Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
![]() ![]() ![]() |
Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.520 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.antena3.ro/alegeri2016/schimb-d...ezi-357885.html
nicu sordan suparat pe declaratiile sustinatorilor. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 25 May 2016, 10:54) Sa lamurim un lucru, era dobi si acum dooj de ani, tare cred ca era si inainte sa-l faca statul anjiner Culmea ii ca in comparatie cu aia dinainte, la asta macar se vad schimbari prin sat. E nefasta sumatia ![]() Asta a facut ceva. A ras copacii peste tot phoote parcurile, pune porcariile ale de statui face giratorii palmieri si semafoare . Multe din "real;izari" sunt finalizarile cirdelilor din bani EU la proiectele incepute de broscoi. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Ce sa faci ma barfi, tineretu din ziua de azi nu mai apreciaza o artista adevarata care a tremurat de frica sub Gheorgiu Dej
![]() Marcel Iures This post has been edited by luck33ro: 25 May 2016, 11:49 |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.academiacatavencu.info/actualit...c-si-rau--39781
mijto caracterizarea, inclusiv a celorlalti gandidati. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai daca e mic si rau cum de seamana cu Iohannisu mare si adormit?
Pacat ca nu zice de catindatu lu base nimic... |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
de ala nu are voie ca e mai mare in grad.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Poate ca Predoiu o sa renunte in favoarea lu Neicusoru
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru primariie vorba aia : dela fiecare dupa posibilitati si fiecaruia dupa necesitati.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
http://www.jurnalistii.ro/nicusor-dan-acuz...eri-imobiliare/
inca un sponsor, de bine, al lui nicu sordan. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
luck33ro |
![]()
|
jurnalistiipsd.ro
![]() Mai credibili sunt astia... http://www.timesnewroman.ro/life-death/tin...anelisti?page=3 This post has been edited by luck33ro: 27 May 2016, 14:47 |
--------------------
**
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
daca nici fiu-sau nu ar vota-o pe vaca de firea, is curios ce om cu mintea intreaga ar pune stampila pe mahalagioaica
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
QUOTE(bion @ 20 May 2016, 18:38) Proprietarii platesc 20% conform contractului. Astazi vin sa masoare iarasi dimensiunile pentru termopane. As rade daca n-ar fi de plans sau daca s-ar intampla acasa la primarul existent sau la vreun actual candidat. |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
acest neprihanit nicu sordan si panama papers.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualit...n+Panama+Papers This post has been edited by b76bgaarh: 1 Jun 2016, 09:12 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Curtea de Conturi
QUOTE firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu PSD+PNL = Love |
--------------------
**
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.236 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am dat nenumărate reporturi, da' moderatorii secțiunii ori doarme ori are aceleași păreri.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 1 Jun 2016, 07:39) daca nici fiu-sau nu ar vota-o pe vaca de firea, is curios ce om cu mintea intreaga ar pune stampila pe mahalagioaica Numai o scroafa proasta si ignoranta l-ar numi pe ala "fi-su", pentru ca ... nu este fi-su. Ala e fi-su lu' fostu sot cu alta. Am fost suficient de intelectual in exprimare? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pentru pesedachii raportaci:
Tiganca si mahalagioaica de Firea e cumva membra a forumului nostru? This post has been edited by luck33ro: 1 Jun 2016, 12:29 |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Deci reportul nu face nici macar o ceapa degerata... Mwe Firea e bine?
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
Deci n-ai înțeles nimic.
Ba da, reportul face atât cât bun simț ai tu, aphophis și alții ca voi care cred că zicerile lor au mai multă greutate dacă-s pline de golănii. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
https://www.google.ro/search?q=R%C4%82ZVAN+...iw=1920&bih=973
avand in vedere functia la care candideaza, e de bine sa nu te placa asta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Asta e lupta postacilor: care denigreaza mai tare?
Nici "baiatul" ala (sau ce o fi) nu e vreo persoana caruia ar trebui sa i se dea atentie, dar nici "mama" lui vitrega nu e. Persoanelor ca ea li se spune si gold digger, deci si firica e tot de mare angajament, dar deh, la asa votanti asa reprezentanti. In schimb mamica "baiatului" (Carmen Firea pe goagle) e mai demna de atentie ![]() PS. La Bucuresti oricum nu conteaza cine iese, ca tot nu va face nimic, indiferent de simpatiile unora pe aici. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
"Băi Perdoiu - uite că speranța ta ca toți contracandidații să fie înlăturați cu dosare nu s-a împlinit. Și uite că de data asta trebuie să iei tu voturi, nu te mai pune Sistemul ca în 2008 (știi că în 2012 te-ai milogit și de șefii de la "Statul de Drept" și de Băsescu să mă convingă să te țin în Guvern, noroc că a fost hotărât Crin și a spus "de acord cu Leonard Orban, dar trădătorul ăla de Predoiu niciodată")!
Ca bucureștean născut și crescut în acest oraș acum știu sigur ce votez în 5 iunie - dacă vreau o administrație eficientă și serioasă și dacă vreau să se facă cu adevărat proiecte și treabă o votez pe Gabi Firea. Dacă vreau "revoluție" îl votez pe Nicușor Dan. Dacă vreau decență și bun-simț îl votez pe Daniel Barbu. Dacă sunt ultranaționalist pe Bogdan Diaconu. Dacă regret vremurile lui Băsescu îl votez pe Turcescu. Și dacă sunt încă total prostit de propaganda "Sistemului" votez un securist arogant și oportunist cum e Cătălin Perdoiu - hai nu te supăra, că după ce ai fost Președintele României "to be designated" și Prim-Ministru "to be elected", o să fi și Primar General "to be dreaming"!", a scris Ponta pe Facebook. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ideea mea era alta.
Fi-su VITREG (deci fara nicio legatura de sange cu ea) a fost intotdeauna impotriva ei, manifestandu-se in special dupa ce a murit taica-su si bunicii lui. Fi-su de sange a lu madam firea cu fostul sot (Răsvan Firea) este Tudor Ștefan, nicidecum Razvan Firea. Razvan asta, "primul manechin androgin din Romania" (nu fac bancuri, asa s-a promovat) intotdeauna a fost impotriva lu' Firea si a PSD-ului, deci nu e nimic extraordinar, incredibil si fabulos acum. Inclusiv la presedentiale l-a sustinut pe Iohannis. Dar pentru ignoranti sau interesati (si nu mai folosesc si alte cuvinte ca iar zice lumea ca am aer de superioritate), un titlu gen "fi-su lu x nu voteaza cu x" e ingurgitat rapid cu viteza de lansare a puilor la muci. Oamenii care gandesc cu mintea lor sunt mai circumspecti la astfel de lucruri si se uita si la detalii, nu se lasa manipulati ca oile. Pe principiu: Ivan Ivanovici nu a furat ci i s-a furat, si nu o masina ci o bicicleta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Ne uimisi cu coierenta lu' matale!
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 17:47 |