, frumos ar fi sa-i debarce direct la casuta cu zabrele.Pe ei (si pe mama lor) si pe alti cativa ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(costi @ 24 Oct 2005, 13:49) NU-i dau jos, nu va bucurati prematur, legea Re4gulamentului trebuie sa treaca pe la Curtea Constitutionala. Abia dupa ce o declara sclerozatii aia OK, putem sa speram. desigur poti demonstra ce spui nu ? sau esti un mic pui de D.A.? eu nu cred ca trebuie schimbati...reprezinta prtidul cu cel mai mare numar de sustinatori in tara asta This post has been edited by avathan: 24 Oct 2005, 14:27 |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Degeaba sunteti PRO sau CONTRA. De cate ori o schimbare (guvern, primar, presedinte etc.) a adus beneficii reale populatiei?
Mie sincer mi se rupe cine conduce cele 2 camere... |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
costi |
![]()
|
Daca-i fi fost in Parlament nu ti s-ar mai fi rupt asa usor.
Dar daca pleci de la premisa ca a fi pro/contra este degeaba, asta e! Traiesti fericit ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
mie mi-e scarba de politichia asta ce se face pe meleagurile noastre.
cand o sa-i vad pe urmatorii in puscarii de maxima siguranta, atunci Romania va merge pe drumul cel bun! Deci, nominalizatii mei la costumul cu zeghe, sunt: 1. Iooonnnnn Iliescuuuuuuu 2.Corneliuuuuu Vadimmm Tudddorrrr 3.Viorelllll Hrebenciuuucccc 4.Sorinnn Ovidiuuu Vantuuu 5.Adriannn Nastaseeeee 6.Dan Ioannn Popescuuuu 7.Mironnnn Mitreaaa 8.Ovidiu Musetescuuuu 9.Dinu Patriciuuuu 10.Gelu Voican Voiculescuuuuu 11.Mitica Dragomirrrr 12.Gigi (F)ecali 13.Cristiannn Tudorrr Popescu 14.Dannnn Voiculescuuuuu 15.Georgeeeee Copossss Daca astia ar disparea la "mititica", Romania ar arata altfel, sau macar ar incepe sa arate altfel......parerea mea. daca doriti puteti completa lista, cu alte "personalitati" locale sau centrale..... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu m-ai inteles chiar complet: cu ce ne incalzeste schimbarea celor doi? La schimbari majore am si eu opiniile mele, ma mai duc pe la un vot, pe la un referendum; dar in cazul asta...
Daca eram in Parlament mi s-ar fi rupt si mai usor la cat se freaca menta pe acolo. Vrei sa spui ca avem vreun parlamentar ascuns prin DaciaClub? ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
costi |
![]()
|
O persoana responsabila ajunsa parlamentar ar trebui sa fie interesata de cine conduce lucrarile Parlamentului. Pe de alta parte nu am auzit de vreunul care sa-si fi dat demisia pe motiv ca Vacaroiu/Nastase conduc prost.
Este "normal" ca cei doi sa foloseasca tribuna camerei deputatilor si a senatului pt a mai pune piedici cit de mici in calea proiectelor legislative ale aliantei. Alta pirghie nu mai au. Din cauza asta este important pt PSD, cine conduce lucrarile in Parlament. Voi nu vedeti ce legi timpite au scos pina acum? Iar guvernele au marit si mai tare debandada cu vestitele ordonante. Aici nu pot decit sa fiu de acord cu tine. Dar speranta moare la final asa ca putem spera ca lucrurile vor merge mai bine dupa schimbare. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
@ fizzo
Ion Iliescu Ion Solcanu Adrian Paunescu Alexandru Athanasiu Antonie Iorgovan Dan Mircea Popescu Doru Ioan Taracila Mihaela Rodica Stanoiu Mircea Dan Geoana Nicolae Vacaroiu Octav Cozmanca Razvan Teodorescu Dan Iosif Mitrea Manuela Mitrea Miron Tudor Mohora Tudor Dan Nica Rovana Plumb Radu Podgoreanu Adrian Severin Valer Dorneanu Ovidiu Musetescu Ponta Victor Viorel Mihai Tanasescu |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
|
costi |
![]()
|
75% din astia sint "esalonul" doi de pe vremea lui nea Nicu;
Odata scosi din joc, nu credeti ca au si ei "esalonul lor nr doi" ? Conform zicalei "scapi de ![]() ![]() This post has been edited by costi: 24 Oct 2005, 15:43 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
QUOTE(costi @ 24 Oct 2005, 15:42) Da mai costi asa este au si ei esalonul lor nr. 2 - pe ponta - ![]() off: chestia asta de mai sus imi aduce aminte de o superfaza de acum mai bine de 10 ani cand un coleg de serviciu se simtea foarte rau si cum noi cam frecam niste tipari, pe vremea aia lucram la stat, zice omul - Ba daca ma curat cati bani dati ma ??? Ai ??? si unu zice 10.000 altu 5.000 unu mai milos 15.000 iar Mitica, nume predestinat ce draq, zice - Ba Barbule, mort sa te vad, ca ma gandesc io dupa aia ... This post has been edited by luxcor: 24 Oct 2005, 16:08 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
|
costi |
![]()
|
arogantu' ala mic?
asta-i mai rau decit Nastase la virsta lui ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Asadeci, cum a ramas? Ce s-a votat?
QUOTE desigur poti demonstra ce spui nu ? sau esti un mic pui de D.A.? eu nu cred ca trebuie schimbati...reprezinta prtidul cu cel mai mare numar de sustinatori in tara asta Era sa ma abtin, da' nu vleau: nenea, nenea, ce legatura ale numalul de sustensori.... aaaa, sustinatoli, cu plesedintii celorr doua camele? Presedintii celor doua camere sunt acolo pentru a reprezenta vointa majoritatii parlamentarilor. Cum majoritatea s-a schimbat de multisor prin trecerea in tabara D.A. a fecioarelor de la PC (ex-PUR sau IMPUR, cum vreti... ![]() Zbor lin si placut! ps. nu-mi imaginez ca prin schimbarea lor va curge in Romanica lapte si miere. Dar macar se va debloca un proces legislativ intarziat cu 8 luni. Iar japitele alea merita - TOATE - sa cada un avion peste Parlament, reunit in sedinta comuna. Cum sansele sa se intample ceva de genul sunt destul de mici (desi Base vaz ca zgandare Siria mai nou), nu ne ramane decat sa speram ca macar vor redeveni coerenti, dand drumul la legi, si lasand-o mai incet cu circul. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Da melodia Mi s-a pus pata pe tine.
Curatam opozitia, bun motive pentru schimbarea sefilor. Intrebare au fost proiecte de lege la care sa se puna talpa de catre cei doi presedinti . Citesc M.Of cu tot felul de legi, OG si OUG aprobate sau emise de guvern si apoi aprobate de parlament. Hai sa citim fapte inregistrate de istorie. Cum au ajuns comunistii sa conduca tara, a fomat FDP / frontul democrat popular au luat sefia, apoi conducerea tarii bineinteles cu spatele asigurat de URSS tara frateasca care ne-a dezbinat natia. Acum trebuie sa ne concentram asupra obiectivelor ce trebuiesc realizate si in folosul natiunii. A propus vre-o guvernare asa ceva, doar de azi pe maine. Cu impozitul global ce s-a facut sa ne spuna cine are firma ca este mai in tema apoi sa stam sa cugetam. sa auzim numai de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
o singura corectura: melodia se numeste "Mi s-a pus pata pe caine" (nu "pe tine").
in rest, s-auzim de bine. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da. Si multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Domn' Crintea, n-ati putea sa scrieti putin mai mare? Ca in ultimele rinduri aici, in fundul clasei nu se vede prea bine. In rest, sanatate.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Totusi in parlament si camera deputatilor ajung multi care nu isi au locul acolo.Cum a declarat si CV Tudor la un post tv ca a bagat multi prosti in parlament si de ce sa nu mai bage inca cativa(era vorba de parlamentarul ala care a mostenit 2 mld de dolari si care afost bagat in parlament de el).Si cum de fiecare data cei din opozitie trec in tabara puterii, ca e bine sa fii la putere, bineintels ca se schimba numarul deputatilor de la putere decat cei din opozitie.Si cu ce ne ajuta pe noi romanii de rand ca se schimba presedintii camerelor?Tot lor le va fi bine. S-a votat schimbarea.....a scazut un impozit si au crescut alte 10
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
- K-MR-589
z
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa continui? Cu ce ne ajuta ca se schimba partidul de la putere, presedintele, premierul, ministrul, etc?
![]() Pe de alta parte vad ca a lasat urme adanci cota unica la unii ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Ca ordinea in care ii pui e un pic ciudata, inteleg, chestie de gusturi, ca lipsesc niste unii de o anumita culoare politica, iar inteleg, chestie de gusturi, ai si tu preferintele tale, da cu calu' (no. 13) ce-ai avut ? Sa bagam presa la inchisoare ? Pluralism politic? Presa libera? Libertate de exprimare?
QUOTE(fizzo @ 24 Oct 2005, 17:21) mie mi-e scarba de politichia asta ce se face pe meleagurile noastre. cand o sa-i vad pe urmatorii in puscarii de maxima siguranta, atunci Romania va merge pe drumul cel bun! Deci, nominalizatii mei la costumul cu zeghe, sunt: 1. Iooonnnnn Iliescuuuuuuu 2.Corneliuuuuu Vadimmm Tudddorrrr 3.Viorelllll Hrebenciuuucccc 4.Sorinnn Ovidiuuu Vantuuu 5.Adriannn Nastaseeeee 6.Dan Ioannn Popescuuuu 7.Mironnnn Mitreaaa 8.Ovidiu Musetescuuuu 9.Dinu Patriciuuuu 10.Gelu Voican Voiculescuuuuu 11.Mitica Dragomirrrr 12.Gigi (F)ecali 13.Cristiannn Tudorrr Popescu 14.Dannnn Voiculescuuuuu 15.Georgeeeee Copossss Daca astia ar disparea la "mititica", Romania ar arata altfel, sau macar ar incepe sa arate altfel......parerea mea. daca doriti puteti completa lista, cu alte "personalitati" locale sau centrale..... ![]() ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
@ fizzo :
Ai uitat un personaj foarte important si f. periculos : Daaaaannnn Voiculessssssscu ... si poate imi mai aduc aminte cate ceva. |
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
totusi nu i se pare nimanui ca nu prea e sanatoasa modalitatea de schimbare atat a presedintilor celor doua camere cat si a presedintilor CJ ? Permitand schimbarea la jumatate +1 se vor da puteri sporite unor partide gen PRM sau PC (cum este cazul in CJ Galati).Ce garantii exista ca peste jumatate de an cei de la PC nu trec la PSD , chiar daca si izolat la nivel local si cu ajutorul PRM sa schibam iar presedintii ? Acelasi lucru se poate intampla si cu parlamentul...
Ne bucuram acum ca se vor schimba Nastase si Vacaroiu insa dupa 1-2 ani cand autoritatea lui Basescu se va eroda punem pariu ca-i vom avea presedinte la Senat pe Nastase sau Mitrea si la Camera Deputatilor pe CV Tudor ? .. cadrul legal exista doar. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:53 |