Uniti-va Drum Tabareni!, - Cica ne pun metrou -
![]() ![]() ![]() |
Uniti-va Drum Tabareni!, - Cica ne pun metrou -
WUB |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 6 Dec 2005, 14:05) Unde te inghesui ca sardeau in metrou? pe ce traseu si la ce ora? ca nu stai jos e una dar chiar asa de rau nu e! QUOTE(vv @ 6 Dec 2005, 14:12) johnsws, cred ca tu nu mergi cu metroul, sincer. Nu e nici pe departe la fel de nasol ca si cu RATB-ul, e chiar super-ok (cald iarna, racoare vara, inclusiv in statiile unde astepti metroul; spatiu suficient chiar si la orele de varf). Pentru multi, cred ca vara e mai confortabil cu metroul decat cu masina proprie (ma refer la cei care nu au A/C) n-am mai mers de mult timp cu metroul dar in facultate imi aduc aminte ca de la Victoriei la Romana nu prea respiram ok. si anul trecut am mai incercat o data si trebuia sa schimb la victoriei. mi-a ajuns o singura data. vorbesc de ore la care se duce lumea la servici, ca nu prea ma intereseaza in rest. ghionturi calcat pe picioare si alte alea pe scari...las pentru altii aceasta placere, chiar daca as fi nevoit sa merg si cu un trabant . voiam sa subliniez faptul ca tot se circula in conditii care mie mi se par departe de civilizatie si ca la orele de varf mi s-ar fi parut normal sa vina metroul la maxim 5 minute nu sa se lase asteptat mai mult de 10 , ca doar n-o fi avand treaba cu ambuteiajele. daca facem comparatii in sensul ca imi spuneti ca se poate si mai rau...inseamna ca ma apuc de acum sa fac economii sa strang bani de benzina/motorina/gaz pentru la pensie. si mai era o chestie care ma incanta la nemurire: pensionarii tot dimineata cand pleaca lumea la servici se duc la piata ? This post has been edited by johnsws: 6 Dec 2005, 14:49 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Mai nou, pensionarii se scandalizeaza din cauza tinerilor, ca ce cauta tinerii la ora aia in autobuze !
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
politista blonda
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
adevaru-i ca daca ar pune politiste blonde in loc de semafoare, ar fi mai placuta asteptarea la semafor. ar trebui sa propunem politiei capitalei acest lucru, si-ar mai imbunatati si politia imaginea
![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Si pe Stefan cel Mare (langa IGP) mai este din cand in cand o politista blonda. Intradevar este o schimbare de peisaj.
![]() |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma, VV, ca-mi crapa monitoru'....
Buba cu batrinii in mijloacele de transport in comun n-am inteles-o nici eu. Nu puteau sa le dea abonament gretuit numai intre orele 10 - 15 si 19 - 23? Spunea cineva mai sus ca daca se baga metrou o sa fie oribil, cu camioane/ santier/ alea-alea. Ok, alternativa este urmatoarea: in doi - sapte - doispe ani, daca pleci pe jos de la Valea Ialomitei si ai noroc sa nu te calce nici o masina pe trotuar, ajungi la Razoare cu o ora mai devreme fata de vecinu' de la trei care a plecat cu masina. Iti convine? This post has been edited by tatabobu: 6 Dec 2005, 17:21 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mai vv... io tabarai cu clicu' pe lincu' ala, imi tremura mana de emotie crezand ca dau peste tante aia de prin olanda... (aia cu liniile de tramvai bine facute).
si cand colo... ![]() ![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
ceva interesant aparut azi in revista Capital
http://www.capital.ro/index.php?a=22340&shift=1 doua statii sunt gata (eroilor si universitate) - sa vedem restul. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
E o porcarie traseul: Ghencea, Raul Doamnei, Brancusi, Parc Drumul Taberei, Drumul Taberei, Favorit, Orizont, Academia Militara, Eroilor, Kogalniceanu, Cismigiu si Universitate.
De ce nu leaga Dr Taberei de Armata Poporului ? Sau de oricare alta statie din zona Militari ? Traseu ar fi mai scurt, mai ieftin, mai rapid de dat in exploatare (mai multe voturi :-) ), si nu mi se pare ca s-ar aglomera excesiv traseul existent. This post has been edited by WUB: 14 Dec 2005, 15:04 |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu zic ca la cum gindesc astia, daca fac metrou Dr. Taberei-Universitate, mai mult ca sigur, vor face o statie in sensul giratoriu de la Razoare.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.453 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E logic sa faca statie spre centru (Universitate), pentru a nu suprainacarca trenurile de pe Industriilor-Eroilor (cum era inainte transbordarea la dristor pentru cei de pe republica-grigorescu).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(WUB @ 14 Dec 2005, 16:04) ... De ce nu leaga Dr Taberei de Armata Poporului ? Sau de oricare alta statie din zona Militari ? ... Daca ar face asta, ar trebui s-o lege de Industriilor. Si acum imagineaza-ti ca pleci de la Valea Ialomitei, si vrei sa ajungi in centru. Iei metroul pana la Industriilor, apoi pana la Eroilor, apoi pana la Unirii.Daca vrei sa ajungi la Universitate/ Romana mai schimbi odata. PS: uite harta metroului http://www.pmb.ro/metrou.htm |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 14:08 |