Cel mai longeviv telefon mobil, pe care l-ati avut...
![]() ![]() ![]() |
Cel mai longeviv telefon mobil, pe care l-ati avut...
Seba |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vad ca tot o dati in laude cu Nokia ...
Eu in 97 cand s-a introdus prima firma de telefonie mobila in Romania, am avut un Sony CM-DX 1000....care mai functioneaza si acum la diverse rude..cu bateria originala, neumblat in el, functionat zilnic...in curand face 9 ani de zile, am fost printre primii 1000 de romani cu telefon mobil candva in 1997 ![]() Un alt exemplu e un Mitsubishi Astral din anul 2000 care la fel functioneaza si acum, cu totul original, bateria tine 2 zile. This post has been edited by argon: 17 Nov 2005, 18:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
hehe, primul meu telefon a fost tot undeva prin 96-97. tin minte ca nu avea cartela, era conectat direct la ¨mobifon¨ (asa parca se numea). Telefonul era un Nokia URIAS cu display pe o linie, sau 2 cred. Avea o antena de cel putin 7-8 centimetri. La jumatate de an s-a lansat connex si mi-am facut abonament la ei. (telefoanele aveau pe vremea aia cartele din alea mari, ca la telefoanele publice).
In bucuresti lumea se uita ca la dinozaur la mine pe strada cand vorbeam la mobil. Nu mai zic cate fete agatzam cu mobilul prin ¨provincie¨. Deh... s-a terminat distractia, acum toata lumea are mobile. |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Cand aparuse Dialogul... Alcatel OneTouchEasy...a fost la vremea aia 2 mil. si ceva...o caciula de bani...merge si acum, dar e impachetat frumos, in ambalajul original si pus la pastrare...poate o deveni piesa de patrimoniu...cine stie peste generatii?!?
![]() Cel mai tembel a fost Ericsson T29...nici un an si a decedat... 3310 traieste si acum, de fo 5 ani de nu ma insel...dar cu transplant: alt acumulator. Doamna a tras la greu de un Sagem My-X 5m si e si acum functional. Acum trag de un Nokia 7260..nu-l comentez ca o fost cadou de ziua mea si poate citeste cine nu trebuie... ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
NOKIA 5110 - din iun.2001 pana in apr.2002, ~1an - primul telefon
BOSCH 901 - in 2002, ~cateva luni - ecran albastru, design aluminium look NOKIA 7110 - din aug.2002 pana in aug.2003 - matrix style, agenda imensa, bine organizata, clapa 'automata', rotita navigare meniu, ecran mare NOKIA 6310i - super telefon si atat NOKIA 6210i cu soft de 6250 - un super telefon ceva mai vechi NOKIA7650 - symbian, camera, color NOKIA3650 - symbian, card memorie - in prezent |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am avut, in ordine cronologica, din 1997: Bosch 607 - 3 luni, Nokia 5110 - 2 luni, Nokia 6110 - 6 (sase) ani, Nokia 6100 - 10 luni, Nokia 6680 de 1 luna.
Deci, puteti observa ce viata are acel 6110. Acum e la mama si merge ca in prima zi. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Din 98 a avut taica-miu telefon Nokia 6110 (cameleonu). Si acum functioneaza si n-a avut niciodata vreo problema (acum are 6310i care e un telefon smecher rau, tine bateria 1 saptamana lejer in ritmul in care rupe la convorbiri si nu are nici o problema cu el). Si are geamul de la display crapat, e super uzata carcasa dar merge telefonul si nu are linii lipsa la display. L-am folosit si eu cam 1 an, a fost primul meu mobil acum vreo 4 ani.
Acum intentionez sa imi iau Nokia 6680 ca il iau la super pret si sper sa tina nu ca fostul Samsung D410 care dupa 1 an si jumate aproximativ a murit display-ul de 2 ori, o gramada de probleme cu contactele. This post has been edited by Daedalus: 17 Nov 2005, 22:18 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nokia, dar 5210, ala cu carcasa de caucic...
A rezistat si cand l-am calcat cu sete in picioare(deh, o chestie super nasoala)... Scapat in cada, trantit, aruncat dupa caini...efectiv un telefon tot-teren ca sa zic asa...la mine nu rezista un mobil mai mult de 3 luni...ala a tinut 2 ani ,pana cand, l-a busit o priza defecta..l-a topic in interior efectiv. Nu stiu daca este vre-unul mai rezistent, poate ericsson-ul acela cu antena in forma de aripioara de rechin... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ericsson T 20E 5 ani
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Philips Fizz (paleta pinpong) il am de cand a apraut Dialog din 95 merge si azi bateria tine in standby vreo 6 ore si vb cam 4-5 minute
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
parca dialog a aparul la un an dupa connex. connex a aparut sigur in 97, atunci mi-am facut eu ab.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa eu am 5110 si vrea sa cumpar un alt tel la fel de fiabil dar mai mic!ce model imi recomandati?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.733 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Un Ericsson GA628 de 6-7 ani (il am si astazi, sta printr-un sertar ), Ericsson T10 (vandut pentru upgrade), Ericsson T10 cu meniu de T18 (tot in sertar .. ), Ericsson R320 (la fel . ..). Acum folosesc un Sony-Ericsson T610.
Telefoanele nu au avut nici o problema. ( Daca le pun baterie noua sunt functionale ) |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Philips Savy - din aprilie 2000 - il foloseste socru-meu si acum. Misto: taste mari, cauciucate, foarte ergonomic cand il tii in mana. Cam gros de tinut in buzunar. Am schimbat insa bateria la un moment dat.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ericsson 388 cu sasiu de Ti cumparat prin '97... inca il mai are taica-meu prin ceva sertar si in stare de functionare (singurul dezavantaj ca nu era compatibil cu connex go)
Nokia 5110 cumparat prin 2000 e tot la taica-miu acasa de asemenea inca functional desi nu il mai foloseste de cand a dat de telefoanele cu clapeta... |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Philips Diga.. e ca nou..dar nu-l mai folosesc.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:48 |