Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
![]() ![]() ![]() |
Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Radian tocmai ca stiam povestea, de aia am zis de cvartet. Oricum cred ca a fost unicul episod de muzica in zona
![]() Ion Voicu era tigan ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 22 Oct 2022, 07:44) In ceea ce ma priveste, as anula definitv toate "evenimentele" de genul acesta. Festivalul berii, Zilele orasului, Zilele momarlanului, Ziele recoltei. Tiganie autenitica 100%. Cel putin in targul meu. Evaziune fiscala la greu, pe nimic nu se da bon fiscal, lipsa toala de igiena, aceiasi comercianti dubiosi care din asta traiesc, migreaza din oras in oras sa participe la astfel de evenimente, in ultimii ani au inceput sa puna si niste toalete ecologice care, evident, nu sunt intretinute, dupa cateva ore sunt murdare si imputite, greu spre imposibil de utilizat. Apa curenta lipsa, comerciantii, isi fac nevoile pe unde apuca, pe maini nu se spala ca nu au unde, apoi vin si preapara gratarele... De regula evenimentele acestea dureaza trei zile. Dupa, toata zona pute ca o buda publica. Plus neplacerile cauzate de blocarea traficului. Toate produsele oferite la vanzare au preturi exorbitante. Multumesc pentru descrierea completa a evenimentelor care se organizeaza la Petrosani, foarte grafica prezentarea! Totusi, p-aici, pe la Brasov, e ceva mai decent, poate tine si de educatie si toleranta, nu stiu. Apropos, la Zilele Ghimbavului, anul asta a cantat Cargo.QUOTE In plus toata zona se umple de coloratii care locuiesc in carteierele marginase. Acestia sunt cei savureaza evenimentele pwlii mele. Tinand cont de faptul ca la fiecare eveniment de genul asta ma duc si-mi umplu sarsanaua cu friptane, "miciuri", gulas si mai-stiu-eu-ce, in ce categorie dintre cele de mai sus m-as putea inscrie?Singuri castigatori ale acestor evenimente sunt tiganii care le savureaza si organizatorii, angajati ai primariei, care incaseaza spaga la greu, din care o cota substantiala ajunge in buzunarele primarului. QUOTE(radian @ 23 Oct 2022, 07:35) Distractia pwlii. Toti nespalatii din oras si din imprejurimi se inghesuie acolo. Vai, merci, si eu te iubesc! QUOTE In alta ordine de idei, consoarta este mare consumatoare de youtube. De curand a urmarit un montaj cu emisiunile lui Dan Negru. Invita pe scena un pusti de clasa a VI - VII a. Interpreteaza ireprosabil un fragment de Chopin. Toata audienta este in extaz. Pustiul intra in joc si se lauda ca stie si alte genuri de muzica. De exemplu Jazz. La cererea publicul canta la pian si Jazz. Toti din sala aplauda frenetic. Surpriza la sfarsit. Pustiul este fiul lui Nicolae Guta... Si nu te-a pus un pic pe ganduri treaba asta? Esti singurul d-aici care s-astepta ca progenitura lu' Guta sa fie "dubios", "colorat", "tigan" si cum ai mai zis mai sus. Sau, pentru c-a fost in cea mai cunoscuta emisiune de cultura universala tinuta de desavarsitul erudit Dan Negru, face parte din stratosferele artistice ale culturii mondiale? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cata risipa de ironii subtile...
<span class='edit'>24 Oct 2022, 07:43:</span> QUOTE(Marty @ 24 Oct 2022, 06:24) ... Tinand cont de faptul ca la fiecare eveniment de genul asta ma duc si-mi umplu sarsanaua cu friptane, "miciuri", gulas si mai-stiu-eu-ce, in ce categorie dintre cele de mai sus m-as putea inscrie?... De gustibus non est disputandum. Daca e placerea ta sa halesti bucati de carne manipulate de un grataragiu care dupa ce se ca.aca si se scarpina in cwr, fara sa aiba unde sa se spele pe maini, vine si iti prepara tie mancarea, cine sunt eu sa-mi dau cu parearea? E drept, focul purifica... Desi, si vanzatoarea care iti umple platoul de plastic cu bunatatile mult ravnite se mai c.aca uneori. In aceleasi conditii... Comerciantii astia ambulanti, pe la hotel nu prea stau ca nu-si permit. Poate comerciantii care presteaza la Brasov sunt crema comerciantilor ambulanti. Repecta normele de igiena mai ceva decat un restaurant cu pretentii. De regula au dube/ microbuze in care lcouiesc. In cconditii de igiena, iti placerea sa-ti imaginezi. This post has been edited by radian: 24 Oct 2022, 06:45 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 24 Oct 2022, 07:28) Cata risipa de ironii subtile... ...QUOTE Daca e placerea ta sa halesti bucati de carne manipulate de un grataragiu care dupa ce se ca.aca si se scarpina in cwr, fara sa aiba unde sa se spele pe maini, vine si iti prepara tie mancarea, cine sunt eu sa-mi dau cu parearea? E drept, focul purifica... Desi, si vanzatoarea care iti umple platoul de plastic cu bunatatile mult ravnite se mai c.aca uneori. In aceleasi conditii... NU stiu pe la altii cum e, da' p-aici au descoperit manusile si clestii de gratar. Iar tanty de lacasa, doar asta face: incaseaza bani.QUOTE Comerciantii astia ambulanti, pe la hotel nu prea stau ca nu-si permit. Nu vad de ce ar sta la hotel daca locuiesc in zona, poate ma lamuresti tu. Astia de prin zona Brasovului sunt cam aceiasiQUOTE Poate comerciantii care presteaza la Brasov sunt crema comerciantilor ambulanti. Repecta normele de igiena mai ceva decat un restaurant cu pretentii. De regula au dube/ microbuze in care lcouiesc. In cconditii de igiena, iti placerea sa-ti imaginezi. Pe la Brasov majoritatea au imbiss-uri. Stii tu, rulote d-alea cu rotisoare, vitrine frigorifice, vitrine calde si (MINUNEA LUMII!!!!) chiuvete. Repet, majoritatea stau in zona Brasovului. Spre exemplu, eu cumpar in majoritatea timpului de la niste unguri care au o carmangerie-n Sf. Gheorghe. Doar nu vrei sa spui ca ungurii se "ca.aca", se scarpina-n cur si pe urma-mi pun mie mana pe mancare ?! ![]() This post has been edited by Marty: 24 Oct 2022, 07:48 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Domnule draga puțin clor face bine vorba lui Trump. daca am văzut eu cu ochii mei cum spalau vitrinele de la supermarket apoi dădeau și pe mezeluri așa că să fie curățenie în totalitate. Sa înțeleg că ești amator de chestii dezinfectate și sau vidate din supermarket. Cel puțin friptura aia de la festival este mai gustoasa. Până la urmă cu asta ramai
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unu care cumpara tigari de contrabanda se plange ca unii vand mici fara bon fiscal (desi daca il cere probabil l-ar primi).... Dar i-am mai zis eu despre ipocrizie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
O fi la Brasov cum zici. N-am participat, nu stiu. Mai sunt si comercianti de genul celor care zici tu. Pietari specializati pe diverse domenii si care profita de organizarea acestor festivaluri si isi organizeaza tarabe si acolo sa mai castige un ban. Telemeay pe care o vand la taraba din piata cu 20 de lei kg, la festivaluri o vand cu 30. Au cui...
Dar, cel putin aici la mine,majoritatea sunt ambulanti. Circualtia este oprita pe portiunea cu pricina. Banda unu de pa bulevard, trotuarele afrente si parcarile din vecinatatea zonei unde se ogranizeaza evenimentele se umplu de dube, in care ambulantii locuiesc si se muta din targ in targ la festivaurile orgranizate. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 24 Oct 2022, 08:47) Unu care cumpara tigari de contrabanda se plange ca unii vand mici fara bon fiscal (desi daca il cere probabil l-ar primi).... Dar i-am mai zis eu despre ipocrizie. ![]() asa e un podcast parca la bobonete , unu scandalizat ca ne fura guvernul banii, la care celalalt ii spune daaa dar tu nu platesti taxe ca n-ai platit niciodata la stat ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ca sa ai autorizatie de la DSV pentru servit mancare sau bautura trebuie sa ai si unde sa te speli pe maini, Chit ca e rulota sau chiuveta cu 2 bidoane de apa sub ea. Acuma ca folosesc aia sau nu e ca la biblioteca sau la RAdissson.
Dar la radian discursul macar e constant, daca lui nu-i serveste, sa fie interzis da-le naibii. This post has been edited by einstein1984: 24 Oct 2022, 08:35 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut targuri si targuri... Personal n-am indoieli ca la unele din ele (probabil si Petrosani) autoritatile locale nu vin decat sa colecteze spaga si sa manance gratis. Restul de atributiuni (asigurarea de conditii civilizate) sunt la rubrica 'si altele'.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am vazut si eu in wk de ce a sarit propaganda in aer referitor la semnalizarea rutiera. S-a tras linii. Pe vremea odioasei, nu erau.
This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2022, 09:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 24 Oct 2022, 09:48) ... Personal n-am indoieli ca la unele din ele (probabil si Petrosani) autoritatile locale nu vin decat sa colecteze spaga si sa manance gratis... Gresit, comerciantii merg singuri la primarie sa faca donatiile de rigoare. Iar de mancat, angajatii primariei, care gestioneaza astfel de clienti, prefera locul mai spalate. Evident, tot moca. Pe teren iese un slujbas marunt cu harta sa faca imparteala tarabelor pe zone. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
QUOTE(radian @ 24 Oct 2022, 06:28) ![]() Attached thumbnail(s) Dry_Muscat_Jidvei_2011.jpg ( Size: 24.35k ) Number of downloads: 191 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa bag natul prin gard. La TM majoritate tarabagiilor la sindrofiipopulare sunt secui sau din SM.
Imi povestea cineva de zilele maghiarimii. Farmacie nene. Ca sa bag batul 2 prin gard la biblioteca paharele sunt dezinfecate si basarabeanca se spala pe maini dupa fiecare servire, si masa e stearsa cu dezinectant, pe frigider e graficul de temperatura personalul are analize la zi? Se tin probele din alimentele gatite 24 de ore cu etichete etc.? Adi dreac stie ce ai. De cand ai semnat la primarie iti put tot mai multe chestii ![]() . |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
Sectoru' 4.
Decat 19 milioane de lei. 311493316_10210435226873915_5788708608197352332_n.jpg ( Size: 377.71k ) Number of downloads: 195 Cica si la Cluj este la fel, se pun borduri in disperare. Aaa, stai. Acolo-i Boc. This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2022, 10:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ala-i baraj da-l dreaq, nu bordura...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Serios, asa e, am trecut si eu pe langa ele.... mi-am facut cruce (eu fiind ateu).
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
s-au luat dupa sectorul 5... la monitorul oficial a demolat cineva o brodura dina sta de 1 m inaltime pe aprox 10m lungime.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Statuie in memoria bordurii?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Capture.JPG ( Size: 110.8k )
Number of downloads: 221
uite un primar cu cojones ce zice wikipedia despre simbolul inlaturat: "In nationalist politics Throughout the 20th and 21st century, the Turul has been associated with a number of fascist and far-right ideologies. A particularly notable example of this is that of the Turul Association (Turul Szövetség). The association supported antisemitic policies such as the introduction of numerus nullus, a law which have banned Jewish students from studying at universities, and had close ties to the Arrow Cross Party.[22] The turul also remains a popular symbol in modern-day far-right politics.[23] As such, its use remains controversial, with many arguing that it is a symbol of hate and genocide, while others argue that its more recent past uses ought to be ignored in favour of its historical significance.[24]" cica avem si noi vreo 32 prin transilvania This post has been edited by einstein1984: 24 Oct 2022, 12:57 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Doar așa, să se știe: azi la ora 18, în condiții de toamnă lungă și blândă, cu temperaturi de 12-20°C, aplicația TermoAlert arăta că 1/3 din imobilele gestionate au probleme cu furnizarea apei calde.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
https://jurnalul.ro/special-jurnalul/taxime...ing-913373.html macar aia de la uber te si duc in poiana....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cam nehotărâți ăia de la jurnalul. Ori e vorba de hotărâre de CL (unde usr-ul n-are majoritatea), ori de primar.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Jurnalul bre ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Lincu' lui einstein. Or fi vreo clona de click sau can-can. Tele-jurnalul era mai serios.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RDK |
![]()
|
„În exercitarea atribuțiilor de primar, ARMAND CLOTILDE MARIE BRIGITTE a semnat dispozițiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție‟ finanțat din fonduri europene și care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 Lei”, se arată în comunicatul transmis de ANI.
„Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către ARMAND CLOTILDE MARIE BRIGITTE a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 din Codul Penal întrucât, în exercitarea atribuțiilor de primar, respectiv în perioada februarie – august 2022, a semnat un număr de 5 dispoziții care au condus la crearea unor venituri suplimentare pentru sine”, a mai transmis Agenția Națională de Integritate. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
PSD-PNL sunt deranjati grav ca nu pot sa fure.
La sedinte ai participat sa vezi cun blocheaza tot? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Brusc, expresia "fără penali în funcții publice" sună altfel.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 21:03 |