DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

267 Pages « < 240 241 242 243 244 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu

sorin1983
post 23 Oct 2022, 21:16
Post #7231

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti-Rahova

sa ma uit cu atentie sa nu calc dreaq in cultura pe aici... numai d-astia umblati pe la ateneu, filarmonica, opera etc...

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bion
post 23 Oct 2022, 23:52
Post #7232

Membru autentic

From: TM

Radian tocmai ca stiam povestea, de aia am zis de cvartet. Oricum cred ca a fost unicul episod de muzica in zona biggrin.gif

Ion Voicu era tigan wink.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Marty
post 24 Oct 2022, 05:24
Post #7233

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(radian @ 22 Oct 2022, 07:44)
In ceea ce ma priveste, as anula definitv toate "evenimentele" de genul acesta. Festivalul berii, Zilele orasului, Zilele momarlanului, Ziele recoltei. Tiganie autenitica 100%. Cel putin in targul meu. Evaziune fiscala la greu, pe nimic nu se da bon fiscal, lipsa toala de igiena, aceiasi comercianti dubiosi care din asta traiesc, migreaza din oras in oras sa participe la astfel de evenimente, in ultimii ani au inceput sa puna si niste toalete ecologice care, evident, nu sunt intretinute, dupa cateva ore sunt murdare si imputite, greu spre imposibil de utilizat. Apa curenta lipsa, comerciantii, isi fac nevoile pe unde apuca, pe maini nu se spala ca nu au unde, apoi vin si preapara gratarele... De regula evenimentele acestea dureaza trei zile. Dupa, toata zona pute ca o buda publica. Plus neplacerile cauzate de blocarea traficului. Toate produsele oferite la vanzare au preturi exorbitante.
Multumesc pentru descrierea completa a evenimentelor care se organizeaza la Petrosani, foarte grafica prezentarea! Totusi, p-aici, pe la Brasov, e ceva mai decent, poate tine si de educatie si toleranta, nu stiu. Apropos, la Zilele Ghimbavului, anul asta a cantat Cargo.

In plus toata zona se umple de coloratii care locuiesc in carteierele marginase. Acestia sunt cei savureaza evenimentele pwlii mele.

Singuri castigatori ale acestor evenimente sunt tiganii care le savureaza si organizatorii, angajati ai primariei, care incaseaza spaga la greu, din care o cota substantiala ajunge in buzunarele primarului.
*

Tinand cont de faptul ca la fiecare eveniment de genul asta ma duc si-mi umplu sarsanaua cu friptane, "miciuri", gulas si mai-stiu-eu-ce, in ce categorie dintre cele de mai sus m-as putea inscrie?

QUOTE(radian @ 23 Oct 2022, 07:35)
Distractia pwlii. Toti nespalatii din oras si din imprejurimi se inghesuie acolo.

Vai, merci, si eu te iubesc!

In alta ordine de idei, consoarta este mare consumatoare de youtube. De curand a urmarit un montaj cu emisiunile lui Dan Negru. Invita pe scena un pusti de clasa a VI - VII a. Interpreteaza ireprosabil un fragment de Chopin. Toata audienta este in extaz. Pustiul intra in joc si se lauda ca stie si alte genuri de muzica. De exemplu Jazz. La cererea publicul canta la pian si Jazz. Toti din sala aplauda frenetic. Surpriza la sfarsit. Pustiul este fiul lui Nicolae Guta...
*

Si nu te-a pus un pic pe ganduri treaba asta? Esti singurul d-aici care s-astepta ca progenitura lu' Guta sa fie "dubios", "colorat", "tigan" si cum ai mai zis mai sus. Sau, pentru c-a fost in cea mai cunoscuta emisiune de cultura universala tinuta de desavarsitul erudit Dan Negru, face parte din stratosferele artistice ale culturii mondiale?

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
radian
post 24 Oct 2022, 06:28
Post #7234

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Cata risipa de ironii subtile...

<span class='edit'>24 Oct 2022, 07:43:</span>
QUOTE(Marty @ 24 Oct 2022, 06:24)
... Tinand cont de faptul ca la fiecare eveniment de genul asta ma duc si-mi umplu sarsanaua cu friptane, "miciuri", gulas si mai-stiu-eu-ce, in ce categorie dintre cele de mai sus m-as putea inscrie?...
*

De gustibus non est disputandum.

Daca e placerea ta sa halesti bucati de carne manipulate de un grataragiu care dupa ce se ca.aca si se scarpina in cwr, fara sa aiba unde sa se spele pe maini, vine si iti prepara tie mancarea, cine sunt eu sa-mi dau cu parearea? E drept, focul purifica... Desi, si vanzatoarea care iti umple platoul de plastic cu bunatatile mult ravnite se mai c.aca uneori. In aceleasi conditii...

Comerciantii astia ambulanti, pe la hotel nu prea stau ca nu-si permit. Poate comerciantii care presteaza la Brasov sunt crema comerciantilor ambulanti. Repecta normele de igiena mai ceva decat un restaurant cu pretentii. De regula au dube/ microbuze in care lcouiesc. In cconditii de igiena, iti placerea sa-ti imaginezi.

This post has been edited by radian: 24 Oct 2022, 06:45

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Marty
post 24 Oct 2022, 07:19
Post #7235

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(radian @ 24 Oct 2022, 07:28)
...

Daca e placerea ta sa halesti bucati de carne manipulate de un grataragiu care dupa ce se ca.aca si se scarpina in cwr, fara sa aiba unde sa se spele pe maini, vine si iti prepara tie mancarea, cine sunt eu sa-mi dau cu parearea? E drept, focul purifica... Desi, si vanzatoarea care iti umple platoul de plastic cu bunatatile mult ravnite se mai c.aca uneori. In aceleasi conditii...
NU stiu pe la altii cum e, da' p-aici au descoperit manusile si clestii de gratar. Iar tanty de lacasa, doar asta face: incaseaza bani.

Comerciantii astia ambulanti, pe la hotel nu prea stau ca nu-si permit.
Nu vad de ce ar sta la hotel daca locuiesc in zona, poate ma lamuresti tu. Astia de prin zona Brasovului sunt cam aceiasi

Poate comerciantii care presteaza la Brasov sunt crema comerciantilor ambulanti. Repecta normele de igiena mai ceva decat un restaurant cu pretentii. De regula au dube/ microbuze in care lcouiesc. In cconditii de igiena, iti placerea sa-ti imaginezi.
*

Pe la Brasov majoritatea au imbiss-uri. Stii tu, rulote d-alea cu rotisoare, vitrine frigorifice, vitrine calde si (MINUNEA LUMII!!!!) chiuvete. Repet, majoritatea stau in zona Brasovului. Spre exemplu, eu cumpar in majoritatea timpului de la niste unguri care au o carmangerie-n Sf. Gheorghe. Doar nu vrei sa spui ca ungurii se "ca.aca", se scarpina-n cur si pe urma-mi pun mie mana pe mancare ?! unsure.gif

This post has been edited by Marty: 24 Oct 2022, 07:48

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
axabrt
post 24 Oct 2022, 07:22
Post #7236

Membru autentic

From: Ploiesti

Domnule draga puțin clor face bine vorba lui Trump. daca am văzut eu cu ochii mei cum spalau vitrinele de la supermarket apoi dădeau și pe mezeluri așa că să fie curățenie în totalitate. Sa înțeleg că ești amator de chestii dezinfectate și sau vidate din supermarket. Cel puțin friptura aia de la festival este mai gustoasa. Până la urmă cu asta ramai

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
einstein1984
post 24 Oct 2022, 07:47
Post #7237

fan Dacia

From: Bucuresti

Unu care cumpara tigari de contrabanda se plange ca unii vand mici fara bon fiscal (desi daca il cere probabil l-ar primi).... Dar i-am mai zis eu despre ipocrizie.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
radian
post 24 Oct 2022, 07:48
Post #7238

O fi la Brasov cum zici. N-am participat, nu stiu. Mai sunt si comercianti de genul celor care zici tu. Pietari specializati pe diverse domenii si care profita de organizarea acestor festivaluri si isi organizeaza tarabe si acolo sa mai castige un ban. Telemeay pe care o vand la taraba din piata cu 20 de lei kg, la festivaluri o vand cu 30. Au cui...

Dar, cel putin aici la mine,majoritatea sunt ambulanti. Circualtia este oprita pe portiunea cu pricina. Banda unu de pa bulevard, trotuarele afrente si parcarile din vecinatatea zonei unde se ogranizeaza evenimentele se umplu de dube, in care ambulantii locuiesc si se muta din targ in targ la festivaurile orgranizate.

--------------------
+
sorin1983
post 24 Oct 2022, 08:03
Post #7239

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(einstein1984 @ 24 Oct 2022, 08:47)
Unu care cumpara tigari de contrabanda se plange ca unii vand mici fara bon fiscal (desi daca il cere probabil l-ar primi).... Dar i-am mai zis eu despre ipocrizie.
*

radmasa.gif
asa e un podcast parca la bobonete , unu scandalizat ca ne fura guvernul banii, la care celalalt ii spune daaa dar tu nu platesti taxe ca n-ai platit niciodata la stat biggrin.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
einstein1984
post 24 Oct 2022, 08:35
Post #7240

fan Dacia

ca sa ai autorizatie de la DSV pentru servit mancare sau bautura trebuie sa ai si unde sa te speli pe maini, Chit ca e rulota sau chiuveta cu 2 bidoane de apa sub ea. Acuma ca folosesc aia sau nu e ca la biblioteca sau la RAdissson.
Dar la radian discursul macar e constant, daca lui nu-i serveste, sa fie interzis da-le naibii.

This post has been edited by einstein1984: 24 Oct 2022, 08:35

--------------------
+
Bicicleta galbena
post 24 Oct 2022, 08:48
Post #7241

Sunt nembru, domnule!

Eu am vazut targuri si targuri... Personal n-am indoieli ca la unele din ele (probabil si Petrosani) autoritatile locale nu vin decat sa colecteze spaga si sa manance gratis. Restul de atributiuni (asigurarea de conditii civilizate) sunt la rubrica 'si altele'.

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
IRONICK
post 24 Oct 2022, 09:31
Post #7242

-

From: Romania

Am vazut si eu in wk de ce a sarit propaganda in aer referitor la semnalizarea rutiera. S-a tras linii. Pe vremea odioasei, nu erau.

This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2022, 09:32

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
radian
post 24 Oct 2022, 09:56
Post #7243

QUOTE(Bicicleta galbena @ 24 Oct 2022, 09:48)
... Personal n-am indoieli ca la unele din ele (probabil si Petrosani) autoritatile locale nu vin decat sa colecteze spaga si sa manance gratis...
*

Gresit, comerciantii merg singuri la primarie sa faca donatiile de rigoare. Iar de mancat, angajatii primariei, care gestioneaza astfel de clienti, prefera locul mai spalate. Evident, tot moca. Pe teren iese un slujbas marunt cu harta sa faca imparteala tarabelor pe zone.

--------------------
+
Gil26
post 24 Oct 2022, 09:57
Post #7244

Membru autentic

QUOTE(radian @ 24 Oct 2022, 06:28)
*

biggrin.gif

Attached thumbnail(s)
Dry_Muscat_Jidvei_2011.jpg ( Size: 24.35k ) Number of downloads: 191

--------------------
Dacia Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4) 2017
+
bion
post 24 Oct 2022, 10:01
Post #7245

Membru autentic

From: TM

Sa bag natul prin gard. La TM majoritate tarabagiilor la sindrofiipopulare sunt secui sau din SM.
Imi povestea cineva de zilele maghiarimii. Farmacie nene.
Ca sa bag batul 2 prin gard la biblioteca paharele sunt dezinfecate si basarabeanca se spala pe maini dupa fiecare servire, si masa e stearsa cu dezinectant, pe frigider e graficul de temperatura personalul are analize la zi? Se tin probele din alimentele gatite 24 de ore cu etichete etc.?
Adi dreac stie ce ai. De cand ai semnat la primarie iti put tot mai multe chestii sad.gif

.

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
IRONICK
post 24 Oct 2022, 10:11
Post #7246

-

Sectoru' 4.
Decat 19 milioane de lei.

311493316_10210435226873915_5788708608197352332_n.jpg ( Size: 377.71k ) Number of downloads: 195

Cica si la Cluj este la fel, se pun borduri in disperare.
Aaa, stai. Acolo-i Boc.

This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2022, 10:13

--------------------
+
YRX
post 24 Oct 2022, 11:30
Post #7247

Membru autentic

Ala-i baraj da-l dreaq, nu bordura...

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
+
Bicicleta galbena
post 24 Oct 2022, 11:33
Post #7248

Sunt nembru, domnule!

Serios, asa e, am trecut si eu pe langa ele.... mi-am facut cruce (eu fiind ateu).

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
einstein1984
post 24 Oct 2022, 11:33
Post #7249

fan Dacia

s-au luat dupa sectorul 5... la monitorul oficial a demolat cineva o brodura dina sta de 1 m inaltime pe aprox 10m lungime.

--------------------
+
bucatzel
post 24 Oct 2022, 12:10
Post #7250

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Statuie in memoria bordurii?

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
IRONICK
post 24 Oct 2022, 12:30
Post #7251

-

QUOTE(YRX @ 24 Oct 2022, 12:30)
Ala-i baraj da-l dreaq, nu bordura...
*

Vin rusii. cool.gif

--------------------
+
einstein1984
post 24 Oct 2022, 12:55
Post #7252

fan Dacia

Capture.JPG ( Size: 110.8k ) Number of downloads: 221
uite un primar cu cojones
ce zice wikipedia despre simbolul inlaturat:
"In nationalist politics
Throughout the 20th and 21st century, the Turul has been associated with a number of fascist and far-right ideologies. A particularly notable example of this is that of the Turul Association (Turul Szövetség). The association supported antisemitic policies such as the introduction of numerus nullus, a law which have banned Jewish students from studying at universities, and had close ties to the Arrow Cross Party.[22] The turul also remains a popular symbol in modern-day far-right politics.[23] As such, its use remains controversial, with many arguing that it is a symbol of hate and genocide, while others argue that its more recent past uses ought to be ignored in favour of its historical significance.[24]"
cica avem si noi vreo 32 prin transilvania

This post has been edited by einstein1984: 24 Oct 2022, 12:57

--------------------
+
RDK
post 25 Oct 2022, 18:39
Post #7253

Membru incepator

From: București

Doar așa, să se știe: azi la ora 18, în condiții de toamnă lungă și blândă, cu temperaturi de 12-20°C, aplicația TermoAlert arăta că 1/3 din imobilele gestionate au probleme cu furnizarea apei calde.

--------------------
Dacia Duster 2014
+
einstein1984
post 27 Oct 2022, 12:25
Post #7254

fan Dacia

https://jurnalul.ro/special-jurnalul/taxime...ing-913373.html macar aia de la uber te si duc in poiana....

--------------------
+
maho
post 27 Oct 2022, 12:34
Post #7255

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Cam nehotărâți ăia de la jurnalul. Ori e vorba de hotărâre de CL (unde usr-ul n-are majoritatea), ori de primar.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
RDK
post 27 Oct 2022, 12:48
Post #7256

Membru incepator

Jurnalul bre ? wacko.gif

--------------------
Dacia Duster 2014
+
maho
post 27 Oct 2022, 13:16
Post #7257

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Lincu' lui einstein. Or fi vreo clona de click sau can-can. Tele-jurnalul era mai serios. tongue.gif

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
RDK
post 7 Nov 2022, 21:02
Post #7258

Membru incepator

„În exercitarea atribuțiilor de primar, ARMAND CLOTILDE MARIE BRIGITTE a semnat dispozițiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție‟ finanțat din fonduri europene și care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 Lei”, se arată în comunicatul transmis de ANI.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către ARMAND CLOTILDE MARIE BRIGITTE a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 din Codul Penal întrucât, în exercitarea atribuțiilor de primar, respectiv în perioada februarie – august 2022, a semnat un număr de 5 dispoziții care au condus la crearea unor venituri suplimentare pentru sine”, a mai transmis Agenția Națională de Integritate.

doh.gif

--------------------
Dacia Duster 2014
+
IRONICK
post 8 Nov 2022, 00:04
Post #7259

-

PSD-PNL sunt deranjati grav ca nu pot sa fure.
La sedinte ai participat sa vezi cun blocheaza tot?

--------------------
+
RDK
post 8 Nov 2022, 05:55
Post #7260

Membru incepator

Brusc, expresia "fără penali în funcții publice" sună altfel.

--------------------
Dacia Duster 2014
+
267 Pages « < 240 241 242 243 244 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 21:03
Forum Renault