Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
![]() ![]() ![]() |
Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
Habba |
![]()
|
||
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ar trebui...
La mine in targ s-a pus problema inchirierii locurilor de parcare. Dupa o mica analiza s-a ajuns la concluzia ca numarul de masini in oras este de vreo 5, 6 ori mai mare decat numarul locurilor de parcare oficiale, marcate, etc. S-a renuntat la idee, ar fi generat prea multe complicatii. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.581 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(marksman @ 2 Apr 2023, 09:37) E cu dus și-ntors. Asta e pentru proprietarii de case ![]() In Piatra, in unele cartiere in care coexista case si blocuri, pe stradutele din jurul caselor s-au marcat si inchiriat locuri de parcare. Sensuri unice. Nu poti emite pretentii si in zona gardului tau, daca nu ai cumparat loc , etc, etc. Poarta si atat. in schimb mi se pare de mare porc hotararea consiliului local cu curatenie si deszapezire in dreptul gardului, ca altfel amenda. Pai e al tau sau nu i al tau? eu curat zapada si tu inchiriezi locul de langa? Pai e spatiul meu/ daca vreu sa parchez o masina pe trotuar am voie? This post has been edited by bgdrenault: 2 Apr 2023, 10:36 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.190 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Daca vorbim de terenuri cu deschideri de cincizeci de metri ok, dar pentru 12 metri cat e spațiul uzual în orașe , doua porți auto cu un mic panou de 1 metru între ele și o poarta pietonala și ai rezolvat nu mai poate parca nimeni în fața casei tale că ai porți peste tot |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare buna ideea, dar nu cum e in sectorul 3 unde toate locurile de parcare facute de primaria de sector sunt inchiriate rezidentilor, unul nu e la plata cu ora ca sa parcheze si aia de vin in vizita (bd Nicolae grigorescu, strada liviu rebreanu ca exemple). In sectorul 5 a facut primaria sens unic si a pus locuri de parcare doar pe o parte a strazii, pe gratis.
ROmanul tot la el in fata curitii trebuie sa parcheze deci arata asa strada si arata asa Capture.JPG ( Size: 131.5k ) Number of downloads: 282 @marksman, ala cu casa isi poate inchiria si el loc. @bgdranault, trorutarul in general e pt pietoni, nu pt parcat masini.... This post has been edited by einstein1984: 3 Apr 2023, 08:00 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 2 Apr 2023, 10:35) Asta e pentru proprietarii de case ![]() In Piatra, in unele cartiere in care coexista case si blocuri, pe stradutele din jurul caselor s-au marcat si inchiriat locuri de parcare. Sensuri unice. Nu poti emite pretentii si in zona gardului tau, daca nu ai cumparat loc , etc, etc. Poarta si atat. in schimb mi se pare de mare porc hotararea consiliului local cu curatenie si deszapezire in dreptul gardului, ca altfel amenda. Pai e al tau sau nu i al tau? eu curat zapada si tu inchiriezi locul de langa? Pai e spatiul meu/ daca vreu sa parchez o masina pe trotuar am voie? Păi da, că suntem în România și legile se fac să fie interpretabile. Adică eu am obligația să dau zăpada de lângă casă, dar nu pot parca pentru că trebuie să las loc liber să parcheze altul. Pentru alții e loc public și pot parca, pentru mine e loc public dar nu pot parca. Eu oricum parchez în curte, am loc de două mașini, dar am vecini care parchează pe stradă. Mai nou am văzut duplexuri făcute fără loc de parcare în curte, doar locuri "amenajate" în fața casei, unde ar fi trebuit să fie spațiu verde, domeniul primăriei. Dar pe primar îl doare-n cur, așa că dezvoltatorul fraierește cumpărătorii că au două locuri de parcare pe teren care nu le aparține. QUOTE(axabrt @ 2 Apr 2023, 12:11) Daca vorbim de terenuri cu deschideri de cincizeci de metri ok, dar pentru 12 metri cat e spațiul uzual în orașe , doua porți auto cu un mic panou de 1 metru între ele și o poarta pietonala și ai rezolvat nu mai poate parca nimeni în fața casei tale că ai porți peste tot Am undeva la 17 m front stradal. De două ori m-am trezit cu poarta pietonală blocată, pentru că s-a parcat unul pe un loc și ceva, iar altul mai deștept a parcat în fața ăluia, fără să blocheze poarta auto, dar în fața porții pietonale. Tot eu am fost ăla rău, ce, nu aveam loc să ies pe poarta mare? Doar e loc public, el are voie să parcheze, că nu mi-a blocat accesul AUTO. This post has been edited by marksman: 3 Apr 2023, 08:09 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu ai trotuar?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu, pentru că "trotuarul" e o fâșie de pietriș de 50 cm, să lase mai puțin de la el dezvoltatorul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
pai e ok, ca nici pietrisul nu trebuie curatat de zapada. Dar trotuarul strazii il face primaria, nu propietarul
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.581 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 3 Apr 2023, 07:59) @bgdranault, trorutarul in general e pt pietoni, nu pt parcat masini.... Puteam sa spun si altceva , sa montez un chiosc sa vand covrigi. Ma obligi sa l curat, ca daca nu imi dai amenda, pot sa fac si eu ceva pe el din cand in cand, nu? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Poti, dar daca tot esti in fata casei tale si nu este urgenta maxima e de preferat sa te tii pana ajungi la toaleta…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
ei, ai ghicit, asta doream sa zic, numai ca am zis sa nu dau cu rahatul in ochi
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Poti sa te c**i si pe locul de parcare daca vrei, nu e problema. Oricum astea inchiriate de la primarie sunt muuult sub chiria practicata pt un chiosc din ala de florarie de exemplu.
This post has been edited by einstein1984: 3 Apr 2023, 10:42 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
n ai prea inteles, dar nu i nimic
Continua, tu sa ai ultimul cuvant |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu vreau sa dau apa la moara whataboutismului...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Normal, doar esti einstein
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dezvoltat e simtul propietatii pe spatiul public.
La casa in fata, primaria a construit locuri de parcare cu plata Ar trebui sa zic ca sunt ale mele? Daca unii au trotoar in fata ar plange ca isi plimba altii copiii si cainii si deranjeaza. Sa ma sinucid ca fiind in zona Gaza isi pun saorma si cafeaua pe pervaz si fac cafenea. Si daca vreau curatenie trebuie maturat trotoarul de peturi mucuri si ambalaje. Ca primaria percepe taxe si ma amendeaza pentru mizerie si zapada dar face curat in anii bisecti. . Trebuie sa ma adaptez traiuli in comun. Si la sat poate unul sa campeze pe spatiul din fara casei ca nu e propietatea celui cu casa. Dar sa tunda iarba si sa curete e obligatia celui cu casa. This post has been edited by bion: 4 Apr 2023, 01:20 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.190 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 11 Apr 2023, 15:56) Mai binee merge aici , e platit de primărie |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bion @ 3 Apr 2023, 15:57) Dezvoltat e simtul propietatii pe spatiul public. La casa in fata, primaria a construit locuri de parcare cu plata Ar trebui sa zic ca sunt ale mele? Daca unii au trotoar in fata ar plange ca isi plimba altii copiii si cainii si deranjeaza. Sa ma sinucid ca fiind in zona Gaza isi pun saorma si cafeaua pe pervaz si fac cafenea. Si daca vreau curatenie trebuie maturat trotoarul de peturi mucuri si ambalaje. Ca primaria percepe taxe si ma amendeaza pentru mizerie si zapada dar face curat in anii bisecti. . Trebuie sa ma adaptez traiuli in comun. Si la sat poate unul sa campeze pe spatiul din fara casei ca nu e propietatea celui cu casa. Dar sa tunda iarba si sa curete e obligatia celui cu casa. Poi normal, primaria este de vina pentru educatia contaranilor. Omu' nu este de vina niciodata pentru comportament. Clar. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sondaj CURS realizat în București: 29% ar vota cu PSD la alegerile locale / Mai mult de jumătate dintre cei chestionați au o părere proastă despre activitatea primarului general / Traficul este considerat principala problemă
Da frate, atatea tevi si gropi in Bucuresti, nu am mai vazut de mult. Slab rau primaru' asta. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Dacă bucureștenilor (și românilor în general) le plac pomenile, ce vreți acum?
Iar USR, pentru a își păstra anumiți emanați locurile eligibile din parlament, a făcut anticampanie lui Nicușor |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
Torino Model pt București? Prea târziu!
https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_...al-poluarea.htm S-a ținut sub tăcere că nea Nae Gaetano a fost la București? “Primăria va acorda prioritate acțiunilor de reabilitare termică a clădirilor și va promova standardele NZEB pentru cele noi. Vrem să creștem până la 85% folosirea tehnologiei LED la iluminatul public. Acum, suntem la 65%. Vrem un iluminat public inteligent, astfel încât intensitatea luminii să fie adaptată de la distanță, în funcție de condițiile exterioare. Vrem să dublăm numărul de kilometri de piste pentru biciclete, să construim încă 10 linii noi care să lege centrul orașului cu suburbiile. Vrem să investim în continuare în transportul public și să reducem numărul de călătorii zilnice făcute cu mașina personală, să promovăm achiziționarea de mașini electrice, atât în transportul public cât și în cel privat. Vrem să îmbunătățim colectarea selectivă a deșeurilor și vom aplica o politică tarifară în funcție de cantitatea de deșeuri generată și colectată selectiv. Nae Gaetano, șeful Departamentului de Mediu și Tranziția Verde, Primăria Orașului Torino, a fost prezent la București, pe 25 aprilie, la conferința „Bucureștiul verde. Cum ajungem acolo în cursa cu (prea multele) probleme de mediu” organizată de Centrul Român pentru Politici Europene.” This post has been edited by nasty: 2 May 2023, 08:28 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Blocarea pistelor de biciclete in weekend e o idee de rahat!
Hai sa sara acum sustinatorii sa spuna ce idee fantastica e! In Torino: Am crescut numărul de piste pentru biciclete din oraș, am ajuns la 260 km în prezent. În ultimii 10 ani am dublat această infrastructură dedicată. La noi si anume ce creste intre degetele mari de la picioare! In Torino: Apoi, orașul a extins transportul public, metroul, trenul în zona metropolitană. La noi si anume ce creste intre degetele mari de la picioare! In Torino: Am extins Linia 1 de metrou, ceea ce a redus foarte mult numărul de călătorii zilnice făcute cu mașina personală, și vom face Linia 2 (n.5. 27 km și 32 de stații), este în proiectare. La noi facem lobby sa NU se extinda metroul! Orașul Torino a promovat și extins serviciile de car/bike sharing. La noi a omorat si ce mergea In Torino: Am extins spațiile verzi, în ultimii 20 ani am dublat numărul de străzi pietonale, erau piațete și străzi întregi ocupate de mașini. La început oamenii s-au opus, dar când au început să vadă beneficiile străzilor pietonale, le place. Am instituit zone unde viteza maximă este de 30 km/h și zone cu trafic limitat. La noi si anume ce creste intre degetele mari de la picioare! O sa retrocedeze si o halca din parcul Al I Cuza (fost IOR). Hai si acum sa vina sustinatorii sa se laude cu ce O SA FACA in mandatul viitor, dupa cel viitor, dupa cel viitor; This post has been edited by dizzy: 2 May 2023, 09:07 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Adevărul că tuta de Găbița a făcut multe...
Au început să vină iar banii pentru a susține Partidul mult iubit? Altfel nu înțeleg ura asta proletară 🤣🤣🤣 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Las-o pe "Gabita" , ca nu mai e de mult primar, de aproape un mandat; Iar o bagi pe aia cu dezastroasa mostenire?
Asa ati primit ordinul, cand nu ai ce scrie ca argumente bagi cu "ailalta nu a facut" Acuma cu proletariatul? Totusi, de ce trebuia sa inchida pista de biciclete pe weekend? Din cauza ciufulitului n-am putut sa ma duc cu copiii pe bicle pana in Piata Constitutiei; This post has been edited by dizzy: 2 May 2023, 09:12 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
cristic1982 |
![]()
|
🤣🤣🤣🤣
Când era Găbița primar, tot Mucușor era de vină. Înțeleg că viața este grea și trebuie pusă pâinea pe masă. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
dizzy |
![]()
|
rog sa dovedesti ca sunt platit de altii;
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 2 May 2023, 09:06) Totusi, de ce trebuia sa inchida pista de biciclete pe weekend? Din cauza ciufulitului n-am putut sa ma duc cu copiii pe bicle pana in Piata Constitutiei; pentru ca in zona pietonala se plimba pietonii, nu se feresc de ciclisti. Apoi pistele alea se doreau alternativa la masini in zielle de lucru, nu pentru plimbat in weekend. This post has been edited by einstein1984: 2 May 2023, 12:54 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 2 May 2023, 09:41) Blocarea pistelor de biciclete in weekend e o idee de rahat! Hai sa sara acum sustinatorii sa spuna ce idee fantastica e! Eu am fost simbata [pe la prinz, si nu mis-a parut a fi blocata de politie erau vreo 3-4 ciclisti ce-i drept, puhoi de popor pe pista, asa ca destul de greu sa 'navighezi' printre ei dar repet... ceva ciclisti fura |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 2 May 2023, 08:41) … Hai si acum sa vina sustinatorii sa se laude cu ce O SA FACA in mandatul viitor, dupa cel viitor, dupa cel viitor; În București e clar minim ce trebuie făcut: Metrou peste tot Transport în comun de suprafață pe benzi dedicate Piste de biciclete în rețea, să poți să ajungi oriunde Primaria a primit filmările demult: https://youtu.be/SZCuWpBM2x4 Ce a făcut? A rămas zicala: Nicușor fă ceva! https://youtu.be/lTCqEBswf_Q Am ales în timp primari care -au furat, au dat* dar au și făcut câte ceva ( Băsescu, Videanu, ..) -au furat, au și dat*, dar n-au făcut nimic ( Oprescu, Firea) -n-au furat, n-au dat* dar n-au făcut mai nimic ( Nicușor) * dat=autorizații de construcții prin parcuri/paranghelii Vreun Bolojan nu prea candidează la București, poate cel de la sector 6 e mai gospodar? |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:04 |