Solenza 1.6 MPI, Cum se poate?
![]() ![]() ![]() |
Solenza 1.6 MPI, Cum se poate?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Rhadoo_4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 July 06 ![]() |
Da intreb si eu de ce sa schimbi motor si evacuare si cip si mai stiu eu ce beculete, leduri, fire, brichete ... cand poti sa vinzi solenza si sa mai pui banii pe care ii bagi in modificari si sa cumperi alta masina.
Parerea mea ca masina asta modificata asa nu iese ce trebuie, are niste limite clare. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004-Scala
|
|
Micul Printz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 25 March 08 ![]() |
da dar daca de exemplu eu am motor ce 1.4 8v nu se poate schimba chiuloasa sau chestia care trebuie pt a face un motor de 1.4 16v ??am auzit k e posibil...nu stiu sigur....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI 2003
- B 46 TCM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Desigur
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Micul Printz @ 12 Feb 2009, 14:48) da dar daca de exemplu eu am motor ce 1.4 8v nu se poate schimba chiuloasa sau chestia care trebuie pt a face un motor de 1.4 16v ??am auzit k e posibil...nu stiu sigur.... ![]() intre un motor in 8v si unul in 16v, difera mult mai multe decat chiulasa. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Si eu merg pe ideea ca a schimbat capacul filtrului de aer cu unul care scria 1.6. Maine-poimaine o sa auzim si solenza 1.5 DCI
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:06 |