La voi la facultate cat e bursa?
![]() ![]() ![]() |
La voi la facultate cat e bursa?
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
UTCB - 2.2 sau 2.4 cea normala, nu mai stiu exact. Mi se pare ca le avem cele mai mari (bursele).
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
lamuriti-ma si pe mine ca de cind am fost student a trecut ceva vreme
![]() banii astia va ramin voua? platiti ceva din ei, gen cazare, cantina, etc ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
la noi bursa se primeste pe card pe data de 25 a fiecarei luni. Fiecare dispune de ea dupa bunul plac. Masa, cazare, carti etc poti sa platesti din banii parintilor si de bursa bagi benzina si te plimbi
![]() Daca vrei poti sa iti platesti cazare cantina etc. In concluzie - faci ce vrei cu ei |
--------------------
-
-
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
wooowww .... bursa ... am auzit si eu de asa ceva ... dar nu am vazut asa ceva ... cu putin noroc termin si facultatea anul asta ...
![]() hmmm ... stiam eu ca am ratat ceva in anii de studentie ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
In Poli la facultatea I.M.S.T. bursa era 150RON acum s-a marit la 180RON...e bine daca se mai mareste
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Universitatea Tehnica Cluj Fac Constructii de masini Roboti industriali 160 ron tot atat ca anu trecut
![]() This post has been edited by ViperRS: 12 Nov 2005, 22:41 |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.La Iasi la Cuza bursele sunt de 1.5 mil alea de merit si 1.2 mil alea de studiu, si abia au fost marite, pana acum au fost 900mii si 1.2mil.La asachi bursele se dau in functie de note, dar tre sa ai peste 7.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
da.. situatia e naspa , bursele f mici ... si ze zicea ca trebuie sa acopere masa + cazare.
Si la noi au ramas la fel ca anul trecut. cand eram in anul 1 era 1,3 mil , apoi 1,5 mil in anul 2, apoi 1,8 mil in anul 3 si anul 4 au ramas tot 1,8 mil. (de studii). Aia de merit e cu 2-3 sute mai mare. |
--------------------
-
-
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Inainte de 89 bursele pentru studenti erau
1.ajutor social pentru copii din familii cu greutati, orfani etc, 2. normale de studiu care treceau de o anume medie la politenica era 7,00, 3.de merit care aveau 10,00 pe linie BUrsa pentru punctul 2 asigura cele trei mese, valoarea chiriei la camin si un abonament la itb pe toate liniile. Oficial s-a comunicat valoarea cosului zilnic care este de acum un an in valoare de 4 milioane de persoana. Stati si analizati in consecinta! Sa auzim numai de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
UPB, Transporturi , bursa de studii 168 RON, bursa de merit 210 RON
timp de 3 ani au fost 145 RON cele de studii. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Eu am facut facultatea pe vremea lui ceasca si n-am luat nici o bursa.
Nu existau burse normale de studiu. Doar de merit, daca aveai medii f. mari, sau sociale, daca dovedeai cu acte ca parintii au venituri sub un anumit barem, destul de mic. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine la Constructii, bursa e undeva intre 2 si 3 milioane, ori 2.400.000 ori 2.800.000, ceva in genul asta. Nu stiu exact pentru ca nu m-am interesat si pentru simplul fapt ca n-am eu moaca de integralist, daramite sa mai iau si bursa
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Norocosilor!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
yooonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 May 05 From: galati ![]() |
in galati e 1.200.000 bursa de studiu si 1.500.000 cea de merit
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 - chioara ... pardon AMBIANCE
- gl-o6-lyh
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Voi luati bursa ?
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Inca nu, dar suntem 'pe drumul cel bun'
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:34 |