Coca Cola- de ce ne place asa mult
![]() ![]() ![]() |
Coca Cola- de ce ne place asa mult
crm |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- B-00-CRM
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Intreb si eu, ca tot suntem la cafenea: voi 2 sunteti siamezi? cum apare 1, hop si celalalt
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
avem un efect de dedublare de personalitate
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
QUOTE Intreb si eu, ca tot suntem la cafenea: voi 2 sunteti siamezi? cum apare 1, hop si celalalt nope deloc chiar doar k am fost la crm aks si am intrat p forum d acolo si cand vroiam sa las un post iesea el si intram eu si asta i
![]() Asarban dixit _____________ http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=3007 |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
si io am baut vanilla coke.. are gust de capucino carbogazos, dar ii bun, nu mai bun decat cola normal.
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
E plin pe aici de vanilla coke... De cam juma de an. Dar de asta tot prefer Pepsi
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Zipfer rules !!!!!!!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nenea Marty, si bourbon-ul ...?! cui il lasi?
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Acum ca s-au deschis granitele si mai multi dintre noi au fost pe-afara, va pare diferita Cola de la ei cu cea de la noi?
Mie chiar imi pare aproximativ la fel, ca sa nu spun identica. :-s |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Coca cola era buna cind avea coca....
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mie-mi place mai mult Pepsi-ul. Si ala Twist. In rarele ocazii cand beau. Desi de cand nu mai fumez am inceput sa iau mai des, nu stiu de ce, cateodata mi-e pofta de un pahar rece de Pepsi, da' rece d-ala nenorocit, de nu poti sa-l bei.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pepsi Trist. Acum cu aroma de tamaie!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 19 May 2010, 12:42) Acum ca s-au deschis granitele si mai multi dintre noi au fost pe-afara, va pare diferita Cola de la ei cu cea de la noi? Mie chiar imi pare aproximativ la fel, ca sa nu spun identica. :-s Mie mi se pare diferita, mai buna, cat de buna poate sa fie cola, plus ca mai sunt niste sortimente diferite gen cola cherry (chiar buna) si cola cappucino (asta n-am gustat). In schimb Pepsi mi s-a parut la fel cam peste tot. This post has been edited by Garett: 19 May 2010, 12:59 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu consum coca-cola. Nu ma tenteaza deloc, muuult prea sintetica. In schimb am o reteta propie de bautura racoritoare
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Singurele bauturi adevarate sint Turtz-cola si Vat66-cola. Acceptabila e si DePitesti-cola.
Restu-s pishorci muncitoresti. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
in principiu mi-a placut si imi place pepsi-ul mai mult. Mai ales twist. Insa am lasat-o mai moale in ultima vreme. Acasa iau doar de 2 ori pe saptamana (in weekend), la servici din cand in cand.. Au fost perioade cand bagam o sticla de pepsi la 2,5l pe zi
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Sincer eu nu cred pe cei care spun "ca nu beau pepsi,cola,ca-i mai buna x.. sau y... si ca nu-i buna ca-i nustiu cum ....."
Sunt ca ce-i care spun ca nu asculta niciodata manele si le uraste dar la petreceri si chefuri se asculta la greu Scuzati dar numai fatarnici ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.699 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
si mie imi placea mai mult coca cola decat pepsi. am renuntat definitiv la cola, in schimb acum cred ca sunt dependent de mountain dew
![]() e singurul suc care imi place, exact cum coca cola era singurul suc care imi placea. am incercat sa mai beau cola recent dar nu mai imi place deloc...prefer apa de robinet ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
probabil ca ar trebui sa ma simt, dar beau cola sau pepsi foarte rar, nu cumpar niciodata. in schimb aveam mare boala pe fanta, dar nu imi mai place gustul asa ca nu mai beau nici de aia. Acuma daca ies in oras cu prietenii normal ca beau (alcool nu ca deobicei conduc) ca doara nu stau sa ma uit la ei. Sa zicem ca beau maxim 2l de racoritoare d-aste pe luna. Cum am mai spus am reteta propie.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu beau Coca-Cola de cand eram mic, pot spune ca sunt dependent de bautura neagra. Beau cel putin 1 sticla mare pe zi singur. Iar atunci cand nu am...simt ca lipseste acel "ceva"...si ma duc si cumpar!
Coca-Cola si Pepsi sunt diferite la gust; eu prefer cola pentru ca are un gust mai intens si parca e mai acidulat. Nu exista vorba "pepsi e mai bun ca cola" sau "cola e mai bun ca pepsi", fiecare cu gustul sau! Dar voi beti Pepsi ca sa aveti impresia ca sunteti diferiti, aa si ca face messi si henry reclama la el ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(psychoo @ 19 May 2010, 14:50) Si e buna? Te intreb pt ca la noi in oras firma de furnizare a apei nu ne sfatuieste sa o consumam deoarece e plina de clor. Cand deschid robinetul curge alba. Astfel cumparam apa plata la bidon de 5 litri sau mergem dupa apa la izvoare sau aterziene. |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
robyvol33 |
![]()
|
QUOTE(kog @ 19 May 2010, 14:53) probabil ca ar trebui sa ma simt, dar beau cola sau pepsi foarte rar, nu cumpar niciodata. in schimb aveam mare boala pe fanta, dar nu imi mai place gustul asa ca nu mai beau nici de aia. Acuma daca ies in oras cu prietenii normal ca beau (alcool nu ca deobicei conduc) ca doara nu stau sa ma uit la ei. Sa zicem ca beau maxim 2l de racoritoare d-aste pe luna. Cum am mai spus am reteta propie. spunene si noua, te rugam, reteta daca nu e un secret 19 May 2010, 15:02: QUOTE(Cosmin.nova @ 19 May 2010, 14:59) Eu beau Coca-Cola de cand eram mic, pot spune ca sunt dependent de bautura neagra. Beau cel putin 1 sticla mare pe zi singur. Iar atunci cand nu am...simt ca lipseste acel "ceva"...si ma duc si cumpar! Coca-Cola si Pepsi sunt diferite la gust; eu prefer cola pentru ca are un gust mai intens si parca e mai acidulat. Nu exista vorba "pepsi e mai bun ca cola" sau "cola e mai bun ca pepsi", fiecare cu gustul sau! Dar voi beti Pepsi ca sa aveti impresia ca sunteti diferiti, aa si ca face messi si henry reclama la el ![]() ![]() This post has been edited by robyvol33: 19 May 2010, 14:02 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
pei da...si in momentul asta am baut inca un pahar de licoare magica
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
kog |
![]()
|
reteta? sirop de visine De cules vreo 6 galeti de visine, scos samburii, de departe cea mai urata parte, apoi puse intr-un recipient cat mai mare la macerat impreuna cu zahar, in cantitate de 1:1. Peste 24 de ore se toarna siropul (filtrat putin) in sticle si se baga in frigider, iar visinele stoarse putin in prealabil se baga in borcane pentru a fi consumate impreuna cu inghetata, prajitura, tort, bagate in chec, etc. Visinele nu au nevoie de frigider, doar siropul fermenteaza la cald. Are un gust extraordinar, si 6 galeti ajung pana anul viitor
This post has been edited by kog: 19 May 2010, 14:10 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
robyvol33 |
![]()
|
interesant, multumim
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
Io cand fac exces cola visez urat noaptea si ma foiesc in pat intr-una
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
corbex |
![]()
|
Io-mi fierb argintaria, o data pe luna, in coca cola. E mult mai buna decit tix sau pur
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() Urmeaza cunoscatorii lu peste in materie de masini clasice sa ne explice cum desfac ei suruburi intepenite cu coca-cola... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 10:40 |