Coca Cola- de ce ne place asa mult
![]() ![]() ![]() |
Coca Cola- de ce ne place asa mult
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ceai Cataline?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mdea
![]() ![]() asa e natura lui .Habar nu aveti ce pierdeti. Si e sanatos. maimulte detalii aici http://www.kombucharomania.ro/ nimic nu stiti ![]() This post has been edited by C@talin: 19 May 2010, 19:20 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(C@talin @ 19 May 2010, 19:10) http://www.kombu.de/romania1.htm Ceai Kombucha mama prepara asa ceva e o nebunie ,dar are si alcool(ca fermenteaza),se bea rece gheatza din frigider. E super Astea nu-s ciupercile alea care aparusera dupa revolutie? Cristale japoneze le zicea atunci. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de fapt e usturoi chinezesc.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ala e monopolul lui Dragoselu.
|
--------------------
No
Reno
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Garett @ 19 May 2010, 20:23) Ia uite ce fac astia: http://www.viata-libera.ro/articol-Trafica...ta_VIDEO_2.html |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 May 2010, 17:39) e bun, dar doare burtica dupa ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 19 May 2010, 20:40) Parca era vorba de usturoi nu de tigari! |
--------------------
No
Reno
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ca sa nu se prinda inamicu de natura grava a traficului, acum usturoiul se ascunde in pachete de tigari. si apoi este adus in tara.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
C@talin |
![]()
|
daca e nevoie se fac si tigari din usturoi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 May 2010, 18:33) Revin cu impresii...am bagat o sticla de Granini de visine azi. Gust ok, dar e prea dulce. Prefer Prigatul, are un gust acrisor foarte misto (poate sunt eu mai ciudat, dar imi place mai mult). Nu am incercat variantele astea noi cu 100% suc de fructe, dar intre Prigat, Tymbark si Granini prefer Prigatul. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Niste pisoarce toate. Imi aduc aminte Granini-ul din '98, imi aducea o cunostinta de coacaze, la niste sticle de 0.75 cred. Ala era smecherie. Ce a aparut acum la sticle de un kil jumate, e pisoarca.
Azi ma limitez la apa de izvor. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
..pura de la munte, hamei proaspat cules..
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Izvor ma, d-ala cu apa, ca mie ai mei nu mi-au dat Cola din copilarie, mi-au aratat unde-s izvoarele cu apa buna si mi-au lasat optiunea sa NU beau apa aia infecta care curge la robinet.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu beau Coca Cola (sau Pepsi), sunt sucurile mele preferate .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 20 May 2010, 19:33) mi-au aratat unde-s izvoarele cu apa buna unde se adapau caprioarele, stim... |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Poza de familie...
carpeta_2_33353464536.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
cenzurat, nu grecule, da' sunt si tot felu' de rahaturi de izvoare...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
pai io ce-am zis?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ma' da suc de usturoi nu vrea nimeni? Hai ca aduc la toata populatia...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
Pwla caprioare in oras.
Caprioare urmaream in copilarie prin padurea Trivale. Existau niste "refugii" pentru ele din loc in loc, unde se punea fanet iarna, sa aiba ce manca(imi scapa denumirea lor exacta), stiu ca erau cel putin sapte. Acum sunt convins ca nu mai e niciuna, chiar o sa incerc sa-mi fac timp poate luni sa reiau traseul. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
mujdei rulz!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Grecule, incurajezi pe evazionistu' de dragoselu?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Ba daca nu ma lasam de tigari, eram acu' client fidel la dragoselu, astia prin piata vad ca nu prea mai vand, e constant o duba plina cu gabori in zona aia.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 20 May 2010, 19:48) Acum sunt convins ca nu mai e niciuna unele au luat trenu si s-au dus... :oftez: caprioara.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
Asta nu are aditivi, alte prostii, merge la cartofi, carne, bors, orice... Va pazeste de toti dusmanii si vampirii... Va face bine la inima... Va scapa de seful cel mare... Hai ca ma gandesc deja la un pret pe kilu de suc de usturoi... Si ma mai gandesc deja la unele combinatii: cu suc de rosii, cu suc de ardei iute, portocale, coca si alte ierburi...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
mujdeiul cu suc+pulpa de rosii coapte pe gratar = heaven
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 01:07 |