Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
![]() ![]() ![]() |
Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 21 Mar 2024, 18:31) Ciucu macar a facut ceva, se vede difreneta in urma lui. pe preciziei a facut spatiu verde unde era parloaga. SI foarte bine ca a bagt la plata parcarile, asta a fcut si negoita la 3? i-a luat cativa ani insa pana sa faca si niste locuri la plata cu ora, nu doar alea de resedinta. Banii de gazon au fost luati din ala parte. De la reabilitari, de la scoli (ca strangem fondul clasei de sapun si hartie igienica), de la alte investitii utile. Pentru cine nu stie gazonul rola costa cam atat: https://gazonluna.ro/magazin/rulouri-de-gaz...-gazon-premium/ Dublam pretul cu montaj cu tot. Ce nu inteleg ai nostrii este ca gazonul englezesc merge in .... Anglia, nu la noi vara. S-au pus, binenteles, si sisteme de irigatii, dar, cred ca sunteti constienti ce inseamna sa irigi S6. ApaNova o sa ii spuna stop joc in lunile secetoase de vara, ca raman fara apa potabila pentru locuitori. Atunci se va usca, dar nu conteaza, se schimba in urmatorul mandat. A mers omul pe reteta cunoscuta - Vanghelie, Piedone, Negoita. Faci ceva care se vede, nu ca prostul de Nicusor care schimba tevi prin pamant. Acum 10 ani ne-am dus noi, cetatenii care parcam langa bloc, la ADP sa le "oficializam". Ne-au spus ca nu se poate, ca nu respecta ma-sa, tac-su, ca sunt prea aproape de bloc. Dintr-o data s-a putut. Dar s-a putut in asa hal incat nici din scara nu mai iesi. This post has been edited by YRX: 21 Mar 2024, 19:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
am avut gazon pus de Daniel florea vis a vis d ebloc, era bine merci pana sa vina piedone sa puna cetatea in loc. Si ala pus de piedone e ok, e drept cu irigatie. Ma rog, stiu ca unora le place pajiste spontana, dar macar in iarba scurta nu stau capuse.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
piscine cu pamant... alta idiotenie. de megastructuri ducea lipsa sectorul care este. megaparcari nu fac.
cel mai usor se fac banii din mizerii... borduri, pavele, pamant, boscheti, gazon, panselute. astea sunt greu de contorizat si verificat. This post has been edited by sorin1983: 22 Mar 2024, 09:41 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si stiu de la cineva care lucreaza in constructii cat de greu intri la o lucrare din asta pe bani publici. Marcajele de parcari facute cu o firma care avea masini inmatriculate pe neamt.... Inainte erau marcate capetele parcarii, 40 cm, acum e dunga de 5 m intre locuri, pentru ca de ce nu.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Zi mersi ca e doar dunga, sa nu le vina ideea sa hasureze sau sa incadreze frumos cu borduri...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa digi..vine piedone
![]() O fi fenta..nu o fi din piata de flori...dar suntem de cacao |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
astia ne reprezinta
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 21 Mar 2024, 13:47) Ma, la noi in 6 Ciucu .... In rest alei cu nisip de litiera prin spatiile verzi dintre blocuri (cu ocazia asta am mai micsorat spatiile verzi), banci pe tot bulevardul pentru pensionari ...... Pe hirtie le-a marit Ca ce era gradina de bloc nu era spatiu verde "in actele primariei" |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
sorin1983 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Se pare ca te potrivesti perfect cu Piedone. A zis bine ajnstain ca te reprezinta.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
tu ai multe probleme... iti recomand un control de specialitate.
intre timp la subiect in sectorul care este: https://click.ro/actualitate/national/candi...-a-2349694.html |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Alt "hsbp": cică Piedone are 5 mașini de epocă, și alte 6 le-a donat lu' fi-su.
De averea doftorului cinstit susținut de USL nu comentez, că "și-a rupt spinarea", săracul, e de plâns. Da' când plec la olteni cu Dacia, neapărat îmi înșurubez o scobitoare între dinți (Clint Eastwood style) și scriu pe numărul mașinii "Thug life". ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
Piedone are tricouri mai scumpe decat Dacia ta....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Mai scump decât neprețuit nu există. Dacă n-ai înțeles asta până acum....
|
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Circulația rutieră pe Podul Grant a fost deschisă pe sensul Crângași – Turda, anunță primarul Nicușor Dan
https://www.g4media.ro/circulatia-rutiera-p...icusor-dan.html S-a lucrat in cea mai mare parte pe latura sudica, cea mai afectata se pare. Asfaltul arata ok, parapetii sunt noi, au disparut insa rosturile metalice de dilatatie ale podului (sau poate nu le-am vazut eu). De simtit le-am simtit. La intrare s-a pus limita de 40 ![]() Pe latura nordica trebuie schimbati toti parapetii si de refacut marcajele, nu stiu daca o sa refaca asfaltul. E ok, s-a lucrat destul de repede, am vazut lucratori si sambata. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
maho |
![]()
|
Am mers azi să vedem cum arată noul parc făcut și inaugurat recent de primărie în Răcădău, e chiar mișto, împărțit în mai multe sectoare, pentru copii mici (cu închiriere de mașinuțe electrice, traseu amenajat ca un minibuleverd cu treceri de pietoni semaforizate, să învețe cei mici care-i treaba), o parte pentru odihnă și relaxare, una pentru bikeri și skateri... parcare înainte de parc.
Cam așa a fost la deschidere, și azi era lume: https://youtu.be/1Nn5cGVwskc?si=l_k0D7qz7L6lI0PC |
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
E si credincios! El si Firea!
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
maho |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
sorin1983 |
![]()
|
a furat dar a si facut...
https://www.gandul.ro/actualitate/cristian-...amplat-20166624 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
maho |
![]()
|
Sper că nu și-a murdărit vreunul din tricourile alea prețioase.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Piedone, dupa o banala cazatura:
MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 27 Mar 2024, 08:37) E bine ca e opRimist! |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE Bucureștenii de astăzi sunt 25% țigani, 25% olteni, 25% moldoveni, iar vreo 40% dintre ei pupă cadavre (moaște). Vor vota! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
https://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sportur...cal-sabotaj.htm meseriasi rau consilierii de la Brasov, gratis nu vrem ca nu avem ce fura.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:31 |